Novembar 15, 2024, 02:32:13 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203537 puta)

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
  • :)

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
  • :)
Re: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #61 poslato: Septembar 27, 2010, 11:13:39 posle podne »
JA SAM SE MASKIRAO XAXAXAAXA

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #62 poslato: Septembar 27, 2010, 11:48:33 posle podne »
Evo videa kako je pocelo u San Francisku   http://www.vimeo.com/5942048

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
« Odgovor #63 poslato: Septembar 28, 2010, 12:07:56 pre podne »
Prvo i prvo protiv sam bilo kakvih glupih parada gde ce neko da mi slavi time sto ima evolutivno nazadno ponasanje tj homoseksualizam.

Drugo,razmislite malo kad je u pitanju prebijanje i KO treba da bude prebijen. Ok javilo se 500 ljudi koji ce da marsiraju.Njih 100 ce biti pederi i lezbace a ostatak ovi razni gej strejt alijansicari.Njih treba da cuva 5000 policajaca koji siguran sam takodje ne odobravaju takvu paradu i sami se gnusaju toga ali ali? Ali njih su lepo unajmili i rekli sta?Neces da obezbedjujes? Ok druze evo twebi otkaz,uvek ima pregrst prasinara koji ce da uzmu tvoje emsto.

Znaci scenario: Ogromna masa krece u tucu sa 5000 policajaca koji nisu tu svojom voljom vec su ljudi primorani da budu tu da bi prehranili svoje porodice.

Zrtve? Policija,navijaci i mozda nekoliko pedera koji se nisu na vreme sklonili....vredno truda? Ja mislim ne...

Znaci KO je stavio tih 5 iljada policajaca?E njima se zaliti i napraviti veliki skup kontru,ili alternativno tome,blokirati put paradi pedera jednostavnim mirnim protestom po ulicama gde hoce da prodju.ne evrujem da ce policija moci da skloni 50 iljada ljudi kao masu na sred ulice.

I za kraj,ovo ubio bih blabla,ajde bre ne budite smesni (bez uvrede),evo bas me zanima sad da dobijete nozeve,pistolje,puske i ispred vas stave jednog pedera i kazu neces biti krivno gonjen,sta? Vi biste ga zaklalai ili upucali tj tek tako biste mogli da oduzmete zivot?Ako je tako,vise se plasim vas kao pretnje svojoj deci nego gomili ruzicastih gejeva.Nit sam vernik i jos uvek smatram org religiju i isusa i muhameda relevantnim u istoj meri kao bozic batu ili betmena,ali nije vera ta koja bi trebala da utice na to ubiti/ne ubiti nego cista ljudskost.I mene stvarno zanima ko bi ovde mogao hladnokrvno ubiti nekoga a da mu taj ne predstavlja nikakvu fizicku pretnju aloooo??UBISTVO ALO! nadam se da ste tolko normalni da se malo preispitate i manete tih decackih izjava o ubijanju nekoga....

bebac dodji da se bubimo :* :*
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #64 poslato: Septembar 28, 2010, 04:11:04 pre podne »
Prvo i prvo protiv sam bilo kakvih glupih parada gde ce neko da mi slavi time sto ima evolutivno nazadno ponasanje tj homoseksualizam.

Drugo,razmislite malo kad je u pitanju prebijanje i KO treba da bude prebijen. Ok javilo se 500 ljudi koji ce da marsiraju.Njih 100 ce biti pederi i lezbace a ostatak ovi razni gej strejt alijansicari.Njih treba da cuva 5000 policajaca koji siguran sam takodje ne odobravaju takvu paradu i sami se gnusaju toga ali ali? Ali njih su lepo unajmili i rekli sta?Neces da obezbedjujes? Ok druze evo twebi otkaz,uvek ima pregrst prasinara koji ce da uzmu tvoje emsto.

Znaci scenario: Ogromna masa krece u tucu sa 5000 policajaca koji nisu tu svojom voljom vec su ljudi primorani da budu tu da bi prehranili svoje porodice.

Zrtve? Policija,navijaci i mozda nekoliko pedera koji se nisu na vreme sklonili....vredno truda? Ja mislim ne...

Znaci KO je stavio tih 5 iljada policajaca?E njima se zaliti i napraviti veliki skup kontru,ili alternativno tome,blokirati put paradi pedera jednostavnim mirnim protestom po ulicama gde hoce da prodju.ne evrujem da ce policija moci da skloni 50 iljada ljudi kao masu na sred ulice.

I za kraj,ovo ubio bih blabla,ajde bre ne budite smesni (bez uvrede),evo bas me zanima sad da dobijete nozeve,pistolje,puske i ispred vas stave jednog pedera i kazu neces biti krivno gonjen,sta? Vi biste ga zaklalai ili upucali tj tek tako biste mogli da oduzmete zivot?Ako je tako,vise se plasim vas kao pretnje svojoj deci nego gomili ruzicastih gejeva.Nit sam vernik i jos uvek smatram org religiju i isusa i muhameda relevantnim u istoj meri kao bozic batu ili betmena,ali nije vera ta koja bi trebala da utice na to ubiti/ne ubiti nego cista ljudskost.I mene stvarno zanima ko bi ovde mogao hladnokrvno ubiti nekoga a da mu taj ne predstavlja nikakvu fizicku pretnju aloooo??UBISTVO ALO! nadam se da ste tolko normalni da se malo preispitate i manete tih decackih izjava o ubijanju nekoga....

Druze.. Nisu oni bas tako ruzicasti.. jesi li pogledao slike iz San Franciska. Ne deluju mi kao feminizirani mrsavi decaci, vec su naprotiv, bradate debele svinje koje se oblace u policijske uniforme i video si sta rade javno po ulicama..

Tako da.. Nisma za to da se prebija niko.. Ali jos gore nisam za to da se prave ovakve parade, u vreme kada ljudi bukvalno nemaju sta da jedu u nasoj drzavi..

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #65 poslato: Septembar 28, 2010, 04:28:55 pre podne »
Činjenice
MEDICINA I HOMOSEKSUALNE NAVIKE
Prljavi seks
- Većina homoseksualaca ima vrlo prljave seksualne navike. Najgora je lizanje čmara, tj. jedenje izmeta (u SAD-u njih 70% to radi).
- Nekoliko istraživanja u SAD-u je pokazalo da homoseksualci u proseku godišnje ima odnos sa 50-70 različitih partnera. Oko 70% ispitanih je većinu svojih odnosa vršilo u jednokratnim "vezama".
- 1979. god., američki homoseksualci su godišnje u proseku:
-- oralno zadovoljili 108 partnera i progutali seme od 48 njih;
-- razmenili pljuvačku sa 96 partnera;
-- primili 68 penisnih penetracija u čmar;
-- okusili izmet od 19 partnera.

Širenje bolesti
- Zbog navedene prljave seksualne prakse, kao i izrazite aktivnosti (mnogo različitih partnera godišnje), homoseksualne grupe su leglo i raspirivač desetak vrlo teških bolesti.
- Ranih 1980-ih u SAD-u 70%-78% homoseksualaca je bolovalo od bar jedne polno prenosive bolesti (najviše Hepatitis A ili B, SIDA, gonoreja, sifilis, crevni paraziti, ...).
- 1992. god. (na početku masovnijeg širenja SIDA-e), 83% belaca obolelih od side u SAD-u su bili homoseksualci.
- Kada god orgijaju na zakupljenim "mitinzima", iza njih mogu ostati zaraženi biomaterijali.

Kratak život
- Statistički, homoseksualci žive znatno kraće od pušača, ustvari jednako kratko kao i narkomani.
- Statistika o prosečnoj dužini života u SAD-u:
-- Venčani ljudi: 77 god, 83% umrli u starosti (stariji od 65 god.);
-- Nevenčani ljudi: 64 god, 46% umrli u starosti;
-- Homoseksualci oboleli od side: 39 god, 2% umrli u starosti;
-- Homoseksualci koji nisu oboleli: 42 god, 9% umrli u starosti;
- Česti uzroci smrti među homoseksualcima su i srčani udar, rak i otkazivanje jetre. Učestalost samoubistava je čak 24 puta veća.

Genetika ili navika
- Homoseksualci danas masovno tvrde da su oni prirodno takvi (od rođenja), šta im osigurava prava i daje opravdanje. Međutim, evo šta su homoseksualci u SAD-u 1940-ih do 1970-ih tvrdili kao uzrok njihove homoseksualnosti (pre pokretanja masovnih "pro-gej" političkih kampanja krajem 1970-ih):
-- 29% - loši odnosi sa majkom ili sa ocem;
-- 22% - rano homoseksualno iskustvo/a sa starijom osobom ili sa vršnjakom;
-- 16% - homoseksualni prijatelj(i) ili bliže društvo;
-- 15% - neobičan razvoj ("štreber", povučen, umetnička duša ...);
-- 9% - društvena neprikladnost;
-- 9% - takav rođen (prirodno takav);

ŠTA SVE HOMOSEKSUALCI ZAISTA RADE
Pedofilija
- Pedofilija je sastavni deo homoseksualizma. U nastavku slede statistike iz SAD-a 1980-ih (tada su 3% Amerikanaca bili homoseksualci):
-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).
-- 35% nastavnika koji su napastvovali učenike su homoseksualci (tj., za homoseksualca je 12 puta veća mogućnost napastvovanja).
-- Gej udruženja i formalno traže legalizaciju pedofilije. Na primer, holandsko gej udruženje COC se 1990. godina izborilo da donja dob pristanka na seks bude 12 godina. Danas u Holandiji i pedofili imaju svoju stranku.

Nasilno ponašanje
- Pogrešan je stereotip da su homoseksualci nežni i osećajni.
- Šest "najvećih" serijskih ubica SAD-a su svi bili homoseksualci. Između 1966. i 1983., 44% serijskih ubica su bili homoseksualci.
- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.
- Nasilni (sado-mazo-histički) seks je vrlo raširen i "cenjen" među homoseksualcima. To ukazuje na njihov nasilnički mentalitet.
- Zbir svih statistika SAD-a je da homoseksualne zajednice same proizvedu mnogo više nasilja nego što se njima učini "spolja".

Razularenost
- Homoseksualci su izuzetno seksualno interaktivni (tj. imaju odnos svako sa svakim). Većina tih "veza" su jednokratni susreti.
- Nekoliko istraživanja u SAD-u je pokazalo da homoseksualci u proseku godišnje imaju odnos sa 50-70 različitih partnera. Oko 70% ispitanih je većinu svojih odnosa vršilo u jednokratnim "vezama".
- Homoseksualci su pretežno seksualni avanturisti. Stoga im je posebno zadovoljstvo isticanje svog specifičnog ponašanja (i seks) na javnim mestima i objektima (parkovi, garaže, haustori, itd.). Vrhunski podvig tog stila im je parada, kao planinaru penjanje na vrh planine.

Nametljivost
- Na Zapadu, nakon što su izlobirali društvenu prihvaćenost, homoseksualci vrše sistematsku kampanju "homoseksualizacije" (oni to zovu "slobodoumno seksualno obrazovanje").
- Ciljna populacija su im najviše srednjoškolci, jer su podložni manipulacijama, imaju pravo polnog odnoso i "mlado su meso".
- Vrlo svež slučaj (16.09.2008.): Britansko udruženje "No Outsiders" (finansira ga država) sprovodi projekat "učenja osnovnoškolske dece užicima homoseksualnosti" kroz bajke, nastupe i lutkarske predstave. Ovaj program će se sprovoditi i u prvom razredu.

UTICAJI HOMOSEKSUALACA NA DRUŠTVO
Pomodarstvo
- Homoseksualne zajednice nisu izolovane i pasivne. One su nametljive. Cilj im je homoseksualizacija javnosti, naročito mladih.
- Zbog sociološko/psiholoških uticaja, homoseksualizam će postati normalan trend, kao što je danas, na primer, nošenje poderane odeće.
- Pogotovo će biti izražen "usputni homoseksualizam" - ljudi će se povremeno homoseksualisati čisto iz dosade, znatiželje, fazona itd.
- Desiće se da će mnogi ljudi ustvari postati biseksualci, sa istim "gejevskim" raskalašenim, avanturističkim seksualnim ponašanjem.
- Takav mentalitet direktno vodi i pedofiliji, zoofiliji, incestu i sl.

Širenje bolesti
- Većina homoseksualaca ima vrlo prljave seksualne navike. Najgore su lizanje čmara (u SAD-u njih 70% to radi) i pijenje mokraće.
- Zbog ovoga su leglo više od 10 vrlo teških bolesti (najteže su SIDA, hepatitis A i B, gonoreja, sifilis...). U SAD-u početkom 80-tih, 70-78% homoseksualaca je bolovalo od bar jedne ovakve bolesti.
- Također su vrlo interaktivni (u SAD-u prosečno imaju 50-70 partnera godišnje). Često imaju odnose i sa osobama suprotnog pola ne otkrivajući im svoju homoseksualnost.
- Kombinacija navedenih faktora uzrokuje da su oni veliki prenosioci ovih bolesti, i među normalnom populacijom. Upravo su oni raširili SIDA-u 1980-u.

Povod ostalima
- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.
- Sledeća etapa je legalizacija pedofilije, narkomanije, prostitucije (sve troje je već urađeno npr. u Holandiji).
- I životinje će dobiti ljudska prava (na Zapadu već imaju punu socijalnu pomoć, zdravstveno osiguranje, pogrebnu službu, itd.). Već je bilo pokušaja legalizovanja braka sa životinjama. Zašto ne? Sve će biti moguće.

Raspad društva
- Dugoročne posledice sadašnjeg prihvatanja homoseksualizma su katastrofalne za društvo, a upravo sada se klackalica po tom pitanju prelama.
- Porodica, kao temelj društva, će biti izobličena i bezvredna. Imaćemo rast izopačene dece od još gorih "roditelja". Moći će da rade šta god hoće, pošto će samovolja, pedofilija i droga biti dozvoljene.
- Društveni balans i kohezija će se raspasti, pa će ta haotična okolina iznedriti razne čudake i manijake. Često ce se dešavati izopačeni zločini u "zapadnjačkom" stilu na potpuno nedužnim ljudima.
- U suštini, svi će imati veće povlastice, ugled i prava od razumnog, čestitog i poštenog čoveka. To će biti bespovratno.

ISTINE O HOMOSEKSUALNOJ PROPAGANDI
Izvrtanje uloga
- Protivljenje njima zovu "homofobijom" (lobirajući da su njihovi protivnici poremećeni i iskompleksirani, a ne obrnuto).
- Protivnike zovu konzervativnima, a sebe slobodoumnicima (tj. mi smo "primitivni i zadrti", a oni su "civilizovani i inteligentni").
- Po tome ispada da je homoseksualizam najveće dostignuće čovečanstva. Ocenite koliko je ovo grozan apsurd.

Sistematsko lobiranje
- Sebe predstavljaju kao miroljubive, nežne, simpatične i pasivne.
- Tako uvek mogu da glume žrtvu, i onda kada se argumentovano kritikuju, pa time izbegavaju pravo suočavanje sa kritikama.
- Glumljenjem žrtve "konzervatizma" i "homofobije" jeftino kupuju podršku raznih organizacija za ljudska prava, intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova, šta im daje ogromnu lobističku moć.
- Tvrde da su nenametljivi, ali se pokazalo da na Zapadu, nakon što su uspeli da se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje homoseksualizma (pogotovo nad mladima).

Obostrani pristanak
- Bitno uporište propagande je da oni dobrovoljno stupaju u te odnose, i da njima (naizgled) nikome ne čine nažao.
- Na taj način opravdavaju i nekrofiliju. Ako je umrla osoba u oporuci dala dozvolu nekome da ima polni odnos sa njenim lešom, da li je to onda uredu?
- Ni narkoman samim činom udisanja ili ubrizgavanja droge nikome ne čini nažao (na prvi pogled). Da li je onda narkomanija u redu, tj. pravo izbora?

Ljudska prava
- Osnova propagande je da se tu radi o ljudskom pravu, tj. da su oni jednostavno prirodno takvi.
- U tom slučaju su i pedofili, varalice, nasilnici i sl. prirodno takvi?
- Sva nezavisna naučna istraživanja nisu uspela da nađu biološke, genetičke, niti psihološke dolaze u korist homoseksualizma.
- Oni takođe navode neke slučaje homoseksualizma kod životinja. Po tom rezonu, opravdano je (i "prirodno") mokriti u javnosti i imati polne odnose u javnosti, jer sve životinje to rade.

Informacije preuzete od Family Research Institute (http://www.familyresearchinst.org/)

UPOZORENJE!!!
Na donjem linku se mogu pogledati fotografije sa gej parade u San Francisku iz 2008. godine. Snimci su izuzetno odvratne sadržine sa eksplicitnim prikazivanjem golotinje, body piercinga na polnim organima, masturbiranjem, oralnim seksom i sličnim perverzijama. Prilikom ulaska na link postoje još dva upozorenja na sadržaj koji će biti prikazan. Ne preporučuje se mlađima od 18 godina i psihički nestabilnim osobama da ulaze na donji link:

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

PREUZETO SA SAJTA:  http://www.gaycure.comlu.com

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #66 poslato: Septembar 28, 2010, 06:13:48 pre podne »

Druze.. Nisu oni bas tako ruzicasti.. jesi li pogledao slike iz San Franciska. Ne deluju mi kao feminizirani mrsavi decaci, vec su naprotiv, bradate debele svinje koje se oblace u policijske uniforme i video si sta rade javno po ulicama..

Tako da.. Nisma za to da se prebija niko.. Ali jos gore nisam za to da se prave ovakve parade, u vreme kada ljudi bukvalno nemaju sta da jedu u nasoj drzavi..

Sale,ja kontam da se vi sad hvatate za te slike,ali ti svati da to nisu samo pederi,to su jako bolesne individue :) kao i onaj lik iz VB ne secam se kako se zove VIP oblaci se u zenu,to je kreten u mozgu!

Ako se tako nesto bude desavalo u BG da na ulicama opste i pisaju jedni po drugima,pa jbt ja cu prvi da uzmem sipke da ih teram sa ulica.

Mislim jbt,pa ja sam siguran da u Srbiji pa i na  forumu ima mnogo seksualno devijantnih ljudi u raznoraznom smislu,pa ne kazes da su svi heteroseksualci takvi(da se bicuju,pisaju jedni po drugima i slicne bolsetine),a takve stvari tj takve osobe bih tukao bili oni homosi,heteroseksualci,deca ili babe i dede.

Jbt ja opet kazem,da imam moc da priomenim svet,ja bih naravno izbrisao pedere.I narkomane,i huligane i jos milion ekstremista i fanatika.Al eto jbg nemamJa sto mogu da trazim od pedera je isto sto i Pedja rece vec "radite sta ocete u vasem domu sa zatvorenim vratima!" ja ne zelim da gledam muskarce i zene koji se vataju (kad smo kod zena,koliko tu ima dvolicnosti kod nas muskaraca to nije normalno :D dve ribe koje se ljube i vataju to je ohohhoho i to slavimo,i mastamo o tome i stavljamo takve slike vatacina po forumu i svugde...da ne pocinjem sad o analnom sexu koji 99% muskaraca zeli s devojkama,a kod pedera se to gleda kao devijantno ponasnaje....Ja to gledam uvek kao devijantno u tome je razlika :) ) i ne zelim da mi presedne pljeska ili pilece belo  dok u gardu setam s devojkom a ono ispadaju neki gejevi koji se vataju.Ja sam za to da ostane kako jeste.Nek oni idu u svoje mracne kutke,nek se tamo penetriraju i sta vec oce,nek psotoje,niko ih ne dira dok ne pocnu da ugrozavaju moj nacin zivota debilnim prohtevima ili fizickim ispadima.

kazu da se oko 10% populacije izjasnjava kao gej,na to dodajte jos nekih 10-15 posto bisexualnih,latetnih homo i transeksualaca pa skontajte koja je to cifra.SVAKI 4TI,pa skontajte tom logikom koliko je onih koji su svuda oko nas skriveni itd itd i na ovom forumu garant i na ulici i u nasim razredima i na poslu.....Sto je to tako,mozemo da diskutujemo do sutra.Ja svoje dete necu uciti da ide da bije nenaoruzane ljude,vec cu ga uciti da postoji mnogo poremecaja i bolesti u ovom svetu od pedera do navijaca koji se ubijaju na utakmicama do narkomana,i da je jedini nacin da nesto preduzme povodom toga da gleda da kako god moze promeni sistem koji takvo ponasanje odrzava.

Ja do daljnjeg ostajem protiv debiliteta marsiranja i govorenja mi smo pederi,kao sto sma i protiv zvezdinih ili partizanovih navijaca koji umesto da gledaju utakmice i navijaju,idu po ulicama i pale grad ili debilnih popova ili mudzahedina koji dizu narod na noge da se bije zbog magle zvane bog...neznam majke mi sta mi je gore i sta moze od svega toga imati najgori uticaj na moju buducu decu.

Ja za sebe znam,evo jos malo pa 24 godine,strejt sam,od malih nogu sma imao prilike videti gej ponasnaja po filmovima recimo ili televiziji,i gle cuda JBT ja strejt jos uvek!!! Ako neko postaje gej samo gledanjem nekog pedera,e onda njemu spasa nema.

S druge starne,ako posmatramo to kao bolest i poremecaj,opet se zapitajte da li bsite tukli nekog sa daunovim sindromom ko vas ne izaziva.

Tako da ja jos uvek mislim,bez ubijanja,bez tucha ako niko fizicki ne provocira na tucu prvi,izadjimo na ulice i blokirajmo grad.

I radije se bavite time da osnujete zdravu porodicu,napravite mnogo zdrave dece i naucite ih pravim vrednostima,a ne da idete i vicete UBIJ UBIJ.Jedino tako mozemo uciniti nesto po pitanju devijantnog ponasanja,jer pedera je bilo od praistorije do danas i ako zelite napraviti razliku krenite od samih sebe.

10.10. Svi na ulice,pokazimo im da nije istina da smo fanaticni huligani i ne dajmo im da prodju tako sto cemo zablokirati njihovu marsutu.Iako znam da ce ipak doci do tuca,i mogu samo da zamislim koliko ce biti polomljenih lobanja bzvz.

jebem ti vlast koja dozvoljava ovako nesto,da nisu garantovali tih 5 iljada,ne bi nikad ni bilo planova za paradu,totalno je jasno na koga treba bacati drvlje i kamenje.
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2010, 06:18:01 pre podne TeH FiLiP »

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #67 poslato: Septembar 28, 2010, 06:19:31 pre podne »
- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.

ahahah ovo mi samo smesno,kakva to prava traze hevi metalci ? :D :D :D

i ovo :D

-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).   znaci Heteroseksualci su uz\rocnih 60-70 :D pa jbt znaci mi smo onda gori ne kontam :D

- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.  wtf znaci 50% heteroseksualci :D

Jebemu sunce,ako smo protiv ajde bar da iz pravih razloga budemo protiv. Ovi navodi mi zvuce kao oni "100% korisnika steroida umre u jednom trenutku" :O Ili "u 70% slucajeva,korisnici steroida su izvrsili krivino delo usled roid ragea"...

Moj razlog da budem protiv je da TO PONASANJE NIJE PRIRODNO i mom mentalitetu ne prija niti odgovara.Zato kazem,ajde bar neke pametne realne razloge a ne neke navode i procente jer na isti takav nacin se odnosi "normalan" svet preme nama koji volimo bodibilding ili koristimo aas.

JEDNOSTAVNO PEDERI NE MOGU IMATI ISTA PRAVA I TACKA! 10.10 na ulice na strejt mars
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2010, 06:32:48 pre podne TeH FiLiP »

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #68 poslato: Septembar 28, 2010, 06:34:09 pre podne »

Sale,ja kontam da se vi sad hvatate za te slike,ali ti svati da to nisu samo pederi,to su jako bolesne individue :) kao i onaj lik iz VB ne secam se kako se zove VIP oblaci se u zenu,to je kreten u mozgu!

Ako se tako nesto bude desavalo u BG da na ulicama opste i pisaju jedni po drugima,pa jbt ja cu prvi da uzmem sipke da ih teram sa ulica.

Mislim jbt,pa ja sam siguran da u Srbiji pa i na  forumu ima mnogo seksualno devijantnih ljudi u raznoraznom smislu,pa ne kazes da su svi heteroseksualci takvi(da se bicuju,pisaju jedni po drugima i slicne bolsetine),a takve stvari tj takve osobe bih tukao bili oni homosi,heteroseksualci,deca ili babe i dede.

Jbt ja opet kazem,da imam moc da priomenim svet,ja bih naravno izbrisao pedere.I narkomane,i huligane i jos milion ekstremista i fanatika.Al eto jbg nemamJa sto mogu da trazim od pedera je isto sto i Pedja rece vec "radite sta ocete u vasem domu sa zatvorenim vratima!" ja ne zelim da gledam muskarce i zene koji se vataju (kad smo kod zena,koliko tu ima dvolicnosti kod nas muskaraca to nije normalno :D dve ribe koje se ljube i vataju to je ohohhoho i to slavimo,i mastamo o tome i stavljamo takve slike vatacina po forumu i svugde...da ne pocinjem sad o analnom sexu koji 99% muskaraca zeli s devojkama,a kod pedera se to gleda kao devijantno ponasnaje....Ja to gledam uvek kao devijantno u tome je razlika :) ) i ne zelim da mi presedne pljeska ili pilece belo  dok u gardu setam s devojkom a ono ispadaju neki gejevi koji se vataju.Ja sam za to da ostane kako jeste.Nek oni idu u svoje mracne kutke,nek se tamo penetriraju i sta vec oce,nek psotoje,niko ih ne dira dok ne pocnu da ugrozavaju moj nacin zivota debilnim prohtevima ili fizickim ispadima.

kazu da se oko 10% populacije izjasnjava kao gej,na to dodajte jos nekih 10-15 posto bisexualnih,latetnih homo i transeksualaca pa skontajte koja je to cifra.SVAKI 4TI,pa skontajte tom logikom koliko je onih koji su svuda oko nas skriveni itd itd i na ovom forumu garant i na ulici i u nasim razredima i na poslu.....Sto je to tako,mozemo da diskutujemo do sutra.Ja svoje dete necu uciti da ide da bije nenaoruzane ljude,vec cu ga uciti da postoji mnogo poremecaja i bolesti u ovom svetu od pedera do navijaca koji se ubijaju na utakmicama do narkomana,i da je jedini nacin da nesto preduzme povodom toga da gleda da kako god moze promeni sistem koji takvo ponasanje odrzava.

Ja do daljnjeg ostajem protiv debiliteta marsiranja i govorenja mi smo pederi,kao sto sma i protiv zvezdinih ili partizanovih navijaca koji umesto da gledaju utakmice i navijaju,idu po ulicama i pale grad ili debilnih popova ili mudzahedina koji dizu narod na noge da se bije zbog magle zvane bog...neznam majke mi sta mi je gore i sta moze od svega toga imati najgori uticaj na moju buducu decu.

Ja za sebe znam,evo jos malo pa 24 godine,strejt sam,od malih nogu sma imao prilike videti gej ponasnaja po filmovima recimo ili televiziji,i gle cuda JBT ja strejt jos uvek!!! Ako neko postaje gej samo gledanjem nekog pedera,e onda njemu spasa nema.

S druge starne,ako posmatramo to kao bolest i poremecaj,opet se zapitajte da li bsite tukli nekog sa daunovim sindromom ko vas ne izaziva.

Tako da ja jos uvek mislim,bez ubijanja,bez tucha ako niko fizicki ne provocira na tucu prvi,izadjimo na ulice i blokirajmo grad.

I radije se bavite time da osnujete zdravu porodicu,napravite mnogo zdrave dece i naucite ih pravim vrednostima,a ne da idete i vicete UBIJ UBIJ.Jedino tako mozemo uciniti nesto po pitanju devijantnog ponasanja,jer pedera je bilo od praistorije do danas i ako zelite napraviti razliku krenite od samih sebe.

10.10. Svi na ulice,pokazimo im da nije istina da smo fanaticni huligani i ne dajmo im da prodju tako sto cemo zablokirati njihovu marsutu.Iako znam da ce ipak doci do tuca,i mogu samo da zamislim koliko ce biti polomljenih lobanja bzvz.

jebem ti vlast koja dozvoljava ovako nesto,da nisu garantovali tih 5 iljada,ne bi nikad ni bilo planova za paradu,totalno je jasno na koga treba bacati drvlje i kamenje.

Apsolutno se slazem sa tobom. I ja sam naravno protiv nasilja..
Ne znam da li imas decu koju pominjes, verovatno ih jos nemas u svojih 24 godine, ali evo ja imam 39 godina i 3 deteta iza sebe..  I nece mi prijati ako moju za sada jos mloletnu decu dovedem u situaciju da vide dva pedera ili dve lezbejke da se vataju javno.. Ruzna je slika i kada mala deca imaju prilike da vide i momka i devojku da se ljubakaju i vataju javno, a kamoli dve osobe istog pola..

Ne napadam ja pedere.. Oni su bili i oduvek ce biti.. Alo kao sto rekoste neka to rede u svoja 4 zida.. Meni je krivo i ogorcen sam na nsu drzavu, koja svim silama pokusava da sporvede ovu paradu u delo, zato sto su tako naredili mocnici iz vodecih svetskih zemalja..

Koreni su mnogo dublji nego ovo o cemu ja i ti pricamo.. A radi se o tome da se razbije brak kao institucija, i da sve nemoralne stvari, postanu sasvim normalna pojava svuda oko nas...

Ako hoces jedan dokaz.. 2002 je na nasim medicinskim fakultetima postojala lekcija o pederluku, tamo je pisalo da je to seksualna bolest, pored ostalih poremecaja, kao sto su pedofilija, nekrofilija.. Sada ta lekcija vise ne psotoji.. Izbrisana je..

Jos je rano, i sve sada izgleda naivno, ali doci ce vreme kada ce se uvesti i gay brakovi kao u vecini "reazvijeno-degenerisanih" zemalja.. I pojava o kojoj pricas da bi ti presela da vidis dva derpea da se vataju u ulici ce biti sasvim normalna pojava..

Mi mozda to i necemo da dozivimo, ali nasa deca svakako hoce.. Ako nesto ne preduzmemo.. Pa makar i da pisemo ovde po forumu..

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #69 poslato: Septembar 28, 2010, 06:36:41 pre podne »
E,pa zato lepo svi pred skupstinu da se i mi cujemo.Ili cemo za koju god doziveti da se i kod nas zabrane reci "mama" i "tata" po skolama.

A skroz si u pravu,centar moci zeli totalnu anarhiju i cepanje svih normalnih tokova danas.

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #70 poslato: Septembar 28, 2010, 06:38:27 pre podne »

-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).   znaci Heteroseksualci su uz\rocnih 60-70 :D pa jbt znaci mi smo onda gori ne kontam :D

- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.  wtf znaci 50% heteroseksualci :D

Jebemu sunce,ako smo protiv ajde bar da iz pravih razloga budemo protiv. Ovi navodi mi zvuce kao oni "100% korisnika steroida umre u jednom trenutku" :O Ili "u 70% slucajeva,korisnici steroida su izvrsili krivino delo usled roid ragea"...

Moj razlog da budem protiv je da TO PONASANJE NIJE PRIRODNO i mom mentalitetu ne prija niti odgovara.Zato kazem,ajde bar neke pametne realne razloge a ne neke navode i procente jer na isti takav nacin se odnosi "normalan" svet preme nama koji volimo bodibilding ili koristimo aas.

JEDNOSTAVNO PEDERI NE MOGU IMATI ISTA PRAVA I TACKA! 10.10 na ulice na strejt mars

a za ovo treba malo da razmislis.. ako su oni 10% populacije na planeti.. ond aje to ogromna cifra ako su 50% ubistava nacinili homeosksualci.. u odnosu na 90% popilaciju heteroseksualaca koji su eto isto kako ti kazes ucinili 50%...

ako od 100 coveka njih 10 naprave 5 ubistava,  to nije isto kao kada neko odostalih 90 napravi 5 ubistava....

Razmisli malo pre nego sto se smejes.. jer ispada da se smejes samom sebi..

ne znam ni da li su tacni ti podaci,, ja sam samo copy paste sa onog sajta.. nego cisto da ti malo matematccki i logicki docaram da gresis.. ;)

Nego imam utisak kada bi smo mi otisli 10.10.. na mirnu anti protesnu setnju.. da bi dobili takve batine, samo sto smo se pojavili tamo..Tako da.. nije bas lekovita ta opcija..
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2010, 06:42:20 pre podne Sasa Dimitrijevic »

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #71 poslato: Septembar 28, 2010, 06:51:42 pre podne »

-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).   znaci Heteroseksualci su uz\rocnih 60-70 :D pa jbt znaci mi smo onda gori ne kontam :D

- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.  wtf znaci 50% heteroseksualci :D

a za ovo treba malo da razmislis.. ako su oni 10% populacije na planeti.. ond aje to ogromna cifra ako su 50% ubistava nacinili homeosksualci.. u odnosu na 90% popilaciju heteroseksualaca koji su eto isto kako ti kazes ucinili 50%...

ako od 100 coveka njih 10 naprave 5 ubistava,  to nije isto kao kada neko odostalih 90 napravi 5 ubistava....

Razmisli malo pre nego sto se smejes.. jer ispada da se smejes samom sebi..

ne znam ni da li su tacni ti podaci,, ja sam samo copy paste sa onog sajta.. nego cisto da ti malo matematccki i logicki docaram da gresis.. ;)

Nego imam utisak kada bi smo mi otisli 10.10.. na mirnu anti protesnu setnju.. da bi dobili takve batine, samo sto smo se pojavili tamo..Tako da.. nije bas lekovita ta opcija..

10% KOD NAS :) i to samo oni koji smeju to reci,opet ti navodim jos onih 15ak posto :) svi ovi navodi su vezani za USA,sta vele nasi zvanicni navodi?

sam kazes samo si copy paste sa jednog sajta koji je realno SH kategorije,a da li si proverio odakle im istrazivanja ili podaci?O tome ti pricam,slepo ponavljanje,ili neka realna ustanovljenost-jako razliciti pojmovi.

ja ne kazem da mozda oni nisu tacni,ali samo ti skrecem paznju sta sve vazi kao utvrdjeno javno misljenje o aas i bilderima :) Zato kazem bolje malo mozganja i mnogo cemo bolje sprovesti nas cilj u delo ako imamo realne stavove i znamo zasto ih imamo,a ne ovo gde pise da je u VASINGTONU od te do te godine toliko serijskih ubica bilo gej....da,bas se ljutim zbog toga sta se desava u US...Ako racunamo da Sloba,Staljin,Firer,Dzingis Kan itd nisu bili pederi,onda su gejevi bas u zaostatku da postignu nas kill ratio :D  samo akzem da je to isto kao oni sto krive aas sto je onaj benoa pobio svoju porodicu i sebe...eto izmedju ostalih stavri uzimao je i aas,nema veze sto je bio psiho i ovako...svatas sta zelim reci.Realni razlozi ce nam doneti pobedu

Pa onda mislis da trebamo otici na tucu i tada cemo 101% dobiti batine.Neznam sta drugo,osim da iz daljine navedemo neki teledirigovani tomahavk u centar gey lez dogadjaja.

To ce se ocigledno dogoditi jer je zakazno,znaci opcije su ili mirna setnja nas normalnih ljudi ili sta? mass krvoprolice....neznam ni sam zaista
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2010, 06:54:07 pre podne TeH FiLiP »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #72 poslato: Septembar 28, 2010, 06:57:41 pre podne »
filip
imas odista smislneih i pametnih recenica u svemu ovome sto si napisao,ali isto imas i jako mnogo kontradicija
mislim da bi se odista iznenadio sa nekim stvarima kada bi saznao ...da sada ne govorim o tome.

ovde jeste bit cele price to sto si ti rekao i mozda bi trebalo onaj koncnert guns"s trebalo premestiti za taj dan i ispred skusptine kao kontru tim bolesnicima tj da ih se u tolikoj meri ignorira i da im taj bolesni mars traje 10 min i mars kuci stoko bolesna
ali...
ovo ej filip srbija
bilo da je pomodarstvo ili odista neko smatra veru u nesto ili nekoga a takvih je 90%-TO VLAST TREBA DA POSTUJE
o tome se radi
drugacije moralne vrednosti su kod nas a drugacije u posranoj eu
nase moralne vrednosti su dovele da jos uvek imamo zdrave porodice i zdravu decu-svim sialam se trude da to poniste i za sada su na veoma dobrom putu da to urade (pogledaj samo koliko kod nas se od jednom NAMERNO KAZEM OD JEDNOM POJAVILO PEDERA,LEZA I SVIH OSTALIH BOLESTINA),jer ovo nije uvjetovano rodjenjem tj mozda i je kod manjine ali sigurno kod tih svih nije vec je biti peder In i nasa deca to prihvataju a da ne pricam posasitama poput droge i ostalih govana koja dolaze sa zapada
e bas zbog toga filipe tj ZZBOG MORLANIH VREDNOSTI koje smo imali i koje jos uvek imamo TREBA IM ZABRANITI TO
ovde nije rec o prebijanju 3 ili 4 pederska smarada...boze moj...oni su tu...vec je ovde rec o odbranih MORALNIH PRINCIPA I NACELA PORODICE ...
nije stvar ako si ti gledao na TV dva pedera..neznam gde si ti to gloedao i kakve kanale gledas ali ajd :D hahahhahahahah,ali stvar je ut ome sto si ti to gledao pre mozda 10-14 godina kada su se u srbiji moralna nacela neka postovala
ja nisam za to da vlada zakon hominus balkanikus ali sigurno nisam ni za to da neko dete koje je OSTAVILA NEKA NARKOMANKA U SIROTISTU DODJE KUCI I NEKOM PEDERU KAZE MAMA!!!!!!!!-ovo je EU
a ovo troje je uzrocno posledicna veza!!!!!!!

dakle
druge je bilo gledati TV pred 10 god i bit stretj kao sto ti kazes
nije rpoblem ni u tome sto danas deca gledaju na TV,mada teletabisi jesu hahhahahahahha
ali
kada budes imao dete jednog dana,bas bih voleo da mu ti pokusas objasniti kako neki ciko balavi drugog ciku ili mu ne daj boze kao u SF proflauta dizne!!
nemoj da kazes da toga nece biti sada...naravno da nece..jos bi samo to trebalo
ali veruj da 2015 na gej paradi u bg ce doci kao gosti ti iz SF ili iz nekog grada iz EU i pokazati svoj performans na ulicama bg kao sto su top pokazali na uicama sf!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #73 poslato: Septembar 28, 2010, 07:00:44 pre podne »
..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #74 poslato: Septembar 28, 2010, 07:02:53 pre podne »
Ma nsii me razumeo,ja ne zelim da obajsnjavam detetu balavljenje cika,jer ne zelim da to bude dozvoljeno.Samo sam pricao o ovome-neka rade to iza zatvorenih vrata.

Jer ocigledno kao sto rekoh vec,Vlast je dozvolila to,kako sada spreciti paradu svatas me? Mozemo da mirno blokiramo ili ona varijanta sa garantovanim losim ishodom po sve,a kontam d abi tada mnogo vise najebali ovi sa druge strane kordona koji ce braniti pedere.

poenta je,VLAST ce da radi sve sto akze EU,ja bih rekao da je izvor problema sasvim jasan...pederi i marsevi su samo bolest izazvana nekim drugim uzrocnikom,i mozemo deset puta da uklanjamo tumor ako ne uklonimo uzrok koji dozvoljava tumoru da raste.