Debelo bi me kostalo da sam dosao
pa dobro,realno da i ne bi niko ni dolazio zbog ovga toliki put ma gde god da jesi ali isto tako onda NEMAS PRAVO DA KENJAS OD TAMO i pametujes kako bi ti nesto uradio a ti SI TAMO NEGDE DALEKO itd itd itd itd
dakle treba da cutis i uzivas u blagodetima edmokratije u kojoj zivis tamo jer kapiram da si verovatno u nekoj "demokratskoj"zemlji gde sve puca od ljubavi i razumevanja ljudi jednih medju drugima.....
Sta bre pickice sedimo kuci? Ako neko osmisli DOBAR nacin da se proteraju podrzacu ga.
upravo sam rekao,ne treba VI od tamo nikoga da PODRZAVATE jer nista ovde i tu je kraj price..lako je sa tudjim kurcem mlatiti po trnju ili sto kaze narood od kuda sam ja-LAKO JE IZA STRICA UDARATI MEDJEDA!!
tako i ti..
ti ces da podrzis od tamo...a u pm..hvala ti veliko na podrsci...jos ako poslajes neku humanitarnu pomoc za ljude koji su gladni ovde ,mozda ti tadija nekada i spomenik digne..ko zna jbg..
ovo sto se desilo je GLUPOST
GLUPOST proizvodi GLUPOST
sto nisu lepo dali da se obracunamo sa pederima i nista se ne bi desilo
to malo sranja sto se desilo,naravno nije za pohvalu ali to je posldica ovoga sto sam gore rekao.
pa brate mili,mi pricamo danima o tome ZASTO PEDERI I NJIHOVA BOLEST nemaju mesta javno da obitavaju a onda se sranje desi kao posledica sprecavanje necega zlog
neko rece gore namesteno..pa naravno...i onaj panudr na b92 gde govori onome sto mu lobanja otvorena VI STE DOSLI DA RUSITE MOJ BEOGRAD..
sjajno...pa niko nije dosao da rusi njegov beograd jer ce verovatno do kraja i da postoji samo beograd kao glavni grad,drzava,pa eto mu (im) beograd onda
zasto taj panudr nije rekao dole nakosovu nekom siptaru iz alb -STO SI OVDE DOSAO IZ ABANIJE DA UZIMAS MOJE KOSOVO ili neko vreme pre toga na nekim drugim emstima?
aha..da...to je zbog TE ISTE EVROPE...izivni dejo..malo sam se raspisao a zabopravio sam da mi ipak stremiamo da udjemo u eu i da imamo evropske kodekse i u tom pisanju ja zaboravih da taj padnur NIJE BIO NA KSOOVU JER NIJE IMAO JAJA TADA DA BUDE a i DA JE BIO VEROVATNO NE BI SMEO DA KAZE NIKOME-STO SI BRE DOSAO DA UZIMAS MOJE KOSOVO PICKA TI MATREINA.
i tako....prici nikada kraja..jel da..
E da,kad se lomilo 5. oktobra,to je bilo ok,a ovo danas je huliganstvo?
ne brate-toje tada bilo za ponos i to su tada bila DEMOKRATSKA SREDSTVA kada je ona pijana budala sa bagerom dosao ispred skupstine
Kazem, ovo je SAMO politicarima koristilo
verovatno,samo ce SE CUTI KOJIMA,jer ovih je odista BILO DOSTA
STA je to lomljenje postiglo osim onoga sto sam gore rekao
ti mora da si u DS
uhvatio si se lomljenja kao MUTAV TELEFONA
zar je BITNO DA JE BILO I VISE LOMLJENJA U USTA GA JEBEM od onoga sta je bio UZROK TOG LOMELJNJA A TO SU PEDERI I 12 000 policjaca na ulici covece......uhvattio si se za lomljenje i kao ovi sa TV odgovr drzave ce biti zestok..odlicno..
svi ti momci koji su u zatovrima ce do petka da budu osedueni verovatno bez obzira na strajk pravosudja jer ce verovatno a im sudi sam tadija i dacic ali sva sreca pa nece jos dugo da budu na vlasti tako da ce momci otici na jedan kraci godisnji odmor i vec na prolece cim ovi odu na kajmane i kipar da trose mukom stecenu paru u srbiji-ce biti pusteni....HVALA BOGU
e da..
bito je da je u sluzbenom glasniku izaslo kako je drzava VEOMA JAKA I KAKO SU ODUZETA ODLIKOVANJA LEGIJI,ZVEKIJU I GUMARU
e to je bitno od svega ovoga
otici ce pola za popravku pola nekome u dzep sto je omogucio popravku..
pa naravn
kao i sve kod ove vlasti
verovatno ce da bg popravlja neciji kum cija ce faktura biti oko 2 mil eu..
u normlanoj zemlji bi izasla komisija,uradila se procena stete i od svih koji se bave sa tom delatosnit se uzelo po nesto i niko osetio ne bi nista a grad bi bio opet na istom..ali neeeeeeeee......jucer je veropvatno vec neko iz vlade trljao ruke u vezi tog tendera...
dakle..
svaka susa u bg moze da skupi 10ak firmi od kojih ce da svako da po nesto i problem redsen,nikome ne fale velike pare i cao...
Vise bi postigli...
pa u pravu si..vise bi postigli oni sto su pre neki dan strajkovali da nisu 2 godine dobili platu pa ih policija rasterala da su negde tamo gde si i ti i da rade ..gle cuda..za PLATU EJBOTE...jel to ima negde jos???....
vise bipostigli da svi odemo u EU i da onda preko interneta navijamo za tamo neke "huligane"./u pravu si
I sta da rade? Lome jos vise
a ne dejo zlato ..
vec da niste otisli tamo i da mozete da zivite u ovoj drzavi pa da ste svi bilio ovde i izasli u subotu GDE NIJE BILO LOMLJENJA NITI BILO CEGA..
ali gde ce bre da neko dolazi..hahhaha
pa nije u subotu bilo lomljenja dejo i sta se postiglo?
?
izlazak na ulice i huliganstvo nisu predlog
hajde nas prosvetli molim te...
tvoj predlog je da se naguzis
Rekao je da je iz Beograda u svet poslata izrazito loša poruka, koja može negativno da utiče na odluku Holandije o daljem napretku Srbije na putu ka EU.
ODLICNO
TREBALO BI I DANAS DA SE URADI ISTO AKO JE TO RECEPT DA SE ZAUSTAVI PUT U EU
Slike Beograda u opsadnom stanju, koje su obišle svet, šalju izrazito lošu poruku o pomanjkanju elementarne tolerancije prema manjinama u Srbiji,
meni nikako nije jasno da ovaj nardo moze da bude ovakav apatacina
pa srbi u srbiji imaju najmanja prava jbt..
u sve i jednoj jebenoj zemlji tog zapada PRVU STVAR STO MORAS DA NAUCIS JE NJIHOV JEZIK BRE....pa niko nece da prica sa tobom ako ne naucis njihov jezik
samo u srbiji MANJINA sa licnom kartom Rep SRBIJE NEZNA DA PRICA SPRSKI JEZIk ..I TO NIJE PRETVARANJE..ja pricam o onome sto licno znam...
dakle...
a da ne pricamo o svemu drugim..
kavki su pederi manjina bre?
?....njih 1000 manjina??...koja??...cija/?...kakva??..
majdari su manjina.rumuni,cesi.slovaci,romi,hrvati itd itd itd...pa alo bre dali je iko ovde normalan..
GDE U SVETU JEDNA MANJINA IZLAZI NA ULICE I BLOKIRA MILONSKI GRAD ZARAD BILO CEGA?
IMAS SVOJE OBICAJE I OK..POSTUJ IH U KUCI I RADI SVE STO HOCES ALI U KUCI...
PA BAS BIH VOLEO DA VIDIM DA SE..ma bolje i da ne pricam...
cuj PEDERI MANJINA