Novembar 15, 2024, 02:48:06 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203547 puta)

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #75 poslato: Septembar 28, 2010, 07:04:01 pre podne »
..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

gori si od moje devojke ;D bioloski sat otkucava :D
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #76 poslato: Septembar 28, 2010, 07:08:20 pre podne »
Upravo sam i ja to pricao celo vreme..
Za 5-10 godina svasta cemo gledati na paradama..  Za sada su ovo decje igre festivalskog tipa, ali polako ce da se pretvara u nesto slicno nalik u SF.. Nazalost mi to  ne mozemo da izmenimo, ni mirnim putem, ni batinama.. Jednostavno je tako i tu je kraj price.. Dobice sve sto su zeleli, na ovaj ili onaj nacin.. Sve dok su na vlasti politicari koji to dozvoljavaju..

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #77 poslato: Septembar 28, 2010, 07:09:23 pre podne »
..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

gori si od moje devojke ;D bioloski sat otkucava :D

Kolko rece da imas godine 24.. Ja sam prvo dete dobio u 25. tako da imas jos jednu godinu fore.. ;)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #78 poslato: Septembar 28, 2010, 09:30:31 pre podne »
Ne mora se ubijati pa da čovek ispašta zbog bolesnika, nešto se treba napraviti naročito forumaši iz BG, ja da sam u BG nebih propustio kontramiting nizašta na svetu.

Ima i par stvari sa kojima se može izbeći konfrotacija sa policijom koja samo radi svoj posao, jeste li videli u army shopovima one praćke :D + lageri , glinenih golubova će biti taj dan na pretek...mašta radi svašta ;)

Stvarno mi se gadi u šta se ovaj svet pretvara i time se "ponosi".
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #79 poslato: Septembar 28, 2010, 09:43:05 pre podne »
Citat
Samo sam pricao o ovome-neka rade to iza zatvorenih vrata.

da brate,SAMO STO ONI NECE TO DA RADE IZA VRATA VEC NA ULICI u tome i jeste fora

jbg vidi
ti kazes da si ateista..i to je ok
i zamisli sada da se okupi vas 500 koji imate isto misljenje i da hodate po bg sa razno raznim natpisaima koji pljuju po necemu u sta 90% ljudi u ovoj zemlji veruje i da vas 500 hocete dokazati kako isus jeste postojao ili nije....whatever...
znaci...
vi ili mi...nije bitno....to je MANJINA
dakle
ateizam nije bolest pa ipak ne bi se lepo proveo i sigurno vlast ne ib stala u zasitutu takvog jednog skupa a ZA OVE NAKARADE STAJE

da me neko krivo ne shvati...
mozda sam naveo glup primer ali je sustina JASNA...

veruj ili radi u sta god hoces-ALI NEMOJ JAVNO i nemoj to nazivati PONOSOM jer vrejkdas PONOS 98% LJUDI KOJI ZIVE U OVOJ ZEMLJI..
o tome se radi

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #80 poslato: Septembar 28, 2010, 09:51:39 pre podne »
Ne znam da li ste culi za ovo.

Švarceneger zabranio reči "mama" i "tata"
MONDO  ·  Kalifornija  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 26. OCT 2007

Guverner Kalifornije Arnold Švarceneger zabranio je upotrebu reči "mama", "tata", "muž" i "žena" u kalifornijskim školama, prenosi WorldNetDaily. U grupi novih propisa vezanih za obrazovni sistem, Švarceneger je potpisao i dozvolu školskim dečacima da idu u ženske toalete, kao i obrnuto.

Izmedju ostalog, novim pravilima je zabranjeno bilo kakvo "negativno karakterisanje" homoseksualaca, biseksualaca i drugih "alternativnih načina života". Tako su i reči za članove porodice zabranjene, da se deca čiji su roditelji ili usvojitelji istog pola ne bi zbunjivala.

Iz školskog programa biće izbačeni svi tekstovi koji brak karakterišu kao "instituciju izmedju muškarca i žene", ili pol deteta "ograničavaju" samo na muški i ženski. Novi tekstovi uključivaće istorijske figure transseksualnih, biseksualnih ili homoseksualnih opredeljenja, a u predmet seksualno obrazovanje biće uključen i detaljan opis promene pola.

Novim pravilima u Kaliforniji će biti ukinuto državno finansiranje bilo kakvog programa koji ne podržava seksualnu različitost, što uključuje i humanitarne organizacije pri crkvi. Obdaništa, predškolske ustanove, javne kuhinje, skloništa, domovi za stare i druge ustanove moraće da se prilagode novom kodeksu, inače rizikuju da izgube budžet.

Ponašanje roditelja i nastavnika takodje je obuhvaćeno izmenom, pa tako roditelj koji u prisustvu homoseksualnog učitelja kaže detetu da je brak samo za osobe suprotnih polova, može biti tužen za seksualno uznemiravanje.

Iako nova pravila nisu zadobila mnogo medijske pažnje u SAD, vest se proširila Internetom brzinom munje. Mnogi ogorčeni "blogeri" kritikuju Švarcenegerove nove odluke.

"Zabranjivanje dečjih knjiga, pa to je komunizam koji počinje od naše dece. Nismo na Kubi, pa da svako svakog špijunira i prijavljuje vlastima za najmanju grešku. Guverner Terminator dolazi po našu decu, a niko ne reaguje" kaže jedan Amerikanac na svom blogu.

Isti korisnik interneta nije propustio da primeti da je Švarceneger pre samo godinu dana stavio veto na prilično sličan predlog zakona.

http://www.gay-serbia.com/svarceneger-zabranio-reci-mama-i-tata-2874/

Van mreže vuksa

• Heavyweight Member
« Odgovor #81 poslato: Septembar 28, 2010, 10:08:40 pre podne »
neko okacio sliku..ovako se to radi u zemljama gde je to zabranjeno

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_02/hangingPA_468x481.jpg
al se nekad dobro jelo

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #82 poslato: Septembar 28, 2010, 10:09:24 pre podne »
Citat
Samo sam pricao o ovome-neka rade to iza zatvorenih vrata.

da brate,SAMO STO ONI NECE TO DA RADE IZA VRATA VEC NA ULICI u tome i jeste fora

jbg vidi
ti kazes da si ateista..i to je ok
i zamisli sada da se okupi vas 500 koji imate isto misljenje i da hodate po bg sa razno raznim natpisaima koji pljuju po necemu u sta 90% ljudi u ovoj zemlji veruje i da vas 500 hocete dokazati kako isus jeste postojao ili nije....whatever...
znaci...
vi ili mi...nije bitno....to je MANJINA
dakle
ateizam nije bolest pa ipak ne bi se lepo proveo i sigurno vlast ne ib stala u zasitutu takvog jednog skupa a ZA OVE NAKARADE STAJE

da me neko krivo ne shvati...
mozda sam naveo glup primer ali je sustina JASNA...

veruj ili radi u sta god hoces-ALI NEMOJ JAVNO i nemoj to nazivati PONOSOM jer vrejkdas PONOS 98% LJUDI KOJI ZIVE U OVOJ ZEMLJI..
o tome se radi

Odlican primer Pedja!Manjina je manjina,da ne pominjem nametanje misljenja.E to je gej parada,nametanje misljenja.kao sto ja svoje opredeljenje ne namecem nikome,tako ni oni ne treba da ga namecu kao neku normalu drustvu.ja sam skroz protiv parade to valjda svatas.

Jos ne bi bio problem sto ti kazes,izignorisemo ih svi,oni se setnu 10min i kuci...poenta je sto posle tog marsa zele da budu uvazavani kao jednaki sa svim pravima koje imaju muz i zena recimo....to ne moze,i 101% sam siguran da nikada nece biti u SR pa makar bila parada svakog dana.

Ne treba im dozvoliti kretanje toga dana,policija nema pravo da sklanja masu mirnih demostranata koji bi bili na putu toj paradi u tome je sustina.Ako krene bacakanje i tuca,onda oni znaju da imaju pravo d areaguju,ali dokle god ljudi nenasilno budu bili prepreka toj paradi,ne bi trebalo da bude problema i na taj ancin se daje do znanja stav vecine o toj loptici ponosnih,bez ubijanja i razbijenih glava od starne policije koja to u sustini ni ne zeli da radi.

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
  • No fate but what we make!!
« Odgovor #83 poslato: Septembar 28, 2010, 10:19:30 pre podne »

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #84 poslato: Septembar 28, 2010, 10:25:40 pre podne »
Polako Hans nemoj da mislis da je parada dzaba..Prvo nam namecu paradu kao ultimatum za smrdljivu Evropu,posle ce morati i brakove da prihvatimo itd...Jebala ih ta Evropa vise pun mi je kurac ko da ce se nesto bitnije promeniti za nas,samo cemo u jos veca govna da upadnemo.

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #85 poslato: Septembar 28, 2010, 11:09:55 pre podne »
ja se nadam da EU nece izdrazati jos mnogo,puca po savovima

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #86 poslato: Septembar 28, 2010, 11:45:49 pre podne »
ja se nadam da EU nece izdrazati jos mnogo,puca po savovima

pucice taman kad mi budemo usli :D

Van mreže Ichabod

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #87 poslato: Septembar 28, 2010, 01:41:27 posle podne »
Homoseksualnost je ozbiljna devijacija čovjeka jer ako bi ta devijacija imala stalan trend rasta(broja homoseksualaca) mogla bi dovesti do istrebljenja ljudi kao živuće vrste!

Zbog mogućnosti tog scenarija znanost nam je potrebnija no ikada - da konačno nađe i potvrdi, kako TechFilip potrebuje, izvorište tog čovječjeg tumora koji nam u buduće vrijeme može predstavljati trajno istrebljenje.
Samo se bojim ako znanost pokaže da je ta devijantnost neizlječiva i prirođena.

Nemam ništa protiv da ljudi koji se osjećaju ugroženo prosvjeduju zbog razloga ugroze ali ako se od prosvjeda radi provokacijski cirkus, kakav se radi eksplicitnim sadržajem, onda se ne može osuđivati što ih ljudi žele vidjeti prebijene ili ubijene.
Npr., zamislimo prosvjed zlostavljanih žena gdje nose transparente - muškarci su svinje i recimo izrezuju noževima napravljene lutke muškaraca te ih spaljuju. Naravno da bi to u nama izazvalo generator bijesa!

Kao jedini odgovor na ovu nesretnu okolnost vidim znanost, jedino je ona ako je nepristrana, sposobna dati odgovore kako, ako uopće, liječiti to skretanje čovjeka u pogrešnom smjeru.
Sjetim se odmah, situacije gdje se svake godine tisuće pingvina sele s jedne lokacije na udaljenu drugu i mali broj pingvina usprskos putanji većine zakreće u sigurnu smrt, ide nekim svojim putem koji će ih na kraju dovesti do smrti zbog izgladnjivanja, makar bi se od strane znanstvenika koji promatraju hordu usmjeravali ka smeru velike horde oni bi išli po putanji smrti zacrtanoj u njihovim glavama... i sve je i dalje dobro dok cjelokupna horda pingvina ne zakrene ka litici bez povratka... toga se moramo paziti...

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #88 poslato: Septembar 28, 2010, 03:01:49 posle podne »
Da da znanost ili ti nauka. Pa nauka ih je i skinula sa liste bolesnika, to je za nauku normalno a pedera sve vise, a pederizam ja sve popularniji.
Znaci za nauku je to normalna stvar, a na coveku je izbor da li ce biti peder. Za nauku ce i pedofili biti normalni za par godina.

Kao jedini odgovor na ovu nesretnu okolnost vidim znanost, jedino je ona ako je nepristrana, sposobna dati odgovore kako, ako uopće, liječiti to skretanje čovjeka u pogrešnom smjeru.

Nauka je takodje puna teorija i u dosta slucajeva veoma pristrasna jer je kontrolisana tako da ne ocekuj da ce nam nauka pomoci oko ovog pitanja, naprotiv.
Skloni su da tvrde mnoge stvari iako za njih nemaju ni jednog dokaza......
A ako bi i jedan naucnik rekao da je pederizam bolest i to tvrdio onda bi verovatno bio odmah sklonjen u stranu, jer proces pederizma je pokrenut a neko jak stoi iz njih jer da nije tako danas nebi ni diskutovali o tome.

« Poslednja izmena: Septembar 28, 2010, 03:04:13 posle podne IGOR_X3M »

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #89 poslato: Septembar 28, 2010, 03:21:30 posle podne »
Imaju i svoju olimpijadu..

http://www.copenhagen2009.org/