Koliko bi trebala da bude pauza izmedju pwml sheka i sledeceg "tvrdog"obroka? ja shake popijem odmah posle treninga znaci sekund posle zadnje serije a zatim za 10 - 15 minuta jedem pravi obrok .dali bih trebao da pravim vecu pauzu izmedju njih ili ne?
Ja bih ti preporucio da popijes prvo kreatin i DEX posle zadnje serije, pa posle 10-15 min Glutamin pa posle 10-15 min protein. A kada si popio protein u zavisnosti od toga koliko si ga popio gkledas kada ces jesti. Ja pijem sa vodom po dve merice kada ga imam. To je oko 45-50 grama a to se brate moj duuuuuuuugo vari. Bar cuku vremena. I nekad sam gladan kao zver ali trpim jer ako nemas dovoljno veliku pauzu bacas protein. Izbacice ga tvoje telo. Znas i sam kako.
E da, a to muckanje PWM i te fore ti ne bih preporucio. Bolje makar sa po 3 - 5 min pauze ali jedni pa drugo pa trece. Ne pitaj zasto jer ce me ionako pola foruma na kolac nabiti ali eto ja mislim da se ovo pokazalo na nekim istrazivanjima kao dobitna, to jest najbolja kombinacija.