Novembar 15, 2024, 07:39:36 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203629 puta)

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 06, 2010, 10:54:28 posle podne »
Bebac,znao sam brate da nesto mutis ;D

Ne ne ja sam strej HOMO, samo pravi homići ništa prikriveno hahahaha  :D

strejt u pedu :D
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #166 poslato: Oktobar 07, 2010, 12:36:08 pre podne »
Bebac,znao sam brate da nesto mutis ;D

Ne ne ja sam strej HOMO, samo pravi homići ništa prikriveno hahahaha  :D

Aaaaaaaaaaa ok onda ;D Jel nelle pisao na ovoj temi ;D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže etaoin

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #167 poslato: Oktobar 07, 2010, 01:44:20 pre podne »
Drugari pazite sta pisete,mozemo gadno da najebemo u vezi nekih stvari.Sto se mene tice,meni je njih zao.Jedna mala,izmanipulisana masa koja radi ono sto joj se kaze ali najgore u svom tom cirkusu su strejt idioti koji ih podrzavaju,jebo im pas mater svima.Zanimljivo je da svako ko ne podrzava paradu je homofob i siri govor mrznje a oni mogu da nas nazivaju kako hoce jer Boze moj,to je sloboda govora.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #168 poslato: Oktobar 07, 2010, 06:49:11 pre podne »
@Pedja

Ti si retka osoba da je postujem sa ovog foruma i sa tobom sam uvek imao normalnu komunikaciju.

Ja to ne smatram bolescu bas zato sto imam kontakta sa njima - homo osobama (imam kolege i koleginice koji su gay, i ovako privatno znam bi/gay osobe). Nikad nisam primetio nikakav poremecaj licnosti kod tih osoba. Nikad nisam imao neprijatnosti sa njima..znaju da sam straight, da nemaju prolaz kod mene i to postuju. Isto tako znaju da ako bi nesto probali na silu da bi im zube vratio u grlo i da me zabole sta su i ko su. Uvek sam se ok kapirao sa ljudima, pa se i sa njima kapiram.

Nisam vernik, a i da jesam...opet pokusao bi da ih razumem. Nije mi jasno da osobe koje su vernici i cija vera propagira ljubav konstantno pozivaju na linc i ubistvo. To je ono strasno, posto bi takve osobe najvise trebale da ih razumeju.

Ovo da su im prava ugrozena...to je kao sto rekoh relativno. Znam osobe koje su bile otpustene zato sto su gay. Startuje koleginica tipa, ovaj joj kaze kako stvari stoje (jebiga covek iskren), ova otrci kod sefa i sutra otkaz. A dobar radnik, nista mu ne fali...samo sto je gay.

Slazem se sa tobom za ovo na kraju. Ni ja ne bi voleo da moja deca gledaju kako se neko jebe na sred ulice. Ne bi voleo da gledaju i momka i devojku a kamoli 2 tipa ili 2 ribe. Vec sam rekao...ogavno mi je i kad ljudi ne umeju da se poljube kako treba na ulici nego odgledam pola predigre.

Za kraj...stoji da oni ustavno imaju pravo da mogu da organizuju paradu. Ali ako ta parada vredja vecinu gradjana (a u Srbiji vredja) onda je ne treba odrzati dok se misljenje ne promeni. Posto je isto tako ugrozeno ustavno pravo svih gradjana koji se ne slazu sa istom. Cak i gay osobe koje znam nisu sve za gay paradu. Vecinu njih to i ne interesuje. Onih par koji su za su samo u fazonu...daj nek je odrze vise da ne slusam o njoj.

potpuno te razumem i ovaj post je skroz ok
samo meni licno peder nikada ne moze da bude prijatelj niti cu to da dozvilim (naravno,ako ukapiram da je peder) i tu se mnogo razlikujemo a ne daj boze da me startuje....
ovo oko vere i ovoga sta se desava
pa druze moj,isto kao i sto oni pricaju da su ugnjetavani,verovatno negde tako je kratak fitilj i toj veri koja propagria bas to sta si rekao i zasniva se na neznam kome delu biblije da je PORODICA sveta,srz,bit itd itd itd ali porodica koju cine MUZ-SUPRUGA-DECA sto je u ovom slucaju nemoguce.
u opste me ne cudi sto kod mnogih ljudi (citaj 95 ili vise %) ovo sve izaziva bes jbg.
ruse se MORALNA NACELA svega sto smo uceni BAR MI NORMALNI i RUSI NAM SE PONOS ma kako god oni to da tumace.
nije to stvar da su svi homofobi i skriveni pederi u dusi jbg,vec je stvar gore a t navednieh stvari a to sto oni laprdaju je izmisljeno
isto kao kada su se branili da i kod zivotanja ima homosekualnosti sto je nevedijena glupost a i to je dokazano samo sto se o tome ne prica
sve i jedna zivotanja po defaultu razmislja samo o ISHRANI I REPRODUKUCJI i tu se svaka prica zavrsava.mozda je na nekom snimku i postjali gde neki lav napada drugog lava ili slicno,ali kada vidi da ne moze da gurne milokliza tamo gde mu je mesto zarad potomostva,on se okrece gomili napupalih lavica i kreshe sve redom.u ostalom,hijararhija se zna i kod zivotanja ali o tome se naravno ne prica jer ni jedna ALFA zivotanja ili ALFA MAIL oko sebe nema gomile nekih zgoljavih i nesretnih muzijaka vec je okruzen uvek sa najboljim primercima suprotnog pola ZARAD REPRODUKCIJE
o ovome se moze pricai i pisati danima
ti kazes buraz da ne primecujes nikakve znake mentalne bolesti na osobma sa kojima se druzis.pa nisam u tom smislu ni mislio,vec je to kao i mnoge na zalost druge bolesti koje nosis a da pojma nemas da ih imas ili alkos ti nikada nece priznati da je alkos a dnevno kreshe litar sljive ili loze.o tome se radi
bolesni ljudi sa tom vrstom bolesti NIKADA NECE DA PRIZNAJU da imaju problem i to je sasvim logicno,a ti to jako dobro znas jer zavrsavas tu skolu koju zavrsavas i sam znas da je ljudska psiha ne istrazen teren i nedokuciv pa tako ti ili niko ziv na ovom svetu ne mozes da znas iz kog razloga je neki pop opstio sa decaima..nije to sigurno normlano stanje svesti ali kada njega pitas-po njemu je sve ok.
masovni ubica nikada nece reci razlog iz kog je ubio nekoliko ljudi,oni klinci sto uzemu oruzije i udju u skolu i pobiju sve od reda nikada nece reci iz kog razloga su to uradili itd itd IZ RAZLOGA STO NISU NI SVESNI DA SU BOLESNI,jer da te nesto natera na neki UZASAN CIN kakav je PEDERLUK ILI BILO NESTO STA SAM GORE NABROJAO za to mora da postoji neka deformacija-devijacija jer to ne moze biti nikako normalno.
ja se slazem sa tobom da 90% onih koji prete zakolji,zapali itd to ne bi imalo jaja da uradi i tu smo jasni..
ali povik na tako nesto je samo rezulatat besa zbog svega sto se desava i krajnji reuzlatat citave situacije na koju je tacku stavila gej parada-o tome se radi..
pokusaj da se stavis u kozu nekog radnika iz sapca koji nije dobio 2 godine platu i kada hoce da se organizuju,ona im prete otkazima i kazu..cutite brte i budite sretni i da vam penziono uplacujemo.
i sta takav covek i kako jedna obican covek koji se bori za koru hleba moze da reguje na ovu nakradnu setnju,pojavu i bilo sta drugo kada njemu nije ni do zivota.
a veruj..ooooo i te kako da bi on vise voelo da uvati nekoga iz skupstine nego nekog nesretnog pedera i da mu malo otplese uzicko po grbaci,ali do njega ne moze a ovi se javno setaju i propagriju ZLO

jbg..kao sto rekoh..mnogo toga moze da se pise i da se neznam sta govrio,ali je jedno sigurno
MOZEMO DA IDEMO U PICKU LEPE MATERINE a ne U EVROPSKU UNIJU ako je ovo uslov a jeste onda nam se gubi svaki smisao postojanja,vec se ponasamo kao iste te zivotenje koje sam gore spomneuo kada copor lavova krene u lov na antilope i zakolju jednu i 10ak metera dalje dok ti isti prozdiru tu antilopu ostatk krda anitlopa pase i "razmislja" ako se tako moze reci..DOBRO JE,SAMO DA NISU NAS OVAJ PUT..

jbg
i NIJE PISANJE O OVOME NIKAKV POVIK NA ZLO ILI GOVOR MRZNJE
imamo pravo da se ne slazemo sa tim sta oni rade....ILI NEMAMO?
« Poslednja izmena: Oktobar 07, 2010, 06:54:53 pre podne Pedja_Petrovic »

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
  • No fate but what we make!!
« Odgovor #169 poslato: Oktobar 07, 2010, 07:41:58 pre podne »

ne daj boze da me startuje....

hahaha mogu da zamislim tu situaciju  :D :D

Van mreže srebrni vuk

• Middleweight Member
  • THE EASY DAY WAS YESTERDAY
« Odgovor #170 poslato: Oktobar 07, 2010, 09:39:15 pre podne »
svaki peder je ili totalni ateista ili satanista  trece ne postoji ...protjerao je Boga i hriscanstvo iz sebe jer u njih ne vjeruje ili se klanja Satani. Nidje nema da se Pravoslavac i ono u sta vjeruje moze 'zakititi' tim gadlukom... pix nakaze sotonska tvorevina... na lomacu
Κύριε ἐλέησον

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
  • National, Balkan, European champion
« Odgovor #171 poslato: Oktobar 07, 2010, 09:43:29 pre podne »
Nemojte ljudi ha,ha,ha..... ;D ;D ;D   pa ovo su nam prijatelji sa foruma
« Poslednja izmena: Oktobar 07, 2010, 09:45:18 pre podne GORAN_ILIC »
ZALUD TEBI BEOGRADE SLAVA
KAD JE TEBI KRAGUJEVAC GLAVA

Van mreže Pirat

« Odgovor #172 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:02:08 pre podne »

Citat
i NIJE PISANJE O OVOME NIKAKV POVIK NA ZLO ILI GOVOR MRZNJE
imamo pravo da se ne slazemo sa tim sta oni rade....ILI NEMAMO?
mi imamo pravo itekako da se ne slazemo sa time sto rade , i slazem se u potpunosti sa svime sto si rekao... ali u praksi to nije bas tako... miran antiprotest i da , na kraju krajeva to i jeste civilizovan nacin pokazivanja nezadovoljstva i sukoba interesa, ali ono sto se desilo i sto ce se desiti najverovatnije ponovo , jos ovaj put sa mnogo vise aktera... ce biti nista drugo nego zlo... Mislim svi mi zivimo tesko, neko manje neko vise ali  tako stoji genralno situacija ,  to nije opravdanje na nasilje... ja se nadam da toga nece biti jer ce najebati i jedna i druga strana , OKO CEGA???(da te snimi jedna od onih kurcevih televizija , pa najebao si bato , stobom je zavrsena prica, da te opali pajkan pendrekom po glavi cekaj u urgentnom... )? Da li ce se meni nesto u zivotu bitno promeniti ako izadjem na ulicu i prebijem pedera , hoce li mi biti lakse mozda? Nece...  i ja vrlo dobro znam i slazem se sa tobom da pola ljudi sto price to ubi zakklji da peder ne postoji...itd... da ih ulice Bga nece videti taj dan... znaci prihvatili smo da nas jebu za mnogo teze stvari ... prosuvsi nam pricu o toj magicnoj EU itd...e pa sad jbg , kasno je , sad trpi i cuti... mozemo samo da im napravimo reklamu ... a da se oni prosetaju ulicama gde nema nikoga ni zive duse , itekako bi se zapitali da li su bolesni ili ne... mislim  neka radi svako sta hoce , njegov je zivot u pitanju ... zlatno je pravilo da uvek nagrabuse oni kojima to bas u datom trenutku to ne treba... treba sagledati celokupnu situaciju i gledati malo na stvari iz nekog sireg ugla... i licnog interesa... a pedere ko jebe ... uvek ih je bilo i bice... ako vaspitas svoje dete kako treba i ako ga naucis nekim pravim vrednostima nece sigurno krenuti stranputicama u zivotu , pa ni ovoj...

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #173 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:23:09 pre podne »
svaki peder je ili totalni ateista ili satanista  trece ne postoji ...protjerao je Boga i hriscanstvo iz sebe jer u njih ne vjeruje ili se klanja Satani. Nidje nema da se Pravoslavac i ono u sta vjeruje moze 'zakititi' tim gadlukom... pix nakaze sotonska tvorevina... na lomacu

pa ne biras ti u koga ce peder da veruje,niti pop moze da kaze,izbacujem te iz vere jer si peder,vera je nesto sto se ne kupuje i malo je glupo reci da neko nije pripadnik tog "Elitnog" drustva "pravih hriscana" ( :D ) jer radi nesto suprotno od onoga sto ljudksom rukom stvorena crkva kaze.
Ja mislim da je Isus kineska kraljica,pa jesam zato peder ili satanista??

Jbt po toj logici niko onda ni nije hriscanin,jer ako gledamo sta pise u bibliji,99,9999999% hriscana ceka pakao jer apsolutno niko pa ni popovi se ne pridrzavaju komplet onoga sto pise.Znaci jedino su mrtvorodjena deca u raju...a da,i Mormoni :D

Evo recimo ovo tvoje,na lomacu,sta kaze El Biblia za ubistvo? IJU mora da si satanista...Kontas sta pricam

p.s. bzvz komentarisem,al malo mi je glupo da se od org religije pravi elitno drustvo u kome clanovi biraju ko jeste a ko nije pripadnik :D Meni je mnogo vise porazavajuce da se maasovnim ubicama dozvoljava sahrana i sve po hrisc tradiciji,ali ako onaj derpe Elton Dzon gekne,e tu bi vec bila popovska debata ko ce da ga sahrani i gde (jebe mi se za Eltona,cisto kazem koliko je on opasan po mene a koliko lupam Legija recimo,ali Legija je hriscanin najveci jelda ) :D izem ti takvo hriscanstvo,da ne pominjem ove nase popove koji pozivaju fakticki na nemire cim se uakze prilika,bio sandzak, il stagod u pitanju,jebeni idioti se cak i tuku....to apsolutno nije odlika bozjeg coveka niti onoga sto u svojoj biti to Hriscanstvo propoveda.

p.p.s. ja sam cuo da se policija nesto buni oko plata,pa mozda bude strajka i ne bude gejsha parade.

Van mreže Pirat

« Odgovor #174 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:26:35 pre podne »
Citat
p.p.s. ja sam cuo da se policija nesto buni oko plata,pa mozda bude strajka i ne bude gejsha parade.
to bi realno bilo najbolje i kako treba ...

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #175 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:28:55 pre podne »
Citat
to bi realno bilo najbolje i kako treba ...

kolega s afaksa je neki organizator neceg takvog,valjda neke delegacije jebem ga,juce se svadjao s nekim preko moba u fazonu "Ako ne isplate,nek sami cuvaju pedere desetog"

Van mreže srebrni vuk

• Middleweight Member
  • THE EASY DAY WAS YESTERDAY
« Odgovor #176 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:41:15 pre podne »
nisi me razumio,nisam govorio o bilo cijem ekskluzivnom pravu kao hriscanina vec o tome da po bozjem zakonu nije normalno da 'opste' ljudi istog pola jer nema onog osnovnog,potomstva,tako da tu dobra nema samo veliko zlo... pa i u prirodi + i + ne idu zajedno - i - ne idu zajedno... a ljudi su svi gresni,neko manje neko vise... za lomacu nisam mislio bukvalno al defakto dobrim batinama treba razjuriti taj gadluk
Κύριε ἐλέησον

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #177 poslato: Oktobar 07, 2010, 11:52:08 pre podne »
nisi me razumio,nisam govorio o bilo cijem ekskluzivnom pravu kao hriscanina vec o tome da po bozjem zakonu nije normalno da 'opste' ljudi istog pola jer nema onog osnovnog,potomstva,tako da tu dobra nema samo veliko zlo... pa i u prirodi + i + ne idu zajedno - i - ne idu zajedno... a ljudi su svi gresni,neko manje neko vise... za lomacu nisam mislio bukvalno al defakto dobrim batinama treba razjuriti taj gadluk

nisam ja mislio da je biti gej normalno,nego pricam da ako geldamo bozji zakon,malo toga je normalno.Uglavnom zato sto su taj "bozji zakon" pisali ljudi sa nekim svojim subjektivnim shvatanjima.Jbg,tada nisu mogli pretpostaviti da ce biti ljudi koji se pale na to da neko pisa ili kenja po njima,pa nisu u bibliji napisali "Thou shalt not shit on thy lover" :D ,tako da po bibliji ispada da je to normalno jer se ne pominje :) Ko zna dal bi u bibliji da su znali za steroide napisali "Ne koristi supstance rad irasta preko prirodne granice bogom date",pa ja opet garantujem da bi ih svi uzimali ;D ne sirim pricu ovako da bih opravdao homoseksualizam,samo kazem da biblija bas i nije neko merilo o zivotu u 21 veku.

a o potomstvu se ne brinite,nece covek izumreti zbog pedera jer ih je oduvek bilo,vise zena za heteroseksualce :),tako samo izbacujemo te gene fakticki iz daljeg sirenja :) Veca je sansa da cemo izumreti od gladi ili rata,jer nas vlast jebe kao vrstu od Juzne Afrike do Indokine.

Jednostavno poenta ej u tome DA SU MANJINA,i kao takvi moraju da se povinuju tome da vecina ne zeli da ih gleda kako praktikuju svoje homoseksualno "pravo" u kaficima itd.Neznam da li je normalno,bolest ili poremecaj,ali znam da ne zelim to da gledam,i buduci da predstavljam vecinu,necu ja da se pomeram nego moraju oni.

CELA POENTA JE DA PARADE NE BI BILO DA IM VLAAADAAA NIJE GARANTOVALA BEZBEDNOST I ONE HILJADE POLICAJACA!

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
  • No fate but what we make!!
« Odgovor #178 poslato: Oktobar 07, 2010, 12:10:17 posle podne »

CELA POENTA JE DA PARADE NE BI BILO DA IM VLAAADAAA NIJE GARANTOVALA BEZBEDNOST I ONE HILJADE POLICAJACA!

Pa ta ista Vlada mora da ih obezbedjuje kako zna i ume jer nema onda nista od Evrope...Ja ne znam ko vidi neki nas spas  odlaskom u EU,po meni jos vise cemo potonuti nego sto cemo se izdici...Drzava u haosu ljudi zive u bedi,a oni rasipaju nas novac na pedere mamu im jebem bas!! Bolje da su tim param nahranili gladne ljude..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #179 poslato: Oktobar 07, 2010, 05:57:58 posle podne »
jbg filipe ti odo u misiju da dokzaes kako je hriscantvo sranje i kako to nema veze sa pederima
ok..ajde da se slozimo oko toga
ali ne mozes ti iz bg sa 24 god da ponistis nesto sto je stvarano hiljadama godia BILO DA JE TO SRANJE ILI NE
dakle..nema veze dali si pravi ili lazni vernik..NISI PEDER to je bitno..
ako onaj se moli bogu a to radi lazno..to je njegov problem jebiga..on bar ima neka nacela..nisu moralna ali ima neka..bar glumi.
pederi su bolesni ljudi kojima treba lecenje i to sto oni rade je nesto sto se kosi sa tom tradicjom ma kakva onda da je jebiga...