Ja izbjegavm da postavim sta se sve radi kod mene jer se bojim banovanja zbog zagovaranja
Ima jedan momak 95. godiste, ide skoro dve god u teretanu i EXTRA gradjen. Stvarno ima vrhunske predispozicije. Ledja su mu ogromna, krila tako reci, ogromna ledja...
Naravno, za svaku grupu misica radi 5-7 vjezibi, ogromne tezine, vecini je i uzor itd. itd.
Ishrana mu je veliki shit. dobvoljno je reci da u skoli svaki veliki odmor tuce pola litre cokoladnog mlijeka za masu.
E sad, on pre par sedmica ode i kupi dosta preparata, oko 200evra je potrosio na njih. Svega je uzeo. I kaze mu ,,najjaci'' bileder u Banja Luci kako da radi plan za masu.
Ovako ide:
ponedeljak- prsa
ravni benc pres 5-6 serija i svaka serija do otkaza osim prve.
utorak- ledja
zgibovi i mrtvo dizanje, svaka serija do otkaza osim prve
utorak noge
iskorak i cucanj sa ogromnim teszinama do otkaza
sreda ramena
pitisak sipkom izpred brade i letenje, do otkaza naravno. I nikako ne smije da radi potisak iza vrata jer ta vjezba ne valja za ramena.....
cetvrtak ruke
jedan vjezba za biceps i jedna vjezba za triceps, naravno do otkaza kao sve do sada.
petak kruzni trening za sve grupe micia. Po jedna vjezba i po 5-6 serija do otkaza kao sve prethodno....
Subotom i nedeljom odmara i ta dva dana samo jede, jede.
Decko je uzor vecini drugih momaka koji vjezbaju u toj teretani i on im je ispricao svima taj plan i prati ga najmanje 10 ljudi. ludilo jedno sta se desava
Dalje,
drugi lik, 96.godiste. Skoro on radio samnom u mom terminu i kaze, radi benc pres sa malom kilazom 15-20 puta. Vjezba da moze vece kilaze izbaciti, kako rece, vjeza za izbacaj
Pisao sam prije kako mi je mama prosula Whey kad je nasla prosle godine i cak mi zabranila da idem teretanu 20 dana. ja sam to zanemario nakon 2 mjeseca i opet sebi kupovao i krio. Nekidan mi opet nasla i opet ja u problemima. Kaze, jesi ti normalan, bacas pare, hoces da se otrujes. A otac govori, covjece otice ti bubrezi, jetra.....al dobro je, nisu mi ovaj put zabranili da idem u gym
Otac mog druga kaze za protein: nista to ne valja. Isto kao kada pile hranis koncentratom, zakoljes ga pa meso ninasta ne lici, nikakvog ukusa....
Stariji momak, citav zivot sportista nagovorio jednog lika da kupi NoExploud(tako se zove ja msm) i rekao mu da je od njega dobio 10kg. Nevjerovatno ti se projede, dizes duplo vece kilaz.......ima 2% dopinga u sebi.
Taj lik sto ga jenagovrio kupi ga sebi, prvi trening uzme 3 mjerice i pozli mu u teretani.
Ludilo sta se sve radi.