Novembar 15, 2024, 09:47:31 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203686 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #585 poslato: Jun 06, 2012, 10:57:01 posle podne »
Šta se svi toliko lože oko te gay parade? Mene lično savršeno zabole što će neki šabani da se prošetaju jedan dan godišnje kroz nekoliko ulica, 

Na takav način razmišlja neko ko nema decu i koji ne razmišlja na duže staze u šta se pretvara okolina u kojoj živimo. Veruj mi trenutak kad ćeš postati roditelj se približava a ti ćeš se možda tek tad zapitati "zašto nisam pokušao da sprečim ovu gadost da moje dete to ne gleda"  ;)

Ma nemoj? Tvoje dete neće slučajno naleteti na slike ili video na netu sa pederima? To je ok, ali je strašno da vidi neke kako se šetaju sa nekim transparentima. Ajde mani me tih priča. Ako je dete straight, to ga uopšte neće tangirati.
 Ti ćeš razbijanjem grada nešto postići? To će sve platiti poreski obveznici, tj mi.

Na internetu moze da se vidi mnogo toga sto nije normalno,ubustva,silovanja,klanja...pa ljudi znaju da to nije u redu...Ali kad tako nesto gledas svaki dan na ulici,to je vec problem...

Pa ako ih ograniče na jedan dan, preživećemo nekako :D Ne izađemo na ulicu taj dan, i ignorišemo medije i rešen problem.

Problem je sto taj jedan dan pokrece talas koji niko nece moci da zaustavi...Onda sledi setnja ulicom,drzanje za ruke,ljubljenje,brakovi,usvajanje dece...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #586 poslato: Jun 06, 2012, 11:10:43 posle podne »
Nema ustupaka pederima....
svako u kuci nek radi sta hoce, ali na ulici nemoze. Zna se koje to norme ponasanja kojih moramo da se drzimo, a za one koji ne znaju
porodica-nacija-crkva-drzava

Ali hajde sve, ali zasto bih popustio da grupa koju finansiraju neke NVO, abroji oko 300 ljudi, maltretira cijelu naciju i jedan cijeli grad?
I kod nas je uvijek prisutna ona luzerska, ma nema veze, sta ima veze itd...
pa ima veze

Van mreže MrT

• Middleweight Member
« Odgovor #587 poslato: Jun 07, 2012, 12:02:39 pre podne »
Problem je sto taj jedan dan pokrece talas koji niko nece moci da zaustavi...Onda sledi setnja ulicom,drzanje za ruke,ljubljenje,brakovi,usvajanje dece...
Pa? Koliko ima neusvojene dece i strejt parova koji su iste maltretirali, mislis da ce im biti gore samo zato sto ima dve mame/tate? Bolje da ga j*** p****i u "sigurnoj kuci" nego da bude kod dva istopolna roditelja?

svako u kuci nek radi sta hoce, ali na ulici nemoze. Zna se koje to norme ponasanja kojih moramo da se drzimo, a za one koji ne znaju
Ah, da... crkva = moral.... nikada oni ne bi silovali decu.... cek!

Boli i L/G ljude uvo za ove parade, setite se pre dve godine koliko su nasli da je ljudi prihvatili po 40e (ili tako nesto..) da se proseta kao "podrzavalac" parade.
To samo zanima one koji imaju konkretne koristi od toga - ako im se ne da medijska pratnja, manje ce nas kostati (kroz manje placanje policije da ih "cuva") i manje ce se zamlacivati ljudi oko toga.

Ni ja ne bih bio nimalo srecan da mi je dete L/G, ali kada odraste barem, to je njegov izbor, ne moj.

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #588 poslato: Jun 07, 2012, 01:05:42 pre podne »
ah da, vjecito preispitivnje svega i dovodjenje svega u pitanje, kao i klasicna fora diskreditovanja institucije, pojedinca...
Ako pripadas katoickoj crkvi, onda mozes da pricas o silovanju djece, kod pravoslavnih toga nema.

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #589 poslato: Jun 07, 2012, 09:29:48 pre podne »
Pa? Koliko ima neusvojene dece i strejt parova koji su iste maltretirali, mislis da ce im biti gore samo zato sto ima dve mame/tate? Bolje da ga j*** p****i u "sigurnoj kuci" nego da bude kod dva istopolna roditelja?

Fino si poredjenje napravio...Dete koje je maltretirano daj da bacimo pederima da ga oni "unormale"?
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Thor_ZR

• Middleweight Member
« Odgovor #590 poslato: Jun 07, 2012, 09:31:51 posle podne »

Ali hajde sve, ali zasto bih popustio da grupa koju finansiraju neke NVO, abroji oko 300 ljudi, maltretira cijelu naciju i jedan cijeli grad?
I kod nas je uvijek prisutna ona luzerska, ma nema veze, sta ima veze itd...
pa ima veze

A ti si jedini merodavan da ordeđuješ norme ponašanja? Ja kao ateista manje vredim od tebe?

Van mreže tenssa

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #592 poslato: Jun 08, 2012, 09:27:46 pre podne »
Thor@
Ti kazes da si protiv pederskih brakova i usvajanje dece jer je nenormalna atmosfera, a ovamo si za to da ih pustis da setaju.... :o ??? Zar to nije povrsno gledanje na celu stvar?
Ja ne znam dokle ljudima treba da se objasnjava zasto smo protiv pederskih setanja, njihovih prava, zakona, sistema vrednosti, zasto smo protiv ulaska njhovih stavova u skole gde ce nasa deca da uce da je to normalna pojava i da samo dreba da se OPREDELE koje ce biti sexualne orjentacije, kamo se to danas promovise. Samo treba da pocnu da ih edukuju u skoli koje vrste vibratora postoje i na koji nacin i u kojoj pozi isti najlakse ulazi u bulju, jbg treba decu edukovati da se ne povrede. E zato smo protiv pocetka njihove ideologije koji se zove parada ponosa i ne zavrsava samo na jeb.enoj SETNJI.Pogledaj nasta samo lice njihove parade i zurke u zemljama gde su dopusteni, nisam video izopacenijih stvari u zivoti, ali u blagodeti demokratije sve je normalno.

Citat
 Hajde neko naučno objašnjenje ili link za ono prvo što si napisao? Pošto deluješ potpuno siguran u to što pišeš.   

Ti se salis ili ovo ozbiljno pitas?
Americki predsednik podrzava istopolne brakove, a sledeci predsednik ce da se zalaze za usvajanje dece, a onaj tamo za pedofile itd... i ti pitas za neke studije, koje, ispolitizovane, narucene, podplacene..? Ima mnogo vrsta studija. Takodje cike u belim mantilima nisu posisali svo znanje ovog sveta pa da im je sve verovati.
Kada detetu od 14-15 god. kome svi hormoni lude objasnis da treba da bira dali ce da bude gay jer je to normalno, a i moderno i pustis ga da " surfuje" na tom razmisljanju jedno vreme, ishod moze biti naravno katastrofalan, kao sto je Pedja gore napisao.

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #593 poslato: Jun 08, 2012, 09:37:01 pre podne »
Takodje cike u belim mantilima

vole $$$$$$ i svasta su spremni da urade za isti, pa tako i da pokusaju da dokazu da se covjek radja kao peder

@Igorx3m
iskoristih dio posta da se nadovezem na ono sto si rekao

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #594 poslato: Jun 08, 2012, 09:56:42 pre podne »
Citat
.vole $$$$$$ i svasta su spremni da urade za isti, pa tako i da pokusaju da dokazu da se covjek radja kao peder

Ma taman posla da vole $$$$ , nemoj tako, gde ce ti dusa? :D :D ;D
Sve sto rade rade iz cisto etickih i moralnih pobuda.

P.S.

Kad pisem rec "moral" dobijem napad panike, plasim se, samo cekam da me neki europejac neosproziva sto sam spomenuo moral. ;D

Van mreže Stevcho

« Odgovor #595 poslato: Jun 08, 2012, 10:20:19 pre podne »
Ne znam da li se neko rađa kao peder, ali pederi su sigurno postojali dugo dugo, još od vremena drevnog Egipta, antički Grci su se šurili u dupe samo tako.
No curling in the squat rack!

Van mreže vlada sin

« Odgovor #596 poslato: Jun 08, 2012, 10:21:59 pre podne »
Mislim da mi nazalost nismo ni svesni kojih je ovo razmera i sta se valja iza brda a o tome koliko je jak lobi je izlisno pricati posto su bukvalno u svim porama drustva i bukvalno me podsecaju na juzne nam susede i njihovu doktrinu i solidarnost.
Men sana in corpore sano !

Van mreže Stevcho

« Odgovor #597 poslato: Jun 08, 2012, 10:27:05 pre podne »
Nikakva istraživnja, to je opšte poznata stvar, Aleksandar Makednonski je bio peder
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_ancient_Greece
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_ancient_Rome
No curling in the squat rack!

Van mreže kure_ss

• Bantamweight Member
« Odgovor #598 poslato: Jun 08, 2012, 10:31:05 pre podne »
Ne znam da li se neko rađa kao peder, ali pederi su sigurno postojali dugo dugo, još od vremena drevnog Egipta, antički Grci su se šurili u dupe samo tako.

kaze ko?
neka nova istrazivanja pretposavljam?
Peđa, u pravu je Stevcho, u antičko doba pederastija je bila normalna pojava, čak normalnija nego monogamni brak, koji je služio za prostu reprodukciju. Eto, npr., Spartanci kojima se mnogi dive su bila gomila dajguza, s tim da je kod njih to davanje guze služilo i kako bi se herojskije borili u bitkama štiteći život svog ljubavnika.

Ovo su istorijske činjenice, nikad nisu prikrivane i vrlo su dostupne, nema to veze sa ovim novijim naručenim istraživanjima.

Tek sa hrišćanstvom su te stvari oko homo odnosa postavljene drugačije, po meni ispravnije.
« Poslednja izmena: Jun 08, 2012, 10:32:44 pre podne kure_ss »

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #599 poslato: Jun 08, 2012, 10:32:02 pre podne »
Ma boli me kurac i da su dinosaurusi bili pederi,setati ulicama ovog grada i zemlje NECE NIKAD!