Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju Sasvim normalna pojava
Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.
Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.
Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro
Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce
U Iranu, Egiptu... je normalno da se drže za ruke ali NISU PEDERI... takvi se u Iranu malo drugačije tretiraju, to je njihova kultura.
Negde je običaj da se devojčice od 13godina postaju legalno majke, da se venčavaju brat i sestra... mislim da je suvišno pričati šta se radi tamo negde, to me ne tangira jer to ne želim ni ja ni 99% ljudi u ovoj zemlji da gleda, isto tako ne želimo da gledamo ni šta oni rade u 4zida, neka rade ali NE DA JA TO GLEDAM!!!
I ja izvodim vratolomije sa ženom, izvodio sam i kao momak sa devojkama ali nigde nisam paradirao i to radio na javnim mestima, ALOOOOO!
Ovde je suština da se razlikujemo od životinja, kažu pa i životinje su GAY, ma bre nismo mi životinje, ako je ispravna ta životinjska osobina zašto onda nije ispravna da ja kao npr LAV rastrgnem GAYa koji je RIBICA? Ako ćemo tako ajde....
Uvek neko teorisanje teorije zavere da se skreće tema sa ekonomije, vlasti...pa majku mu šta se samo raspravlja ako nekom ne odgovara režim neka okupi što više ljudi i neka skida režim sa vlasti...samo da e postigne kritična masa i da se reči zamene delima.
Ja kad sam hteo nešto da menjam lajao sam ali sam i ujedao i ujedali su me i nije mi žao zbog toga.
RECITE NE BOLESTI !!!
Rekao bih i ja ali sam isuviše daleko, Beograđani i vi blizu Bg očistite svoje dvorište pa neka nam i zabrane JBN ulazak u EU, samo da nema ove BOLEŠTINE.
Sutra trebaju i NEKROFILI da se izjašnjavaju kao da je to ok, jbg rođen sam takav ajde da paradiram sa mojim pokojnim komšijom i da ga kar.m na sred trga....
Zapitajte se SVI koji to podržavate, jer nije tako daleko ni ovakav scenario ako se dozvoli GAY parada.