Pozdrav
Sastav 1 kapsule Količina % DV*
Tribulus Terrestis ( 60% saponina 20% protodioscina ) 750mg
Ostali sastojci: Magnezijum stearat, stearinska kiselina i želatin
Pre nekog vremena kaze mi jedan bodybilder u teretani da je kupio ovaj preparat i i da posle dve nedelje oseca veliki napredak u snazi i izdrziljivosti a nikakvu hemiju nije uzimao vec pola godine. On se cudio kako ovo radi a ja jos vise
. Posto se vec dugo znamo siguran sam da govori istinu.
Ne bi to bilo nista da ga i ja nisam kupio pre nekoliko dana i gle cuda iako sam na djeti sa rotaciom UH i nemam bas snage pogotovo posle dana na min UH sada osecam da se to promenilo i da imam vise snage na svakom treningu, sto se dosad nije desavalo pa je zakljucak da ovo stvarno radi.
E sad posto sam na forumu citao o tribulusu i da on nije bas tako delotvoran kao sto ga hvale zanima me sta je onda ovo ?
Da li je moguce da zbog moje trenutne djete on jako utice na moj organizam, na djeti sam neke 3 nedelje ?
Da li je moguce da je neko djubre stavljeno u njega ? i da li uopste ovi preparati prolaze neku kontrolu? negde? (kupio u Pansportu)
Ovo drugo pitanje me najvise zanima, ne samo za ovaj preparat vec i za druge, zato sto imam, jeli, problema sa ADAS-om. Ukoliko postoji mogucnos da je neka nedozvoljena supstanca u njemu bicu sretan sto sam popio samo nekoliko komada.
izvinjavam se ako je neka slicna tema vec na forumu.