Novembar 16, 2024, 04:27:49 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203796 puta)

Van mreže Milos Zivanovic

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #480 poslato: Septembar 28, 2011, 08:35:58 posle podne »
ja jeste da malo slabije izlazim  :D ali nisam video 2 muskarca da se drze za ruke, ljube ili slicne bolestine...

ne znam ko normalan moze da gleda pedere da slobodno idu i sire bolest, ili narkomana kako se fiksa u skolskom dvoristu... ne znam... ja sam uvek da za to da svako krene od sebe i resi probleme koje ima u svom dvoristu pa onda na dalje...

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
« Odgovor #481 poslato: Septembar 28, 2011, 08:57:59 posle podne »
ljudia jel vi znate da postoje javna mesta gde se prave gej zurke itd?Mislim kao javna tajna jbt sta pricate ne smeju da se setaju,imaju gro klubova po gradu! secam se kad je beer fest bio,ne znam kako se zove zgrada pored brankovog mosta sa desne strane kad se ide sa nbg,tu je bila gej zurka,vijorile se zastave dugine itd.Niko nije prstom mrdnuo,bilo je skinsa po mostu,bilo je raznih a niko nije mrdnuo.Da ne pominjem sto ej bilo apr gejeva koji su most prelazili i drazali se za ruke,samo ih mrko pogledju,niko cak ni pisnuo na njih nije.Ako hocete da ih bijete,evo otidite na net bukvalno i naci cete gde ima gejeva,pa eto ako mislite da cete ista postici prebijanjem nekih bolesnih ljudi idite.ne branim ih,samo zelim da predocim da se ZNA GDE IZLAZE a i dalje s ekenja kako gej populacija ne sme da izlazi,ne sme kurac,ajde onda lepo skupite se i idite u mars po svim mestima gde ih ima,sve se zna,sve je jako transparentno.ILI lepo menjajte ovu vlast.Ali nemojte pricati "ma prebicu geja svakog ma ovo ono" a oni imaju gomilu mesta gde s eokupljaju...hajmo,vile u ruke i ajd kad ej nasilje resenje.

sada ce meni opet neko postaviti pitanje" dobro barte  akako daresimo ako en nasiljem?" PONAVLJAM,ne resavate se uzroka nego pokusavate da skenjate posledicu...ali dzaba pokusavate spreciti ginekomastiju ako i dalje rokate 3grama depoa!Zato prvo uklonite ovu depo vladu pa onda operaciona sala i odsrtanjivanje gej stecista.tolko od mene,nema potrebe da mi postavljate retoricka ili bilo kakva pitanja,izneo sma sta sma imao,tolko od mene o pederima.

Zatvoreni klubovi su jedno,a setnja po gradu kao da je to normalno i usvajanje dece-nesto potpuno drugo...

brate da bi oni dobili ta prava nemaju nista od setnji,vlast ih ionako evc podrzava pa nemaju ta prava,nemaju ih ni svud po Evropi bas.Ja sam protiv parade,idiotizam,samo akzem ne znam sta se radi time kad ce najebati svako ko krene na pedere i policiju a ni za sta.
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #482 poslato: Septembar 28, 2011, 09:02:37 posle podne »
ja jeste da malo slabije izlazim  :D ali nisam video 2 muskarca da se drze za ruke, ljube ili slicne bolestine...

ne znam ko normalan moze da gleda pedere da slobodno idu i sire bolest, ili narkomana kako se fiksa u skolskom dvoristu... ne znam... ja sam uvek da za to da svako krene od sebe i resi probleme koje ima u svom dvoristu pa onda na dalje...

zajebavas me??Jesi iz bg?Ako jesi evo buraz ja te vodim cumicevo sokace da vidis kafic gde se drze za ruke,kafic na otvorenom.Mislim ne idemo ja i ti zajedno za ruke :P to samo s bebcom ;D i opet kazem niko ih ne dira.Evo ako hoces najozb vodim te da vidis svojim ocima pa evo uzmi prebij ih kad tvrdis da bi neko leteo s mosta. A narkomani...buraz jbt pa zivim 3 metra od studentskog parka,od ranog jutra kad idem na trening u 6:30 nekad vidim narkomane odvratne...i jesam par puta bio na ivici da reagujem,al sta time radim?Ne znam jesu li budale naoruzane,oce li me sledeci dan sacekati,iskasapiti...buraz dzrava je trula previse da bi mi pojedinci tako uspevali resiti stvar.Ni okupljanja nam ne vrede dok se rak ne skine s vlasti i barem ta koum[piranost svede na neki minimum.,tad mozemo pricati o uredjenju i ciscenju narkomana,pedofila i pedera.
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
« Odgovor #483 poslato: Septembar 28, 2011, 09:15:59 posle podne »
mozda ovo zvuci malo pederski... ali stvarno me zanima ime tog lokala da svratim hahahahahaahahah  :D

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
« Odgovor #484 poslato: Septembar 28, 2011, 09:20:50 posle podne »
Treba naci pederske "komandante"... tj one koji ih predvode i koji su glavni organizatori ovog sranja i njima "fino" objasniti neke stvari... ne verujem da ih ima vise od 5-6 koji su vukli masu...

Kad krdo ostane bez vodje copora, copor se razbezi...  ali to je trebalo razmisljati mnogo ranije...

Van mreže Fat Dragon

• Middleweight Member
« Odgovor #486 poslato: Septembar 28, 2011, 10:27:26 posle podne »
Ja bih volio znati šta uopšte žele postignuti tom paradom?Zašto nisu recimo organizovali neku akciju pa kupili inkubatore za bebe ili skupili pomoć za nekoga?Možda bi neko onda i pokazao simpatije za njih?Ko je ugroženiji od srba na Kosovu pa njiima ne pada na pamet da paradiraju.

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #487 poslato: Septembar 28, 2011, 10:30:48 posle podne »
Ja bih volio znati šta uopšte žele postignuti tom paradom?Zašto nisu recimo organizovali neku akciju pa kupili inkubatore za bebe ili skupili pomoć za nekoga?Možda bi neko onda i pokazao simpatije za njih?Ko je ugroženiji od srba na Kosovu pa njiima ne pada na pamet da paradiraju.
pa samo ime PEDERI ti govori zasto nisu...znas prije par godina na nekom vasaru u Mrkonjic gradu, pa se pojavio neki tip, lud nacisto, mislim bolestan covjek...i ono u ritama, dere se i tako..i ja pitam nekog doktora tj od mog drugara matori...zasto to radi
i fino covjek kaze, da privuce paznju
e tako i ovi, samo da iritiraju gradjane, ovo je teror manjine i to bolesne, nad vecinom uz podrsku i zastitu pederske vlasti

Van mreže vlada sin

« Odgovor #488 poslato: Septembar 29, 2011, 12:46:04 pre podne »
Milose podji u cumicevo sokace u deo koji je renoviran i gde su butici domacih kreatora i nema da ti fali bratske ljubavi:) Ja sam 2 puta prosao zadnjih par dana i upravo video sto i Filip u 3 popodne.
Men sana in corpore sano !

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #489 poslato: Septembar 29, 2011, 06:58:05 pre podne »
Citat
Kad krdo ostane bez vodje copora, copor se razbezi...

by DOG WHISPERER  :D

Van mreže Pirat

« Odgovor #490 poslato: Septembar 29, 2011, 08:47:13 pre podne »
mozda ovo zvuci malo pederski... ali stvarno me zanima ime tog lokala da svratim hahahahahaahahah  :D

zove se smajli... da da bas kao smajli  :)  sad ti mene ne pitaj kako sam saznao za to hahahahah ....  i da kad god prodjes pored tog lokala je pederbal ... toliko o nepravdi prema njima... :)

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
« Odgovor #491 poslato: Septembar 29, 2011, 09:49:06 pre podne »
hahahahahha mnogo ste mi sumnjivi  :D

a sad malo ozbijnosti opet - DAL JE REALNO OVO?

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/178538/Gej+parada+%C3%BCber+alles*+(iznad+svega).html

edit: i ko su ti ljudi koji sastance i pitaju se o pitanjima ove zemlje? kakve veze oni imaju dal ce da se odrzi ovo sranje ili nece?odakle bre nima pravo glasa a ne da odlucuju? zasto se sastanak pedera odrzava u nemackoj ambasadi? jbt ne verujem  :(
« Poslednja izmena: Septembar 29, 2011, 10:03:05 pre podne Milos Zivanovic »

Van mreže Fat Dragon

• Middleweight Member
« Odgovor #492 poslato: Septembar 29, 2011, 10:17:51 pre podne »
Pa da znaš i meni smo sumnjivi koliko smo se raspisali o ovoj temi. ;D ;D ;D
Nego imam ja jedno pitanje:Ako te startuje peder , je li to kompliment ili uvreda?

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #493 poslato: Septembar 29, 2011, 10:38:14 pre podne »
Pa da znaš i meni smo sumnjivi koliko smo se raspisali o ovoj temi. ;D ;D ;D
Nego imam ja jedno pitanje:Ako te startuje peder , je li to kompliment ili uvreda?

To bi bio Urgentni u najavi ;D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Pirat

« Odgovor #494 poslato: Septembar 29, 2011, 10:41:51 pre podne »
a bebac samo nadgleda temu hahahahah