Novembar 24, 2024, 07:48:36 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Faks i vreme ?  (Pročitano 7082 puta)

Van mreže Buki

• Cruiserweight Member
Faks i vreme ?
« poslato: Jun 30, 2006, 05:40:57 pre podne »
Poz,
nakon povratka iz amerike spremam prijemni koji polazem u drugom roku, odlazim u BG u oktobru i imam sredjen stan na slaviji.
Pocinjem arhitektonski fax.
Ono sto mene brine je vreme tj. da li cu imati vremena da se posvetim treningu barem 3 puta nedeljno po 1h. Ocigledno postoji neka teretana u okolini koju mogu da spojim sa povratkom sa fakulteta ?

Znam da svi imaju razlicitu organizaciju i svi razlicito shvataju obaveze i sl. Meni je npr. faks prioritet, ali opet necu da se zapustim kao ovde u Americi  8) . hehe.......

Uostalom, kako izgleda jedan studentski zivot u BG-u, i koliko novca treba za opstanak. Kako ide oko prevoza (racunam bus) i izlazaka vikendom.

Znaci samo da me Beogradjani upute malo i daju neke savete !

BG here I come :D

Peace

Vojislav

• Gost
Re: Faks i vreme ?
« Odgovor #1 poslato: Jun 30, 2006, 06:25:16 pre podne »
Buki ovo najvise sve zavisi od tebe, a ne od toga sto dolazis u Beograd, jer ako se ti dobro organizujes mozes stici i na faks i u teretanau i da izlazis i da ucis, pa i da imas super rezultate na faksu, a da budes zadovoljan i svojim izgledom, ali ne verujem da mozes da uklopis i faks i teretanu, ako hoces da se spremas za neka takmicenja, jer je to vec skroz druga prica, dok rekreativni odlazak u teretanu to vec mozes. Problem sa fakultetom koji upisujes je sto ima konstantno cele godine mnogo da se radi, tako da ce ti on oduzimati dosta vremena u toku cele godine, a i prijemni je jako tezak, jer je jaka i konkurencija.

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 30, 2006, 08:00:54 pre podne »
Ja ti mogu reci da je zivot u Bg jako brz :D  Znaci, nema tu vremena da se izlezavas po ceo dan i da krenes nekud u zadnjoj minuti, nego gde god da krenes, odvojis minimum sat vremena ranije. A teretana ima poprilicno, skoro na svakom cosku, e sad, neke su sacuvaj boze, tako da opet treba izabrati nesto s boljim uslovima, makar bila dalje.

A gde si bas Slaviju izbrao.. jeste centar, ali bre najveca galama i buka :roll:
Doduse, opet zavisi gde si tacno. Ali sve se moze uklopiti, kljuc je u dobroj organizaciji :thumbleft:

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
« Odgovor #3 poslato: Jun 30, 2006, 09:28:56 pre podne »
Pazi ja npr. idem na fax. redovan sam. Nisam propustio ni jedno predavanje ni vezbu. Ucim, nishta ispod 8. Imam vremena svaki dan dan da idem u teretanu po 2 2,5 sati. Ili svaki drugi dan u teretanu, a izmedju danima trcim na partizanovom stadionu. Da izlazis naravno uvece to imas vremena. Videces. Meni je ponedak cak i dosadno jer sve sto radim volim brzo i kvalitetno da zavrshim i posle sam free... Sto kaze VodaVoda, jeste zivot u bg-u brz, ali samo ako nisi ukomponovan i precizan. Znaci ja sam jedan od onih sto sve rade po planu i nikad mi se nije desilo da taj plan prekorachim nego uvek sve obaveze zavrshim ranije. Vremena iskreno na pretek!!! Samo opusteno. Sto ti se teretane tiche oko slavije imas dosta teretana. Ima neka kod hotela slavija, ali je lux i cini mi se da dosta kosta. Iza hrama imas teretanu u kojoj ja treniram, velika je, male cene, extra!

sto ti se prevoza tiche, veruj mi ne oslanjaj se toliko na prevoz. Bar ne preko leta. Ako imas 1500 eura kupi neki autic i budi sam svoj. S obzirom da ces biti na slaviji u svaki deo grada peske stizes za <45min. Zivot uopste ne mora da ti bude skup sem ako neces da se izivljavas. Sve mozes da nadjes i skupo i jako jeftino. Sto se izlazaka tiche to ti spada u ono skupo :) i izivljavanje.

Ako te zanima jos neshto a ti pitaj :)

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 30, 2006, 09:35:06 pre podne »
Svaka cast na organizovanosti. Ja se divim takvim ljudima, kad im je sve "iskomponovanu" i drze se toga, sto je najvaznije, ostvaruju ciljeve i obaveze.
Na prevoz u Bg se ne mozemo pozaliti, mislim cest je... Druga je stvar sto je guzva..i sto ima nekih "mirisljavih" ljudi, posebno sad leti.
Neka i izdvoji 1500e, ali autic ne ide na vodu, nazalost, tako da racunaj i troskove njegove komplementarne robe - benzina :roll:  A i jurnjava je po gradu, nije bas jednostavno snaci se uvek. Ali sve u svemu, moguce je!

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #5 poslato: Jun 30, 2006, 12:12:55 posle podne »
Buki nadam se da imas zestoku stelu sto se prijamnog na faxu tice inace lose ti se pise :lol:

Slavija je OK deo grada.. na faxu si za 15tak min u centru isto.. tako da ti auto i nije bas toliko neophodan sem ako nisi lenstina kao ja pa i u prodavnicu idem autom :(

naravno da ces imati vremena za sve... i za fax i za teretanu i za bleju.... samo ako hoces lepo da isplaniras sve :)

izlazci....  e imas dosta ali stvarno dosta mesta.... zavisi od dana u nedelji i od muzike koju slusas gde ces izaci.... da li je skupo... zavisi :)

srecno na prijemnom u svakom slucaju.... a odakle si inace??? ako je neki manji grad promenaa ce biti velika ali naravno na bolje....
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #6 poslato: Jun 30, 2006, 01:06:36 posle podne »
Kakva kola, setnja je preporucljiva, nemoj da se ulenjis :D  svi studenti se na pocetku ugoje, tako da batali kola jos od pocetka studiranja i sl. Ne moze sve odmah da ide glatko, mora da se oseti malo studentski zivot, jer ume da bude i tezak, ali jeste i najbolje doba :D

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
« Odgovor #7 poslato: Jun 30, 2006, 04:00:12 posle podne »
Sto bi reko dzej:" Ko se snama druzi zivot mu je ludji!!!" :) ne znam zasto sam ovo rekao, ne shkodi, ako ne shkodi znaci koristi :) Pozdrav.

Van mreže Buki

• Cruiserweight Member
« Odgovor #8 poslato: Jun 30, 2006, 04:36:12 posle podne »
Hvala ljudi ovo mi bas znaci.
Ja sam iz Nisa, a trenutno sam u Americi u up state NY, gde nema nicega ljudi.
U nekom sam malom mestu i zivot je smor. Mada je meni sve novo, majem se sa drustvom i stvorio sam zanimaciju.

Verujte, Nis je prebrz u poredjenju sa ovim ovde :D

Nego,
BG je grad koji je super za nas studente, sto se tice kulturnih desavanja, zabave, obrazovanja, cura :D

nadamo se najboljem.

Kola ne bi da kupujem jer bi hodao ;)
a mozda skupim pare pa za neki skuter ali to ne 5% sansa :)

Teretana u kojoj sam trenirao u Nisu je bila hard core teretana, prljava, prasina ali je bila najbolja. Momci koji treniraju su super, sprave su super i atmosfera je bila domacinska. Ne pada mi napamet da treniram u onim health clubovima gde ne smes da bacis teg na patos i da se deres ! :D

Sta drugo da vam kazem.
Ja prijemni polazem u septembru jer sam maturirao ovde pa mi je sa tim prijemni mnogo laksi jer se rangiram sa osobama koje polazu u istom roku. Odvojeno je 5 mesta za nas "strance".

Cale mi je arhitekta pa ne verujem da ce da bude problema jer ocekujem nekakvu pomoc u strucnom smislu od njega.

Vojo, u pravu si, tokom cele godine se uci i nije kampanjski fax, ali sta je tu je :) za bolje ne znam........(cita: tesim se) hehe....

Ovde u USA nisam knjigu uhvatio u ruke 10 meseci, barem mi je mozak svez i odmoran!

Slavija mi je OK (valdja) jer volim guzvu i centar, ljude i aktivan lifestyle.
Znaci barem nisam u domu ;)

Radujem se sto cu prvi put imati kontrolu nad svojom dijetom.......extra!

BGILLEGAL, na koji fax ides zivota ti? Da nije neki privatni :D

Poz

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
« Odgovor #9 poslato: Jun 30, 2006, 04:59:23 posle podne »
Hehee pa zavisi kako ti to vidis :)

www.vets.edu.yu Nove rachunarske tehnologije.

Van mreže gaudi

• Middleweight Member
« Odgovor #10 poslato: Jun 30, 2006, 05:24:28 posle podne »
S obzirom da upisujes arhitekturu , ne tako retko ces morati da provedes ceo dan na faksu . A desavace se , narocito u prvoj god , da ces morati da crtas po celu noc . Ali kao sto je neko vec napisao , na svakom cosku postoji teretana , a tu su i pauze izmedju vezbi ... dobra organizacija i sve moze.

Van mreže Buki

• Cruiserweight Member
« Odgovor #11 poslato: Jun 30, 2006, 05:29:14 posle podne »
pa u prvoj godini se nastava zavrsava u 3. Pauze ne postoje.
Pauze dobijam tek u drugoj godini i kasnije....

Videcemo !
svaki savet je dobrodosao.

Poz

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #12 poslato: Jun 30, 2006, 06:26:05 posle podne »
posto smo komsije po fakltetima..evo ja se javljam za vodica savetnika :D

laracroft

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Jun 30, 2006, 06:30:40 posle podne »
e voako iz prve ruke posto znam dosta njih koji su na arhitekturi ili skoro zavrsili;

za to moras biti i malo nadaren,ako je tako i ako to volis icice ti kao od sale,mada ono sto je istina je da nocima crtas imas vezbe nekad i neka predavanja na koja moras da ides.

e sad,obojca su u roku zavrsili nista ispod 8 ali jedan je i fazon trenirao ragbi do 2godine i prestao,nasao devojku sa arhitekture i zajedno su zavrsavali retko izlazili i ucili

ovaj drugi vec radi doktorat,ima posao u londonu ali je u fazonu izlasci ali za devojku mesta nije bilo.....

nekako drustvo devojka tezak fax i plus trening ne znam......

arhitektura je ozbiljan fax....puno praxe....

bg videces da su mu cene na evropskom nivou,ako ti tvoji daju nema frke ako ne moraces da raduckas ako hoces redovno da izlazis.....za jedan klub gde zelis alkohol da pijen npr.ako je pivo 200domace 300strano npr. ti racunaj....

negde ti je i koka kola ili sok 200kinti.....

nocu su cene vise a cesto negde nema cenovnika nego te lupe po usima tako da bilo bi lepo da imas nekog vodica u bg za pocetak :)

laracroft

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 30, 2006, 06:31:00 posle podne »
e voako iz prve ruke posto znam dosta njih koji su na arhitekturi ili skoro zavrsili;

za to moras biti i malo nadaren,ako je tako i ako to volis icice ti kao od sale,mada ono sto je istina je da nocima crtas imas vezbe nekad i neka predavanja na koja moras da ides.

e sad,obojca su u roku zavrsili nista ispod 8 ali jedan je i fazon trenirao ragbi do 2godine i prestao,nasao devojku sa arhitekture i zajedno su zavrsavali retko izlazili i ucili

ovaj drugi vec radi doktorat,ima posao u londonu ali je u fazonu izlasci ali za devojku mesta nije bilo.....

nekako drustvo devojka tezak fax i plus trening ne znam......

arhitektura je ozbiljan fax....puno praxe....

bg videces da su mu cene na evropskom nivou,ako ti tvoji daju nema frke ako ne moraces da raduckas ako hoces redovno da izlazis.....za jedan klub gde zelis alkohol da pijen npr.ako je pivo 200domace 300strano npr. ti racunaj....

negde ti je i koka kola ili sok 200kinti.....

nocu su cene vise a cesto negde nema cenovnika nego te lupe po usima tako da bilo bi lepo da imas nekog vodica u bg za pocetak :)