Hvala ljudi na podrsci! i ja mislim da je to lijecenje kompleksa malih ljudi sa slabijom genetikom.. ali necemo vise o njima! Svakoga je bog dao za nesto..mene mozda za ovaj sport (za teskasa) ili mozda neki drugi, koji nisam probao ali zato oni koji nisu bogom dani su kvaliteniji u mnogo drugih stvari u kojima sam ja mozda i mnogo los.. Ima to sve neku svoju zivotnu ravnotezu!! Zato treba svakog postovati i ja stvarno postujem!! I ne treba nikog pljuvati,svako se trudi da bude onakav kako se to njemu svidja..i ako je taj zadovoljan sam sa sobom ..kao sto sam ja..ne treba pljuvati po tome!! Ili ga pohvali ili cuti..ili makar kazi da volis drugacije ..a ne koristiti neki recnik koji samo izlazi iz usta pokvarenih ,zavidnih..itd its.. ljudi!! U ostalom ljepota i jeste utome sto nas ima svakakvih ..i sto se tice nas bb svih kategorija..Lijepo je vidjeti koliko covjek moze da postigne po svakom pitanju..velicine,definicije ,skladnosti..svemu! a sto se tice mog odrzavanja u periodu kad se cistim to je uvjek dobra hrana sa veci unosom bijelancevina! I ovo mi je drugo veiko ciscenje u zadnje 2,5-3 god prvo je bio 8 mijeseci! I sad ovo godinu + pauze izmedju kratkih kura! Pa sad vidite koliko je tu hemije u opticaju bilo:))