Ja cu da popijem samar od nje prvo pa od njenog decka,familije...ako sazna da se njena slika nalazi na x3mforumu!!!:eyeslam:
Citat: t1000Ja cu da popijem samar od nje prvo pa od njenog decka,familije...ako sazna da se njena slika nalazi na x3mforumu!!!:eyeslam:Pa zasto vezbas... da bi ti lupali samare...ccc Ako bude problema zovi
Citat: t1000Ja cu da popijem samar od nje prvo pa od njenog decka,familije...ako sazna da se njena slika nalazi na x3mforumu!!!:eyeslam:E bre i time se bavis cccc :twisted:
nisi valjda svarno stavljao slike ?
Pusti ovu natasu t1000... ne moze covek da je "navata" u teretani hehe Danas sam morao da se raspitujem kad dolazi...ccc... sramota
Citat: ProfimarePusti ovu natasu t1000... ne moze covek da je "navata" u teretani hehe Danas sam morao da se raspitujem kad dolazi...ccc... sramota Ponedeljak-sreda-petak.Eto sad ces moci mirno da spavas :twisted: :twisted:
Citat: natasha_bgCitat: ProfimarePusti ovu natasu t1000... ne moze covek da je "navata" u teretani hehe Danas sam morao da se raspitujem kad dolazi...ccc... sramota Ponedeljak-sreda-petak.Eto sad ces moci mirno da spavas :twisted: :twisted:Vreme?