Evo još jedna drugarica.Čisto da ne razočaram Markonija Ova je visoka metar 58, al svima govori da je metar 60
Citat: weaselCitat: t1000Pa kad t1000 nije bio pristojan?kad je u pitanju sandra ahaahahaKakva bre sad Sandra?!Mnogo si se ti promangupirao Srdjane odkad se druzis s Arnijem,k´o pusten s lanca! :twisted: Nemoj da ti uvedem ristrikcije za te tvoje Sandre,Maje i kojekakve "drugarice"... Vidis kako Papageno lepo slusa svoju zenu,a ti? ccccc :twisted:
Citat: t1000Pa kad t1000 nije bio pristojan?kad je u pitanju sandra ahaahaha
Pa kad t1000 nije bio pristojan?
Citat: natasaCitat: weaselCitat: t1000Pa kad t1000 nije bio pristojan?kad je u pitanju sandra ahaahahaKakva bre sad Sandra?!Mnogo si se ti promangupirao Srdjane odkad se druzis s Arnijem,k´o pusten s lanca! :twisted: Nemoj da ti uvedem ristrikcije za te tvoje Sandre,Maje i kojekakve "drugarice"... Vidis kako Papageno lepo slusa svoju zenu,a ti? ccccc :twisted:Tata kupi mi auto biciklu i romobil, kupi mi medu i zeku, kolica i jugovinil, tata kupi kolaca, bombona i narance dvje, bar jednu malenu bebu, kazem ti daje to sve. :multi:
Aj sad lepo prevedi sta je u ovom tvom postu naravoucenije? :?
danas ne radis pa da se upoznate....
Ti si ga baksuze navukao na sve ovo-videces kad ti dodjem u BG!! :lol:
Ma ima Dulse i ja da ti napravimo sacekusu!! Kako te nije sramota da od ovako "finog deteta" napravis...to sto si napravio?! :twisted: