Durant ima sve predispozicije da postane mozda i najdominantniji igrac u NBA!
Visok je 2.06m, ogroman raspon ruku, vec sad jedan od najboljih all-round sutera lige, poceo je da radi na igri u odbrani...
Fali mu mozda nesto mase, narocito iz razloga da spreci eventualne povrede (T-Mac je imao takav problem) i da bi mogao da parira ostalim fizicki jacim krilima, poput Iguodale i G. Wallace-a, ali buducnost je definitivno njegova!
T mac je dobio povrede jer se igrao sam masom kako ne treba, tacnije svi su oni hteli nesto sto je Jordan uradio , ali je MJ secam se to uradio mnogo kasnije i zadrzao nizak bf kad je prebaco bas stil igre na post i sut ... Hocu reci da masa dodatna otezava igru usporava igraca a tad je bas skloniji povredama ... T mac i Kobe su naglo nabacili masu i pocele su povrede, stim sto je Kobe to ranije izvalio i angazovao vrhunski strucnjak trenera da smrsa cak preko 10 kg pre jedne sezone(cini mi se 08) posle jos par kila..(gde je skinuo i dosta misica) , pogledaj ga sada , suv je ko grana a brzi i agilniji ... krila ne mogu jednostavno da ga stignu ... isto to je uradio i Carter zbog kolena , skinuo koju kilu ... tako da ...
Nego bih ja izdvojio i ovog Westbrook -a ... brate ... ja nisam video brzeg i eksplozivnijeg igraca ikada , mozda eksplozivnost ali brzina ... jbt koja brzina ...
Znaci slazem se za Duranta on moze veliki posao od sebe na napravi... ali polako...
ne pamtim kad su amerikanci ovako lagano osvojili nesto...
na olimpijadi sa sve brajantom, dzejmsom, vejdom i svim ostalima su jedva izvukli pobedu protiv spanaca...
osvojili su lagano jer je ovo bio pravi tim sa liderom Durantom ... video si , dzaba ti i 5 allstara u timu kad evrpoljani zapucaju zonsku odbranu , stanu u bunker ... ipak se u Evropi i dalje igra vise takticka odbrana nego u USA ... zato kazem ovo sto su oni uradili je meni barem neverovatno , znaci oni igraju presing nad igracem celu tekmu i to je njihava odbrana , totalno netakticka , tj njihova odbrana je napad jbt
to sam video i na olimpijadi , kako grizu jbt u odbrani 1-1 ko pit bulovi , a znas i sam kolika snaga tu treba da se pici tako celu tekmu ... Turci jesu stariji ali ovi su grizli tim tempom sve 4 cetvrtine sve lopte ukradene preko igraca ... mora da su na necemu ili su crnci stvarno toliko superiorniji fizicki od belaca ...