Stvarno nemam nameru da te ubedjujem,ali moras biti svestan da to sto je neko doktor ne znaci da se razume u sve,ne znaci da je pametna osoba u pitanju i da poznaje to sto ga ti pitas,puno doktora su sujetni i prave se da su sveznalice.Izvinjavam se svim ostalim doktorima,nije mi namera da vredjam niciju profesiju..Vecina doktora zna da je holesterol stetan pa ih to ne sprecava da jedu sta stignu,vecina doktora pusi ,to su sve na kraju krajeva ljudi kao i ti i ja ,ali kad su suplementi u pitanju imaju stav kao da je heroin...Mada ne moras piti suplemente ja ih nisam pio 4 godine aktivnog treniranja (nisam imao para) i imao sam jako dobre napretke,tako da samo sredi hranu i rokaj,ali ovako zbog sebe samo pocni da mislis svojom glavom sam proceni pa donesi zakljucak kolika je sansa da su stetni i kolika je sansa da su stetniji od bilo cega drugoga sto jedes danas ..Izvini unapred ako sam te bilo cime uvredio u ovom post-u,ja tebe razumem iz tvog ugla je mnogo normalnije da verujes doktoru sa diplomom nego gomili ljudi na forumu