Bodi klasik komedija od sudjenja,stvarno sramota.
Uvek bilo.. Ni same sudije nemaju definiciju sta je body classic.. Mene su vise puta ostetili na foru da sam mnogo misicav, kao previse nego sto je potrebno za body classic..
Ne zato sto je Ponjavic moj drugar,ali zaista mislim da je momak na svom debiju bio ostecen.Svaka cast Zokiju,ali...
Ponjavic i ako ima nedostatak u latovima u zadnjim pozama imao je ipak plus partije na kojima je dobio,a forma je bila
upecatljivo bolja.Ovako sto zaista bude poraz jednom novom takmicaru koji se kasnije moze zapitati-pa zasto ja izlazim.
e i kako JA npr. sada KLIKNE MI NESTO U GLAVI I HOCU DA SE TAKMICIM,i dozivim to sto je tvoj drug polomac doziveo,samo bi rekao OK IZASAO VIDEO i to je to,nepravdu ne volim tako da....strasno majke mi...
I mene su na mom prvom takmicenju ostetili.. Umesto da budem 1. ili 2. dali su mi 4 mesto
Jos ako se to desi par puta.. Onda je to totalno ubijanje volje u coveku za dalje takmicenje..
Naravno da se svako zapita.. Cemu trud.. Ulaganje, mucenje, krvarenje.. I na kraju pobedi neciji favorit..
Ali to je samo razlog da se trenira jos jace i da pravi kvalitet izadje na videlo..
No dobro, sve je to samo bodybuilding..