@Pedja
Ti si retka osoba da je postujem sa ovog foruma i sa tobom sam uvek imao normalnu komunikaciju.
Ja to ne smatram bolescu bas zato sto imam kontakta sa njima - homo osobama (imam kolege i koleginice koji su gay, i ovako privatno znam bi/gay osobe). Nikad nisam primetio nikakav poremecaj licnosti kod tih osoba. Nikad nisam imao neprijatnosti sa njima..znaju da sam straight, da nemaju prolaz kod mene i to postuju. Isto tako znaju da ako bi nesto probali na silu da bi im zube vratio u grlo i da me zabole sta su i ko su. Uvek sam se ok kapirao sa ljudima, pa se i sa njima kapiram.
Nisam vernik, a i da jesam...opet pokusao bi da ih razumem. Nije mi jasno da osobe koje su vernici i cija vera propagira ljubav konstantno pozivaju na linc i ubistvo. To je ono strasno, posto bi takve osobe najvise trebale da ih razumeju.
Ovo da su im prava ugrozena...to je kao sto rekoh relativno. Znam osobe koje su bile otpustene zato sto su gay. Startuje koleginica tipa, ovaj joj kaze kako stvari stoje (jebiga covek iskren), ova otrci kod sefa i sutra otkaz. A dobar radnik, nista mu ne fali...samo sto je gay.
Slazem se sa tobom za ovo na kraju. Ni ja ne bi voleo da moja deca gledaju kako se neko jebe na sred ulice. Ne bi voleo da gledaju i momka i devojku a kamoli 2 tipa ili 2 ribe. Vec sam rekao...ogavno mi je i kad ljudi ne umeju da se poljube kako treba na ulici nego odgledam pola predigre.
Za kraj...stoji da oni ustavno imaju pravo da mogu da organizuju paradu. Ali ako ta parada vredja vecinu gradjana (a u Srbiji vredja) onda je ne treba odrzati dok se misljenje ne promeni. Posto je isto tako ugrozeno ustavno pravo svih gradjana koji se ne slazu sa istom. Cak i gay osobe koje znam nisu sve za gay paradu. Vecinu njih to i ne interesuje. Onih par koji su za su samo u fazonu...daj nek je odrze vise da ne slusam o njoj.