Novembar 19, 2024, 05:30:35 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.975 članova - Poslednji član: Maxx_Bycle
X3MShop banner

Autor Tema: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!  (Pročitano 26803 puta)

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
Odg: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
« Odgovor #60 poslato: Jul 12, 2010, 12:00:06 pre podne »
ma njima bre nije bitno ni koga biju ni sta biju a razlog im je najmanje bitan- samo cekaju bilo kakav povod- (tipa da ih neko pogleda), to su stoke koje uzivaju u tome- to nema veze sa uniformom, to su jednostavno takvi "ljudi"... najveci su krivci oni koji ih postavljaju tu gde jesu umesto da gamad posalju tamo gde imje mesto...

Van mreže sleepy

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #61 poslato: Jul 12, 2010, 12:01:55 pre podne »
Pa kad bi uveli redovne psiho testove, pa da profiltriraju stoku...al trebaju im jos uvek takvi majmuni.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #62 poslato: Jul 12, 2010, 05:31:30 pre podne »
vexx
ja sam radio kao obezbejdnje na nultom i tada MI SE VEC ZGADIO BIO pod 1
ja znam da tu nije samo el muzika ali ja sam mislio da kazem da se ta muzika meni gadi i da uz tu muziku najvise se drogria-da pojednostavim
a ni nardonjke ne slusam i znam da se i tamo klepa i marise i nisam povlacio paralelu izmedju toga
vec kazem
DA NEKO VELICA EXIT KAO PREDSTALVJANJE SRBIJE a sam si dobro rekao nista bolje niti gore nije da onda predstave neki narodnjacki klub kao sliku srbiju..u isti kos moze da se stavi i exit i neki takav klub
ja sam isao po koncnetritma i dan danas idem ali ta muzika tebe ne zanima i verovatno ti nikada nisi bio na takvj vrsti koncetrta ni kod NAS a ne da si zbog whitesanke-a npr isao u majdarsku...primera radi...da ne govrim o drugim izvodjacima
i na takvim koncetrtima ima trubadura,ali to je sve drugacije,znae se ko su oni i gde se okupljaju bla bla bla bbla..

a i gucu bih zabranio jer je to postalo sve samo ono sto je kao izvorno pre ko zna koliko godina bilo

Van mreže cartell

• Middleweight Member
« Odgovor #63 poslato: Jul 12, 2010, 05:36:05 pre podne »
krajnji rezime i zakljucak cele price je : da su upotrebili prekomernu ,po meni bespotrebnu silu i osim ako njima nije bio zivot ugrozen ili okolini nije bilo potrebno za takvim necim....khm....a da ne govorim o udaranju devojke i pogrdnim recima (to vec i nema veze sa profesijom kojom se bavis vec kulturom ).
@ela ela ,pa secam se jednom davno kad su upali u BIGZ na jednu zurku i poceli da mlate sve redom jer bila dojava da je neko usao sa nozem.devojka koja je istrcavala iz zgrade je popila sigurno jedno 4-5 udaraca pendrekom .a nije je ni priveo posle.dakle cemu to??najobicnije lecenje frustracije i besa ,pa gde aj ko veli da uradim po narodu.
ne mozes ti tek tako da vadis na nekog sluzbenu palicu,pistolj i da udaras po njemu...nesto mi se cini da se neko od njih osecao i na alkohol...nositi znacku je cast,a ogroman br policajaca je iskoricava! daleko od toga da su svi iskorumpirani i losi i sigurno da olosha i sljama ima u izobilju,al opet:ne moze se tako postupati sa ljudima.pazi ti scenu gde ovaj njega samara ,a ovaj stoji i ne sme da ga dira,a ovaj ga i dalje samara...cool nema sta :)
Jedi Master

Van mreže Pirat

« Odgovor #64 poslato: Jul 12, 2010, 09:41:53 pre podne »
ma brate ne moze ni to tako lako , da pandur nekog isprebija i da prodje nekaznjeno , mogu da se kladim da pandur uhvati nekog ko nema dosije ko je uzoran gradjanin i da ga fizicki maltretira popio bi sankciju samo tako , nego sta se tu desava , elem ti koji dobiju batine ili su gonjeni za nesto ili imaju sarolik dosije osudjivani itd ... i sad ti takav da dodjes u misliciju da se zalis mozes samo da poljubis vrata jer takvom mogu da prisilju bilo koji razlog zasto su upotrebili silu , tako to funkcionise ne samo kod nas nego svugde , jednom zajebes nesto jednom te zabeleze , to ti je onda za  ceo zivot ... zasto ja nikad nisam cuo niti video da je neko ko se ne krece u sumnjivim krugovima ko ima cist dosije , posao itd... zasto takav neko nije imao problema sa milicijom ? nego eto , to je tako kad neko hoce da se kurci ...

sto se tice Exita slazem se sa cartellom , droge ima svugde u ovoj ili onoj meri i to je licni izbor kao i sve ostalo , ljudi idu na Exit zbog druzenja i da bi negde bili osetili tu energiju , sad jbg nije cak ni bitno toliko koja je muzika u pitanju ni ja ne volim ono drum drum tuc tuc , drum drum tuc tuc , sta vise kad mi komsija odvali do daske to sranje poludim (hvala bogu pa nisu sve bine tamo te vrste muzike)ali cinjenica je ta da trenutno boljeg i posecenijeg festivala tog tipa nema i da na njemu dolazi najvise stranih izvodjaca (ove godine mi se program i ne svidja nesto ) ali svakako da kad na nekom festivalu se okupi toliko stranih izvodjaca da ce organizatori iskoristiti priliku da to velicaju ...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #65 poslato: Jul 12, 2010, 12:27:04 posle podne »
jbt ovde stvanro neko nije ok
pa ko kaze da droge nema nigde jbt?
vi stvarno ili ne citati ili neznate citati sta pise..

ja sam rekao DA JEDNO TAKVO RUGLO KAO STO JE EXIT JE SRAMOTA da predstavlja ovu zemlju i da se o tome prica kao sprskom ponosu....
ako je sprski ponos NARKOMANIJA I PEDERLUK...onda ok....
 koje su ovo zamene teza ovo je ludilo....

a tema o posranom exitu je toliko glupa da mi se sere od exita i svih koji tamo idu
ja sam rekao ssvoje misljenje i stojim iza njega
moje dete na exit nece ici nikada
i jadna majka svakome onome ko ide tamo
a na exit 15% dolazi radi druzenja kao sto kaze pirat a ostalo su sve pederi,kurve i narkomani
ko se nadje u ovoe zadnje tri grupe..jbg...zalim.....
a ko nadje srodnu dusu na exitu u svrhu daljenjeg druznjea..rekao sam..jadna mu njegaova majka...
a danas posto sma psoebno kreativan dodao bih na onu svu prvu konstaticju da ne bih bacio obican napalm...vec  sa ogranicenim dejstvom tako da normlani ljudi okolo uzivaju u prizoru a ne da moraju da beze.....

JEBEM TE SRBIJO KADA TI JE EXIT PONOS.....

VEXX
naravno da je WHITESNAKE...
ako me citas a citas vec godinima zas da permutujem recei i recenice pirlikom pisanja pa je ispalo krvio
a kamo lepe srece da ti ti slusas bar WHITE SANKE ako vec ne slusas WHITESNAKE bilo bi ti mnogo pametnije nego ta narkomanska sranja
« Poslednja izmena: Jul 12, 2010, 12:29:18 posle podne Pedja_Petrovic »

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
« Odgovor #66 poslato: Jul 12, 2010, 12:28:35 posle podne »
ma pirat kakav dosije- ja nemam dosije pa su me iz cista mira maltretirali ispred moje zgrade.. izasao u pola 3 ujutru do  apoteke.. kuio sam brufene ili kafetine ili nesto tako za glavu, interventna me zaustavi, i to onako uz sirenu mi preprece put i krenu da me ispituju nesto za lekove koje sam kupio i dal cu sa njima da idem da se "nadrogiram" (brufeni!!).. i naravno da nisam imao licnu kartu, jer ko za koji kurac nosi to sranje kad ide da u prodavnicu 20 meatara od zgrade.. jedan od pandura, koji je inace najodvratniji stvor koga sam ikada video- i koji ima 50ak god i oko 2 metra i jedno 150kg - nesto tipa seselj samo jos deblji..  dok me ostali ispituju ko sam , sta sam , kako nemam licnu kartu, sta ce mi lekovi...itd,on nesto kruzi oko mene i cuti- i samo u jednom momentu mi sa ledja opali samar  u potiljak tako da sam pao na zemlju, kao izdalo ga strpljenje sa mnom i onako besan i smrdljiv poce da mi psuje sve po spisku i kako mu je pun kurac tih sto ne postuju vlast i da je "ovo vreme kao nekad" da bi on znao sta bi sa mnom... i onda kad su retardirani mozgovi shvatili da mi to rade na 5 metara od ulaza i da je u kesi jebeni brufen, oni me kao puste ali uz opasku ,"pamet u glavu sledeci put"... a debela svinja mi usput dobaci "nemoj da vise vidimo ovde".. da sam stoki poceo da objasnjavam da je to moj kraj, verovatno bi me priveo u stanicu....
ma jebem li im mamu retardiranu...!

Van mreže Pirat

« Odgovor #67 poslato: Jul 12, 2010, 01:26:32 posle podne »
@wldnbg
pa brate ako su te tako iz cista mira maltretirali i ako ti je drmnuo disciplinsku i jos plus te vredjali sto nisi prijavio slucaj ? ja bih prijavio bez razmisljanja odmah u miliciji  jos ako si imao ocevidce ihaaa gonio bih se sa njma na sudu brate sve dok ne dobijem ili novcanu neku nadoknadu ili oni neku kaznu ... drugo opste je pravilo da kad se susretnes sa ogranima reda da moras da saradjujes i nikako ne budes drzak , bezobrazan niti da ih provociras , da si im odmah rekao da tu zivis i da zbog toga nemas licnu kartu sa sobom ne bi te dirali.. mene su isto tako vise puta legitimisali i uvek kad nemam licnu kartu ako mi se desi prvo sto sam im objasnjavao je gde zivim i na koju sam adresu prijavljen , znaci da sad ne navodim ali imao sam vise puta susrete sa milicijom i intervetnom i u civilu i uvek sam na smiren i opusten nacin prosao bez aman ikakvih problema... a to ako se odvilo kako si rekao i ako im nisi dao nikakvog povoda  i nisi ih zavlacio sta vec , ja ti kazem ,tvoja je velika greska sto nista nisi povodom toga nesto preduzeo,meni to nikad ne bi tako proslo... stampa, sudjenje,tuzbe, novinari  jebo bi im mater pa bi videli koga oni maltretiraju ... Drugo... dosta ljudi vidim izlaze na neka sumnjiva mesta gde se skupljaju krimosi sa svojim kurvama i ti sitni dilercici ... ako ljudima nije jasno da treba da izbegavaju pojedinjena mesta gde se vrse racije svako drugo vece i skuplja bagra onda jbg ... i treba da dobiju po picki ne zato sto su krivi , nego zato sto su glupi i ne shvataju u kakvoj zemlji zivimo...

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
« Odgovor #68 poslato: Jul 12, 2010, 01:56:23 posle podne »
pa sta da ti kazem- odvijalo se bas tako kako sam napisao... pola tri ujutru, samo neki ljudi kod pekare 20 metara odatle, nije mi bilo ni na kraj pameti kad se sve zavrsilo da se okrecem i trazim svedoke... od njih cetvorice, trojica su bili aj da kazes ok- dok je vec pomenuta matora debela stoka bila nekontrolisana... tacno znam takve ljude, to su osobe sa kojima nema rasprave, kojima ne mozes da objasnis da nisu u pravu- a svaki pokusaj objasnjavanja vodi vec recenom... ko zna sta ga je iznerviralo-  sto sam napolju u pola 3 ujutru, sto nosim kesu sa lekovima, sto nemam licnu kartu ,sto nisam brzo odgovarao na pitanja, nemam pojma...  veruj mi brate- u tom momentu, bez trunke kajanja bih ga tuko sve dok se mrda, dva dana nisam mogao da se smirim.... mada i sad kad se potsetim, isto osecanje me prozima... nije problem sto ima takvih ljudi, uvek ih je bilo i uvek ce biti- ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno... a koiko takvih kao on ima- verovatno cetvrtina pandura su slicnog kova...
 mene su zasutavljali i pre, i bez licne karte- i nikad nisam imao problema da objasnim...
jos mi se desilo, ispred fakulteta- ja zurim na ispit, i bukvalno ispred faxa, neki mladi pandur se nameracio da me legitimise- i pokusao sam da mu najljubaznije objasnim da zurim na ispit i da mi je sledeci rok tek u septembru i da sam se spremao mesec dana ... ma jok, lika to ne zanima, proverio mi je za inat i index, i licnu kartu i vozacku detaljno i jos je bio bezobrazan... a na ispit sam naravno zakasnio...
« Poslednja izmena: Jul 12, 2010, 01:58:21 posle podne wldnbg »

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
  • :)
« Odgovor #69 poslato: Jul 12, 2010, 01:56:52 posle podne »
Samo je mrtav pandur dobar pandur   A.C.A.B  :-\ :-\ :-\

Van mreže Pirat

« Odgovor #70 poslato: Jul 12, 2010, 02:09:45 posle podne »
Citat
ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno...
vrlo je tanka ta granica izmedju ove i one strane zakona , onakvu bagru na kakvu nailazis na ulici vrlo lako mozes i da nadjes u miliciji , zato sam i ja rekao u nekom postu sve su to smradovi samo je pitanje za koji tim igraju ... naravno uvek cast izuzecima ... ali trebao si makar da prijavis , mislim jbg to zavisi od coveka , neko predje preko toga kao ti i cim ga prodje nervoza nastavi dalje ... dok s druge strane ja se ne bih smirio dok sve ne pokusam ... mislim , verovatno si ti upravu i da ako nema nekih ozbiljnih posledica sve to treba iskulirati ali ponovo jbg... ne znam ... nisam pametan...

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
« Odgovor #71 poslato: Jul 12, 2010, 02:31:26 posle podne »
Citat
ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno...
vrlo je tanka ta granica izmedju ove i one strane zakona , onakvu bagru na kakvu nailazis na ulici vrlo lako mozes i da nadjes u miliciji , zato sam i ja rekao u nekom postu sve su to smradovi samo je pitanje za koji tim igraju ... naravno uvek cast izuzecima ... ali trebao si makar da prijavis , mislim jbg to zavisi od coveka , neko predje preko toga kao ti i cim ga prodje nervoza nastavi dalje ... dok s druge strane ja se ne bih smirio dok sve ne pokusam ... mislim , verovatno si ti upravu i da ako nema nekih ozbiljnih posledica sve to treba iskulirati ali ponovo jbg... ne znam ... nisam pametan...
A koga da prijavis sta da prijavis, znas ti da oni iz intermeca skidaju prezimena sa uniformi koja su obavezna da se nose, bas iz tog razloga da ih sto teze indetifikujes .  :-\ :-\ :-\  A.C.A.B

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
« Odgovor #72 poslato: Jul 12, 2010, 02:32:48 posle podne »
Ubi zakolji da pandur ne postoji  :-\ :-\ :-\     A.C.A.B

Van mreže nikadsenepredajem

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #73 poslato: Jul 12, 2010, 08:11:08 posle podne »
ima svakakvih pandura,ali samo ovakve treba kazniti. Oni koji svoj posao rade svesno i kako treba njih respectujem jer da nije njih ko zna na sta bi sad ova drzava licila.
Beat the genetics!

Van mreže ela ela

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #74 poslato: Jul 12, 2010, 08:57:51 posle podne »
wldnbg  -razumem te,imao si lose iskustvo i potpuno si u pravu za vecinu stvari ali ova prica o kojoj diskutujemo
je nesto sasvim drugo.Ja sam rekla da su-Ovaj Put-panduri ispravno postupili.Likovi koji su dobili batine su kurceviti
provokatori koji oduvek prave probleme tipa-sta mi gledas ribu,sad cu ti izbusim kolena,cu te izotvaram i tako to...
Ama-maltretirali su ljude po kraju.
Sprdacina sa pandurima je bila demonstracija moci,mangupiranje-blejaza pa da se malo zabave...A kad su izvukli deblji kraj
onda kuknjava po novinama i sad jos neko treba da ih zali.Trazili su problem i dobili su ga.