Po meni deluje da će ovog puta biti mnogo loše biti gay na beogradskim ulicama, ljudi su besni zbog Kosova, a u glavnom gradu se šetaju ljudi kojima se daje dosta za pravo (kao da oni sa Kosova nemaju prava ni da se okupljaju, ni da ostvare svoja prava da žive u svojoj državi kakva god ona bila a ne u nekoj narko prćiji koja se pravi na Kosovu), tako da cenim da će ovog puta biti havarije. Nisam za to da ih biju jer i dalje mislim da je to bolest (ma šta rekli oni iz svetske zdravstvene organizacije jer para vrti gde burgija neće) ali im ne bi dozvolio to pravo i slobodu da se prikazuju javno dakle ruski model, radi kod kuće gde te niko ne gleda šta hoćeš (naravno sve osim ubistva, sakaćenja i ostalih krimi radnji sa teškim posledicama nego kao i ostali svet, ne vidim što bi bili povlašćeni, niko od nas se ne hvata sa svojom polovinom pred stotinama ljudi na ulici, čak je i žvalavljenje izašlo iz mode - kako je nekad bilo), ali na ulici da se zna red i kakvi crno držanje za ruke i slično. No, to se sve uči u školi, kod kuće, ne može niko od nas da ih prevaspitava kada su ispušteni kad je bilo vreme. Za mnoge slučajeve sam čuo da je stvar čistog pomodarstva i koristoljublja to što su zapali u gay populaciju (znači, leba bez motike), i sad mi treba da takav model favorizujemo i damo im veća prava od onih koja pripadaju običnim ljudima. Sa tim se uopšte ne slažem, samo se pitam gde im je patriotski duh, jer strašno je da stavljaju svoje potrebe iznad potreba ovog naroda i države u ovom trenutku, zato i smatram da nisu društveno korisni jer pre svega gledaju sebe i nemaju nikakvu društvenu svest niti odgovornost osim one koju oni podržavaju, a to se ne bi promenilo ni potpunim uključivanjem u društvo.