drugari hvala vam puno na lijepim rijecima i na podrsci.
ja sam jako zadovoljan kako sam odradio sve,..jednostavno, sve je islo glat kako je i trebalo. zurio nisam, nikakvih naglih promjena nisam pravio,..al sam uspio i dosta ranije da uradim sto sam zamislio.
bf je nizak..samo su separacije lose, vode drzim trenutno dosta, natrija unosim dosta.
filipe hvala puno,..hvala ti i na pomoci, uvijek si tu kad zatreba savjet..
mene niakd nije bilo stid nista pitati,..jebga, bude glupih pitanja al
iako ne volim puno da smaram ljude pitanjima
samo jedna stvar,..da me ne shavtis pogresno,..al mi jako zasmeta kad neko spomene to ''geneticar''.
Druga je stvar sto meni ide jako dobro,..ja gledam konstantno da ''nadogradjujem'' svoje pristupe svemu,..
ali isto tako znam koliko tesko napredujem u odnosu na sve ostale oko mene.
Uvijek se sjetim pocetaka, kada su svi ostali toliko brzo i rasli i jacali, dok sam ja izgubio jako puno vremena dok sam naucio kako da napredujem.
Znaci ponavljam..druga je stvar sad sto ja uspjevam da idem konstantno naprijed,..jer je moj trud i ulog velik, i tokom mase je disciplina na nivou, a odricanja velika i tad.
Jedino gdje je genetika na mojoj strani...to su oblici misica, kojima sam ja prezadovoljan,..jer znam kako ima slucajeva gdje jednostavno genetika toliko usere izgled i kad je forma najbolja.
Sto se kilaze tice..ne znam sta da ti kazem..i sad stojim jos na 84-85,.. al kazem bf pada konstanto, to se vidi i na vaskularnosti koja ubija po citavom tjelu..jednostavno sad trenutno ima dosta vode, tako da.,..
al misilm da ce to biti za srednje na kraju kad se odradi dehidracija,..a na srednju sam i ciljao od pocetka,..sad za sad najbolje tako.
Eh, jedino zavrsnica,..malo me je toga strah,..znam koliko moze da se zezne na samom kraju, pa sav trud uzalud,...
al imacu pomoc u zadnjoj sedmici od iskusnog covjeka, koji, vjerujem moze to da odradi kako treba (..a znace se ko je..)
sto se tice noga,..i ja sam se iznenadio pravo akd sam vidio zadnju lozu kako izgleda kad je drug slikao..do tad nisam ni vidio,..
noge jesu, i nadam se bit ce dosta kvalitetne,..ali i dalje mislim da velicinom malo kaskaju za gornjim djelom, i na tome ce se morati poraditi dobro.
poziranje vidim kritikujete,..priznajem, nije mi najjaca strana..jednostavno nikad nisam bio ut om fazonu da to uvjezbavam i usavrsavam,, nije me ni zanimao takmicarski BB do unazad 3 mjeseca,..
a jako slabo i vjezbam poziranje,..vremena mi fali,..a pogotovo snage,..
sad cu izbaciti kardio treninge uskoro, kako bi dosao malo dozivota..pa cu iskroistiti onda vise vremena za poziranje zadnjih desetak dana da uvjezbavam..
pa, ako ce me pozing na kraju kostati na takmicenju..sta mogu..
eto, toliko od mene,..
a slika ce vjerovatno biti,..
sve sto bdue i postavicu..
hvala jos jednom na podrsci svima