Novembar 01, 2024, 11:33:00 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Kako skinuti stomak  (Pročitano 21543 puta)

Van mreže plazmatik

• Član
  • *
Kako skinuti stomak
« poslato: April 15, 2010, 10:13:18 pre podne »
Pozdrav,

Vec neko vreme pokusavam da skinem stomak, koji nije ni malo veliki vec onako obican stomacic jer nisam mnogo krupan, cak ni ruke nemam nesto misicave sto mi je bolana tacka jer trenutno nemam para za teretanu. Koristim program koji sam nabavio na internetu ,,Yourself Fitnes'' i svaki drugi dan radim vezbe po 45 min ali me interesuje kako da redukujem ishranu. Izbacio sam slatkise, gazirano, hleb jedem jedno parce dnevno, a masno bas i ne mogu toliko da izbacim zbog mame koja sprema rucak koji ima zaprske ili przi mesto na masti. Problem je u tome sto sam krenuo da jedem jednom dnevno, a znam koliko to ne valja pa bi voleo da znam sta bi smeo da jedem i kad, a da to sve stavim u 5 - 6 obroka dnevno.

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
Odg: Kako skinuti stomak
« Odgovor #1 poslato: April 15, 2010, 10:17:05 pre podne »
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/board,7.0.html

A to sto vjezbas ne znam sta bih ti rekao...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: April 15, 2010, 10:18:21 pre podne »
pozdrav
ti imas ocigledno veliki problem kako i sa jelovnikom tako i sa treningom
ti glupi fitnes programi ti mogu doneti nesto anpredka u prvih 20ak dana i to ako si ceo zivot lezao na krevetu pa ce sva promena da dobro dodje.
a sto se tice hrane
neznam kako mislis da jedes svoju hranu 5 puta dnevno ako ti mama ne dozvoljava da jedes kako treba bar jednom dnevno
a to da jednom dnevno  jesti i ocekivati bilo kakve pomake na fizickom izlgedu nadam se da ti je jasno da je glupo o tome i pricati..

Van mreže plazmatik

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 15, 2010, 10:22:40 pre podne »
pozdrav
ti imas ocigledno veliki problem kako i sa jelovnikom tako i sa treningom
ti glupi fitnes programi ti mogu doneti nesto anpredka u prvih 20ak dana i to ako si ceo zivot lezao na krevetu pa ce sva promena da dobro dodje.
a sto se tice hrane
neznam kako mislis da jedes svoju hranu 5 puta dnevno ako ti mama ne dozvoljava da jedes kako treba bar jednom dnevno
a to da jednom dnevno  jesti i ocekivati bilo kakve pomake na fizickom izlgedu nadam se da ti je jasno da je glupo o tome i pricati..

Ok, ali mozes li mi reci sta bi trebao da jedem i kada jer se ne snazalsim sa hranom bas najbolje tj. jedem sve sto se spremi, nisam izbirljiv, a opet hocu da skinem stomak.

Van mreže tenssa

« Odgovor #4 poslato: April 15, 2010, 10:30:31 pre podne »

Van mreže drasko13

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: April 15, 2010, 02:18:19 posle podne »
dzaba taj link,gde svi pokusavaju da srede ishranu,sto cistiju...decko je ocigledno finansiski ogranicen,i mora da klopa sto mu se servira..jbg pokusaj da izbacujes testa,i gluposti iz ishrane koliko je god moguce,i ako vec nista ne radis (da radis,mozda bi ima neki evric za klopu i teretanu) ;) ..trci,trosi se...ali onda nema dobitka na strani misica...ocigledno,jedno ili drugo..

Van mreže Bare

• Middleweight Member
« Odgovor #6 poslato: April 15, 2010, 02:23:38 posle podne »
Pozdrav,

Vec neko vreme pokusavam da skinem stomak, koji nije ni malo veliki vec onako obican stomacic jer nisam mnogo krupan, cak ni ruke nemam nesto misicave sto mi je bolana tacka jer trenutno nemam para za teretanu. Koristim program koji sam nabavio na internetu ,,Yourself Fitnes'' i svaki drugi dan radim vezbe po 45 min ali me interesuje kako da redukujem ishranu. Izbacio sam slatkise, gazirano, hleb jedem jedno parce dnevno, a masno bas i ne mogu toliko da izbacim zbog mame koja sprema rucak koji ima zaprske ili przi mesto na masti. Problem je u tome sto sam krenuo da jedem jednom dnevno, a znam koliko to ne valja pa bi voleo da znam sta bi smeo da jedem i kad, a da to sve stavim u 5 - 6 obroka dnevno.

jeeeeeeeeeeeedessss JEDNOM dnevno???????
5-6 minimum

Van mreže plazmatik

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 15, 2010, 02:59:36 posle podne »
dzaba taj link,gde svi pokusavaju da srede ishranu,sto cistiju...decko je ocigledno finansiski ogranicen,i mora da klopa sto mu se servira..jbg pokusaj da izbacujes testa,i gluposti iz ishrane koliko je god moguce,i ako vec nista ne radis (da radis,mozda bi ima neki evric za klopu i teretanu) ;) ..trci,trosi se...ali onda nema dobitka na strani misica...ocigledno,jedno ili drugo..

Tako je, nisam finansiski u mogucnosti da kupujem neku sad specijalnu hranu,a suplemente npr. i da mogu ne bi kupovao. Ja zaista ne znam sta da izbacim iz ishrane osim hleba, gaziranog, slatkisa i masti (mada sam gore naveo zasto ne mogu u potpunosti masti da izbacim), jedino da jedem ribu samo, sto ne bih bas mogao. Takodje ne znam da li je dobro da jedem salamu, pastetu i koje su dobre.
E sad ja bih voleo da nabacim misicnu masu ali kao sto si rekao ili jedno ili drugo. Mene interesuje sta je bolje prvo da radim. Moje neko misljenje je da bi bilo dobro da radim masu, a kasnije da poradim ma masnim naslagama.

Van mreže drasko13

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: April 15, 2010, 03:22:02 posle podne »
salama i pasteta,su pune svega i svacega,ne bih bas da navodim ovde,mozda ce nekome zapasti muka..
pa ne znam druze sta da ti kazem,jebena situacija..pokusaj da se opredelis za jedno..pa polako,mozda sad za leto ako ti smeta stoma,uradi skidanje,pa preko zime se malo zamastis,i onda krenes na vreme sa skidanjem viska..a pokusaj da kroz ishranu provlacis,ovsene,bareni pirinac i krompir,to i nije neki izdatak..meso kakvo imas,PA sto cistije mozes,zveknes ga na teflon jednu stranu 2min,drugu stranu 2 min,i gotovo..to mozes i sam,bez kevine pomoci,ribu ako mozes ubaci sto vise,zvekni i neko jaje,obaris pa kljucnes...
jbg svi ovde mogu lupati glavu,i opet nista da ne saznas...niko ne zna kakvim arsenalom hrane si u mogucnosti da raspolazes u toku dana!?
i jos nesto,nemoj jednom da jedes u toku dana,creva ce ti se uvezati u cvor,i nista neces postici! ;)

to je sve samo moje misljenje..

Van mreže plazmatik

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: April 15, 2010, 03:26:13 posle podne »
salama i pasteta,su pune svega i svacega,ne bih bas da navodim ovde,mozda ce nekome zapasti muka..
pa ne znam druze sta da ti kazem,jebena situacija..pokusaj da se opredelis za jedno..pa polako,mozda sad za leto ako ti smeta stoma,uradi skidanje,pa preko zime se malo zamastis,i onda krenes na vreme sa skidanjem viska..a pokusaj da kroz ishranu provlacis,ovsene,bareni pirinac i krompir,to i nije neki izdatak..meso kakvo imas,PA sto cistije mozes,zveknes ga na teflon jednu stranu 2min,drugu stranu 2 min,i gotovo..to mozes i sam,bez kevine pomoci,ribu ako mozes ubaci sto vise,zvekni i neko jaje,obaris pa kljucnes...
jbg svi ovde mogu lupati glavu,i opet nista da ne saznas...niko ne zna kakvim arsenalom hrane si u mogucnosti da raspolazes u toku dana!?
i jos nesto,nemoj jednom da jedes u toku dana,creva ce ti se uvezati u cvor,i nista neces postici! ;)

to je sve samo moje misljenje..

Pa znas sta najbolje bi bilo da mi napises koja hrana je dobra i ja cu videti da li sve to mogu da priustim, mislim za hranu uvek imam para samo moram da vidim da mi ishrana bude sarolika da ne jedem jedno te isto, smucice mi se...

Van mreže drasko13

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: April 15, 2010, 03:32:39 posle podne »
nece ti se smuciti,ne brini! ako dodje do rezultata svaka muka zapada u senku..a sto se namirnica tice,to imas stvarno na svakom koraku ovog sajta..samo okreni drugi list,i neces puno tragati sve ti se svodi na
proteini-WHEY,riba,meso,jaja...
UH-pirinac,integralno,ovsene,krompir..
salate...
masti-ti ih imas i previse u ishrani ;) samo vidi da budu cistije..

Van mreže plazmatik

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: April 15, 2010, 03:38:04 posle podne »
Citat
masti-ti ih imas i previse u ishrani Namigivanje samo vidi da budu cistije..

A koje su ciste masti? Jel su to one u mleku, pavlaci i ribi ili neke druge.

Hrana koju si naveo i nije nesto skupa...

Van mreže weasel

• Middleweight Member
  • o_O
« Odgovor #12 poslato: April 15, 2010, 04:16:54 posle podne »
Pa nije osim ako ne kupujes rio mare ...

Kakvo crno mleko i pavlaka ...

Uzmi badem ,orah , lanenovo ulje ...

najbolje da citas forum jer sve sto pitas vec je napisano
For me , life is continously being hungry.

Van mreže tenssa

« Odgovor #13 poslato: April 15, 2010, 06:30:31 posle podne »
Citat
masti-ti ih imas i previse u ishrani Namigivanje samo vidi da budu cistije..

A koje su ciste masti? Jel su to one u mleku, pavlaci i ribi ili neke druge.

Hrana koju si naveo i nije nesto skupa...
Omega3 u kapsulama, omega 3 u ribljem mesu, u bademima, u orasima, kikirikiju, lesnicima...

Van mreže nikadsenepredajem

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #14 poslato: April 15, 2010, 07:05:33 posle podne »
kad neko kaze skupa hrana,pa ja ne mogu da shvatim da je nekome skup pirinac,ovsene pahuljice,jaja , kuvan krompir,i bar 1 dnevno neka vrsta mesa...pa brate mislim imas para za komp i za internet ali ne i za hranu...to bas i ne kapiram...
Beat the genetics!