Evo i od mene ocene ovog takmicenja.....
Obzirom da sam sva tri dana bio prisutan mogu da kazem da je organizacija samog takmicenja bila odlicna. Ni jednog momenta nije bilo zastoja niti bilo kog propusta koji se odnosio na samo odvijanje takmicenja.
Sto se nasih takmicarki tice, odradile su posao najbolje koliko su mogle u tom momentu.
Milica Narancic-slobodni program veoma atraktivan i jedan od onih koji je najvise privukao paznju publike. Izgled solidan i plasman realan.
Branka Jovanovic- jedna od najboljih izdanja koje je imala a dokaz je i plasman koji je pokazatelj njene odlicne forme.
Milka Stankovic- bolja forma nego na Balkanskom prvenstvu ali da se takmicenje odrzava par nedelja kasnije borila bi se za zlato mada i ovako ima komentara da je trebala bolje da bude plasirana.
Bojana Vasiljevic-Jedini komentar bi bio da mi nije jasno zasto je osvojila tek 6.mesto...
Marija Vares- sasvim zasluzeno odlicno plasirana nasa debitantkinja.
Noemi Kovac- Iskusna takmicarka koja nije imala formu kao prosle godine kada je odnela nekoliko pobeda.
Sonja Jakovljevic- veliko iskustvo za jos jednu debitantkinju
Aleksandra Cimesa-ovog puta je pogodila formu kako treba i bila je veoma blizu finala.
Ljuba Pantovic- posle polufinala su je mnogi videli na pobednickom postolju no samo jedan bod je delio od srebrne medalje.