ahahaha Oko čega se ljudi svađaju! Ali kad se već povela polemika oko ovoga, da kažem i ja nešto. Slažem se sa sleepy-jem - zgodna je do jaja (ima i lepu kosu, mozda je čak i inteligentna, ali to ne znam jer je nisam upoznala), ali mi se ne sviđa njena faca (nemamo svi isti ukus). I ja bih kao i sleepy imala one-night stand sa njom!
P.S. Pretpostavljam da sam sad jedna od onih iskompleksiranih ljudi koji iz nekog razloga hrane svoj ego ubedjivajuci sebe u suprotno ....
, zar ne?!
P.P.S. Glagolski prilog sadašnji glagola "ubeđivati" je "ubeđujući", a ne "ubeđivajući" jer se gradi od trećeg lica jednine prezenta (oni ubeđuju) i nastavka "ći"! pozz
....bravo...cestitam, pokazala si sebi da znas gramatiku...jel se sad bolje osecas
?
... pitaj Pedju da te zaposli ovde kao experta za sprski jezik i gramatiku kad vec nemas pametnija posla
@pirat
Ko ovde brani Stanliju
? I na koju foru mislis da je moj ego povredjen zato sto se nekome ne svidja lepa devojka sa slike o.0......daaaaj....ono sto sam rekao je moje misljenje i cinjenica....vi mozete da se slozite, a i ne morate...vasa stvar.
Ovo sto si ti pisao su potpuno nebitne (opste poznate) stvari za celu ovu pricu cija je tema Stanlijina faca (totalna glupost :S)....o tome nije ni bila rec ovde.
Toliko od mene, da ne kvarimo temu vise raspravom koja nigde ne vodi
pozz