Nokia 1100, cisto za biznis.
Citat: BrokeBodyNokia 1100, cisto za biznis. jel to ona baterijska lampa u koju su ugradili telefon!!!Tako ga moj drug koji ga poseduje,hvali
Motorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:
Citat: natasaMotorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:Znaci volis tanke...telefone...Odlican dizajn.
Citat: t1000Citat: natasaMotorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:Znaci volis tanke...telefone...Odlican dizajn. :twisted: :twisted: :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravno
Citat: pedjosCitat: t1000Citat: natasaMotorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:Znaci volis tanke...telefone...Odlican dizajn. :twisted: :twisted: :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravnoMa super je za nju!Tanak,crne boje,lagan je za koriscenje!Moja drugarica ga hvali i kaze da mu je vibracija dobra. :twisted: