Znaš kako, problem ljudi, ako je to problem, je u tome što strahuju da će im dete postati peder. I to je prilično egoističan stav
Nije egoizam već se dete usmerava koliko je to moguće šta je ispravno a šta nije, meni nije ispravno da dete ima 2mame ili 2oca i kao i svaki normalni roditelj se trudim da USMERIM dete i da ga naučim moralnim vrednostima koje JA smatram da su ok, e sad dali je taj moj stav ispravan ili ne jbmi se ko će šta da kaže ja ga usmeravam kako ja mislim da treba a ne kako komšija iz EU to misli.
E sad da mi dete nedaj Bože postane nastrano nebi ga se odrekao ali bi imao do znanja da ja to ne odobravam i podržavam. Jbg može dete da mi sutra dan ubije nekog zbog gluposti, ne mogu ga se odreći ali mu mogu reći da to nije ok, a ne da mu u takvim situacijama budem "vetar u leđa" i da nastavi sa glupostima u životu.
Nemo posmatranje svega oko nas šta nam se dešava, ignorisanje problema nas i dovode do toga da nam se sutra dan dešavaju MNOGO gore stvari samo zato što ĆUTIMO ko mindže a posle nam je kriv neko drugi