Evo kako ja vidim ove slike,ok napredak se vidi,ali ovo nije ni t od triceps poze,mislim na poslednju sliku,ne vidi se nista,imam 10x bolji triceps i to cu vam u najskorije vreme pokazati...
Druga stvar donji stomak i dalje strci,nervira me to...
U periodu koji je iza mene sam se potrudio da nabacim malo mesa na grudima i ledjima,aktivirao noge posle povrede na fudbalu i doterao trapez koliko-toliko,sve je proslo kako treba,tezi sam i zadovoljan...
Naredni period bi trebalo da donese jos malo mase,pre te definicije,ako bude,bude,ako ne bar da ispravim ono sto ne valja,dakle levi trapez mi je malo tanji,verovatno zbog torbe,celog zivota nosim neke preko jednog ramena i kad stanem u most muscular bas se vidi majku mu...
Dalje potrudicu se da sredim stomak,i liniju na nogama sa bocne strane,al to ce valjda definicija da sredi...
Pored donjih ledja koja i dalje nastavljam da forsiram ovo su neki moji ciljevi za naredni period,samo da je zdravlja i izguracemo...
Zelim vam svima puno misica i dobrih treninga,ocekujte uskoro nepcekivano od Nenada,nek ovo bude zatisje pred buru...