odlicno
a ne vidim zasto bi ogranicvao unos Na u opste do dana kada se zna da se treba ograniciti
samo mozes da si uradis medvedju uslugu i da onda kada treba,telo reaguje naopako..
hval pedjo
pa kazem ne ogranicavam se uopste,..
prosle sam godine to do neke mjere radio, cisto iz razloga sto mi je bilo lakse nadgledati stvarno stanje sa potkoznim mastima, jer je bila malo teza defka prosli put , veci bf je bio. Imam tu srecu da ne drzim iance puno vode, tako da mi to nije bila neka muka, a vjeruj da mi je zancilo kad vidim dokle sam tacno dosao s poslom.
a da,..i zadji sam put onda ranije krenuo da vracam u sistem i vise Na, jer sam znao sta bi moglo da se desi...
ovaj put imam druga mjerila, a i iskustva pa ide opet lakse..
a da ti ne govorim psihicki koliko olaksa kad covjek nije ogranicen sa tim sitnim zajebancijama tokom dijete
hebe me manija za slatkim,..iance unazad nekoliko godina nisam skoro imao potrebu ista slatko da unosim u sebe, bas operiran od tih stvari bio..ili je bilo vise ta disciplina pa uslo u krv ne znam..al poslije zadnje sezne takmicenja, ndoknadio sam sve to za zadnjih 10 godina, i nikako me nije postala ta potreba za slatkim. tako da sad bas opalim zestoko po tim natrenirasnim sranjim
kaze Vedran Jaksic, ''vise volim pojesti nesto dobro..al onda i malo duze prosteati,..nego se psihicki matretirati''
@mirko hvala