Prijatelji i Prijateljice zamolio bi sve vas koji imate vremena i koji se razumijete u ketogenu dijetu da mi pomognete.
Ja sam tacno precizan i znaci zelim se pridrzavati sto je PEDJA napisao svoju ishranu u keto ....Znaci necu da pogrijesim ni 1 g UH niti bilo cega
stvarno sam ozbiljan i imam ZELJU NAJVECU DA SKINEM MASNE NASLAGE igrao sam dugo godina rukomet u premier ligi BIH i kad da se ovako izdrazim
nategnem trbusne misice osjetim ja da imam kvalitetne plocice ali se nevide od sala sto mi je cilj da se barem malo vide.
Kao sto je PEDJA i napisao to izgleda ovako
DANI OD PONEDLJEKA DO SUBOTE
1.OBROK--2 cela jaja+6 belanaca
2.OBROK-- 60g whey proteina+4 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja ili 2 male kasike maslinovog ulja
3.OBROK-- 300g belog mesa+ zelena salata+50 g oraha ili badema ili lesnika
4. OBROK 60g whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja
5. OBROK-- 300-350g belog mesa+ zelena salata+50 g lesnika
6.OBROK ako neko bas ne moze da izdrzi ona uzeti 2 cela kuvana jajeta
SUBOTA
1.OBROK 4 cela jaja+5 belanaca
2.OBROK-- 60gr whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja
3.OBROK-- 350gr belog mesa + 75g RIZE!! + salata
4. OBROK-- 60gr whey proteina+6 capsule OMEGA 3 ribljeg ulja ili 2 male kasike maslinovg ulja
5. OBROK-- 300gr belog mesa+75g RIZA!! +50 g oraha
6.OBROK-- ukoliko se oseca potreba...2 cela kuvana jajeta
NEDELJA
1.OBROK 3 cela jaja 6-7 belanaca
2.OBROK-- 60g whey proteina+ 2 kasike maslinovg ulja
3.OBROK 250gr belog mesa +250-300g KROMPIRA +50gr lesnika
4. OBROK- 60gr wheja+2 kasike maslinvog ulja
5. OBROK-- 250g mesa+75g riza +50 gr lesnika
6.OBROK-- kao i gore
Eh dakle sto mi je potrebno kako sam procitao u keto dijeti : Multivitamini,Whey,BCAA,GLUTAMIN,Omega 3
Znaci sve sto bi uzeo kupio bih od firme THE NUTRITION ili ako vi predlozite neke druge suplimente koji daju bolji rezultat i ako ima kvalitetniji drugi proizvoda
Jos bih zelio znati smijem li ja piti red bull i ostale energetske napitke ? coca colu light mogu piti to sam procitao i molim vas za precizne prijedloge
SVE ZELIM RADITI KAKO JE I NAPISANO i da da dodam NAJVAZNIJE
IMAM 124 KG i visine 1.97 dali je ok ishrana trebam li povecati ista u gramima radi moje tezine jer GENERAL nije imao nikad 124 kg i dali je ok
ovako trenirati znaci od pon do petka svaki dan po 1 grupu misica u trajanju od 45 min + 2 HIT kardia na dan (ujutro na prazan stomak i navece pred spavanje )
i dali da kupim fat burner za jos brze topljenje masni naslaga SUBOTA I NEDELJA ODMOR mozda setanje lagano ? Potrudit cu se i slike na ovu moju temu staviti kako sad izgledam i onda cemo svake 2 sedmice nove slike stavljati pod ovu moju temu i neznate koliko cu biti zahvalan SVIMA VAMA KOJI MI POMOGNETE PRI TOPLJENJU MASNI NASLAGA VELIKI POZDRAV
OD SRCA