Novembar 16, 2024, 06:21:23 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203838 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #450 poslato: Septembar 28, 2011, 11:16:14 pre podne »
a nije mogao da se snimi film o zivotu Srba na Kosovu... to nije moglo, jer jbg mi ipak imamo mnogo vaznije i ozbiljnije teme... verovatno ni jedna organizacija za ljudska prava nije htela da da parice za to... ili neko od drugara iz EU...  >:(

i posle nek neko kaze, pa nije neophodno nasilje....  ::)

jbg

Van mreže Pirat

« Odgovor #451 poslato: Septembar 28, 2011, 12:05:57 posle podne »
nasilje nije resenje... to sto ces nekom pederu razlupati glavu zadovoljices samo neki svoj trenutni nagon koji ces najverovatnije skupo platiti... ali svako ima pravo na svoje misljenje ... pa tako i sa ovom situacijom ... ako neko misli da treba da izadje na ulice da pravi nerede itd to je  njegov izbor... meni licno to zvuci primitivno i nikad se ne bih spustao na taj nivo... uostalom JEBIGA za ova govna je Srbija glasala , glasali su za evropsku uniju eto  sad pa nek  pederi giljaju po ulicama... meni licno je tema o paradi izlizana vise mi muka kad slusam o tome ... jednostavno dosadni su , smorili su  vise sa tim njihovim pravima , sa tim morbidnostima , jbt i film se napravio o tome... dodje ti onako pa se zapitas GDE JA ZIVIM... dobro je da nije u pitanju neki radni dan inace bih poludeo da zatvore ulice ...

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #452 poslato: Septembar 28, 2011, 12:13:34 posle podne »
Znaci tebi je ok da oni slobodno setaju ulicom,drze se za ruke,vataju,pa za neku godinu usvajaju klinca?

Sve je to ok?

Nasilje nije resenje?A koje je onda resenje?Ako drava nece da zabrani tu retardiranost,sta drugo preostaje?
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže cobelix

• Član
  • *
« Odgovor #453 poslato: Septembar 28, 2011, 12:17:57 posle podne »
gej parada je u srbiji obicno RUGANJE nama normalnim ljudima koji imamo potrebe za suprotnim polom :)

a njih 100ak sto pokusava da svojom SETNJOM pokaze "nesto" i da dokazu da su manjine MOCNIJE u odnosu na vecinu u ovoj drzavi!!!

sve se ovo desava jer u samoj VLADI ima istih takvih.... the end of story

cekamo vas feggetiiiiiiiiii

Van mreže Pirat

« Odgovor #454 poslato: Septembar 28, 2011, 12:26:02 posle podne »

@sasacg... ti zaista mislis da od tebe ili mene zavisi i dal se mi uopste pitamo za situaciju ... zaista mislis da je tako? pa jer se postiglo nesto time sto su izasli na ulice prosla koliko puta?  jel se sprecilo nesto ? nije ... jel bilo povredjenih jeste... jel bilo uhabpsenih , jeste , jel se lomio grad jeste, jesu se pederi prosetali galantno po gradu , jesu , jesu li oni mozda postigli nesto? haha pa nisu .... e isto tako ce biti i sada... i nista novo nista staro... dzaba lozenje da tu ista moze da se ucini dzaba...opet jovo nanovo i vise mi muka i tih pedera i tih klinaca sto ce da izadju da lome grad  au kurac samo reprize i nista vise...

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #455 poslato: Septembar 28, 2011, 12:29:50 posle podne »
Ma jesu prosetali...Ali kako? Kad je oko njih kordon od 10000 policajaca...

Poenta je u tome da im se pokaze da nece moci nikad slobodno da setaju ovom zemljom...Da im se ne da sloboda sa sire ideju kako je nesto devijantno i nenormalno u stvari normalno...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Pirat

« Odgovor #456 poslato: Septembar 28, 2011, 12:33:21 posle podne »
sve je to samo cirkus... iz kog proizilazi steta...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #457 poslato: Septembar 28, 2011, 12:33:57 posle podne »
Citat
kurac samo reprize i nista vise...

ja volim reprize  :)

Van mreže Pirat

« Odgovor #458 poslato: Septembar 28, 2011, 12:39:04 posle podne »
recimo , recimo , po meni mnogo veci bojkot bi bio i mnogo bolja poruka bi se prenela kada bi se taj dan oni bojkotovali... znaci da niko ali niko ne bude na ulicama da svi ostanu kucama i da kamere zabeleze prazne ulice ali isto tako i face tih individua , pa em sto bi se onda lepo svi oni  javno deklarisali kad se vec bore za prava, em sto bi se prosetali mrtvim gradom gde nema zive duse ...

Van mreže X FRAME

• Middleweight Member
« Odgovor #459 poslato: Septembar 28, 2011, 01:25:52 posle podne »
recimo , recimo , po meni mnogo veci bojkot bi bio i mnogo bolja poruka bi se prenela kada bi se taj dan oni bojkotovali... znaci da niko ali niko ne bude na ulicama da svi ostanu kucama i da kamere zabeleze prazne ulice ali isto tako i face tih individua , pa em sto bi se onda lepo svi oni  javno deklarisali kad se vec bore za prava, em sto bi se prosetali mrtvim gradom gde nema zive duse ...

I ja bi to voleo da vidim , ali tesko da ce da se desi . To bi ih porazilo vise neko batine .  Izaci ce vise murije nego prosle godine bar tako neko rece pre neki dan . I onda ce da se mlati murija i ta raja sto izadje na ulice a pederima nista , jos podjebavaju posle svega da je beograd skinuo djanu .
1. bodybuilding forever
2. where the mind goes the body will follow

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #460 poslato: Septembar 28, 2011, 01:31:32 posle podne »
Ali ljudi shvatite jedno-i taj bojkot i okretanje glave,njima ce dati znak da mogu slobodno da setaju ulicama i prikazuju svoju retardiranost

Van mreže tenssa

« Odgovor #461 poslato: Septembar 28, 2011, 01:42:49 posle podne »
Vrijeme ce pokazati ko je u pravu, primjer su one slike iz San Franciska, pederi se jebu na sred ulice, pisaju jedni po drugima, ako to zelite u Srbiji onda nemam komentar...

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #462 poslato: Septembar 28, 2011, 01:45:25 posle podne »
necinjenje je prihvatanje poraza.....
a policija ako treba nekoga da cuva, neka cuva Srbe na Kosovu, kojima su zivotu ugrozeni

Van mreže X FRAME

• Middleweight Member
« Odgovor #463 poslato: Septembar 28, 2011, 01:48:15 posle podne »
Ali ljudi shvatite jedno-i taj bojkot i okretanje glave,njima ce dati znak da mogu slobodno da setaju ulicama i prikazuju svoju retardiranost

E vidi care , bas to nije okretanje glave nego super resenje koje bi trebalo da postane praksa . Jer nema sanse da se to smrdljivo paradiranje zabrani to je bar svima jasno nazalost voleo bi da gresim ,ovako im das do znanja sta stvarno Srbija misli o tome ,pa onda neka masu zastavama i piste u pistaljek sami sebi ( veruj mi nema coveka ,pedera koji se nece osetiti jadno i posrano u toj smrdljivoj koloni ) i onda ce stvarno videti sta srbija misli o pederima . Veruj mi 100% tacno ,samo sto je to malo problem uraditi u velikom gradu i ljudi manje vise su digli ruke od toga . Jer ovako ne bude nista oni ostanu netaknuti murija i ljudi koji izadju se marisu izmedju sebe , veruj mi da gamadi to vise odgovara i tad su zadovoljniji i blizi svom cilju ,jer su bezbrizni i znaju da ce murija  da prima sve na sebe  . Pa jel se secas sta je rekao onaj po meni najodvratniji od svih pedera prodsle godine . Bas me briga kome su slupani automobili i izlozi i ostalo ne tice me se taj fazon ...
1. bodybuilding forever
2. where the mind goes the body will follow

Van mreže lafa011

• Član
  • *
« Odgovor #464 poslato: Septembar 28, 2011, 01:56:07 posle podne »
Po meni deluje da će ovog puta biti mnogo loše biti gay na beogradskim ulicama, ljudi su besni zbog Kosova, a u glavnom gradu se šetaju ljudi kojima se daje dosta za pravo (kao da oni sa Kosova nemaju prava ni da se okupljaju, ni da ostvare svoja prava da žive u svojoj državi kakva god ona bila a ne u nekoj narko prćiji koja se pravi na Kosovu), tako da cenim da će ovog puta biti havarije. Nisam za to da ih biju jer i dalje mislim da je to bolest (ma šta rekli oni iz svetske zdravstvene organizacije jer para vrti gde burgija neće) ali im ne bi dozvolio to pravo i slobodu da se prikazuju javno dakle ruski model, radi kod kuće gde te niko ne gleda šta hoćeš (naravno sve osim ubistva, sakaćenja i ostalih krimi radnji sa teškim posledicama nego kao i ostali svet, ne vidim što bi bili povlašćeni, niko od nas se ne hvata sa svojom polovinom pred stotinama ljudi na ulici, čak je i žvalavljenje izašlo iz mode - kako je nekad bilo), ali na ulici da se zna red i kakvi crno držanje za ruke i slično. No, to se sve uči u školi, kod kuće, ne može niko od nas da ih prevaspitava kada su ispušteni kad je bilo vreme. Za mnoge slučajeve sam čuo da je stvar čistog pomodarstva i koristoljublja to što su zapali u gay populaciju (znači, leba bez motike), i sad mi treba da takav model favorizujemo i damo im veća prava od onih koja pripadaju običnim ljudima. Sa tim se uopšte ne slažem, samo se pitam gde im je patriotski duh, jer strašno je da stavljaju svoje potrebe iznad potreba ovog naroda i države u ovom trenutku, zato i smatram da nisu društveno korisni jer pre svega gledaju sebe i nemaju nikakvu društvenu svest niti odgovornost osim one koju oni podržavaju, a to se ne bi promenilo ni potpunim uključivanjem u društvo.
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2011, 01:59:19 posle podne lafa011 »