@Igor92 procitao sam to sto si napisao za temperaturu,lekara itd.... u prvom tekstu,ovo sto su drugi pisali nisam imao vremena da procitam,ovako mogao bi da ti kazem da se isto to i meni desilo kad sam krenuo da se hranim pravilno i pijem suplemente(bcaa,creatine,whey protein,omega 3-6-9,glutamine,multivitamin animal pack) i otkad sam krenuo da vezbam... ali uzrok temperature,obicno pracene sa glavoboljom, itd....nisi nikako mogao da dobijes od suplemenata ili zdrave ishrane,tu su i meni moji rekli kad sam dobio temperaturu 38 kao to je od tih govana sto pijes,stalno ista ishrana itd... poceo sam da pijem palitreks antibijotik i proslo me je za 2 dana :-) sto znaci da nije virus nego neka vrsta gripe koja je izazvana sledecim,a nesumljam da je i u tvom slucaju isto:
1.ako si trenirao i oznojis se kao stoka,nebitno kako telo ti podize temperaturu u organizmu ti izadjes iz teretane zagrejan opici te hladan vetar ili promaja i gotov si dobijes temperaturu,glavobolju itd...ja sam verovao da je to nemoguce ali ipak jest moguce je i to 100%,zavisi kakav organizam imas kad se ocelicis nece te to sranje vise dirati,veruj mi,isto tako ako se oznojis ili tokom trcanja na traci ukljucis ventilator da duva na tebe mozes da se razbolis veoma lako,svi smo razliciti ali to je to glavnom,
2.Pusti lekare sta kenjaju ni meni nije jasno kako mogu biti tako glupavi i neobrazovani dodje mi da ih sve isamaram tamo i prebijem kad cujem od doktora neke gluposti tipa,protein vestacki nevalja unistices organizam"whey nevalja" ok, i vec sam poceo da se nervitram kad sam pomislio na doktore koliko su glupi !!!
3.Samo treniraj i pi suplemente :-) i neobracaj paznju sta drugi pricaju jer nevredi da se upustas sa neinformisanim ljudima i glupim u raspravu......