Ja i Mirjana tek se venčali i preko puta Moskve, početak Knez Mihajlove onaj podzemni wc odosmo mi na pišanje ja na ulazu kad vidim 10 pisoara zauzeto ali mi čudno niko se ne sklanja 2minuta a ja čekam i hoću da puknem koliko mi se piša, Mirjana završila u ženskom i nailazi, ja malo pre nego je izašla vidim jedan drugom gledaju u kitu...i drndaju ga...kad sam pukao "mamu li Vam j..m pedersku, bolesnici jedni treba Vam baciti bombu" kako to vičem iz sveg glasa ja ulazim unutra jer je 1 krenuo da izlazi iz wc, Mirjana izlazi iz ženskog WC i onako luda viče Veso da ulazim, šta ti je (misleći da mi treba pomoć i da se tučem)... ja kažem njoj "ma pederčine mamu im j...m" i odlazim do pisoara a istovremeno stežem dupe xaxaxaxa završio ja i izlazim Mirjana crče od smeha a ispred desetine njih ne sme da uđe pošto sam konstantno vikao i pišao xaxaxaxa.
Tih godina pre ženidbe sam imao par ekcesa sa pederima, gde je 1 lošije prošao ispod nadvožnjaka u Kg + nekoliko statovanja pedera e od tad sam i ja poludeo i počeo da se zezam na taj fazon ALI kad bi opet video da je neko ozbiljan...mislim da bi sledeći dan ležao u Požarevcu