Novembar 01, 2024, 05:18:55 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: ishrana za definiciju  (Pročitano 7121 puta)

Van mreže djordje

• Član
  • *
ishrana za definiciju
« poslato: April 09, 2010, 05:43:16 posle podne »
Pozdrav i sve pohvale za forum.
Treba da pocnem da radim definiciju i to samo da istopim salo oko struka, pa da li je ok ovako:
imam 5 obroka i u svakom po 50 grama proteina (meso, belanca, riba). E sad jel moze neko da mi kaze koliko pored ovoga da unosim ugljenih hidrata i masti? Visok sam 179 i 82 kg. To bih u pocetku krenuo tako sa istom dnevnom kolicinom hidrata i masti, pa bih posle rotirao ug.h.
Ne znam da li je ok da mi unos ug.h. konstantno bude nizak, a masti malo povecan ili drugacije?
Hvala

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
Odg: ishrana za definiciju
« Odgovor #1 poslato: April 09, 2010, 06:06:04 posle podne »

Van mreže djuka777

• Bantamweight Member
« Odgovor #2 poslato: April 09, 2010, 06:08:43 posle podne »
kakve veze ima ta dijeta sa ovim sto je on isplanirao? On oce da unosi 50 gr proteina po obroku 5 puta na dan ,a u toj sto si mu ti dao link je unos proteina manji...Cini mi se da on hoce neku drugu dijetu da radi...

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #3 poslato: April 09, 2010, 06:15:13 posle podne »
Neka cita, ima ovde objasnjena i rotacija UH...

Van mreže djuka777

• Bantamweight Member
« Odgovor #4 poslato: April 09, 2010, 06:17:51 posle podne »
hahah ima da crkne dok to sve ne procita al jbg... Bojim se da nisam dovoljno strucan da mu pomognem ja sam imao efekta sa takvom ishranom ko sto je on naveo sa puno belancevina i postepenim smanjivanjem uh (nisu cak ni rotacije bile) ,ali verujem da postoje puno bolji metodi od toga..

Van mreže djordje

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 09, 2010, 06:28:26 posle podne »
citao sam tu temu(ne skroz, mnogo ima) ali hteo bih da probam prvo ovako pa bih posle rotirao.
sad ne znam ni kolicinu ug.h. ni da li da ih jedem pre treninga sa tegovima?

Van mreže djuka777

• Bantamweight Member
« Odgovor #6 poslato: April 09, 2010, 06:33:23 posle podne »
Ja ti mogu reci sta sam ja radio,e sad koliko to valja ne znam,krenuo sam sa 100 gr ovsenih ujutru i 50 gr pirinca pre treninga i 50 grama pirinca posle treninga (dex i malto u pwm 30 gr ukupno),onda sam posle 10 dana izbacio 50 gr pirinca pre treninga,pa posle jos 10 dana izbacio 50 gr pirinca posle treninga,pa posle 10 dana prepolovio ovsene,i zadnjih 10 dana sam bio na skoro 0 uh...Eto to mi nije niko rekao vec mi je bila prva dijeta pa sam eksperimentisao malo sta ce da mi se desi ...Rezultati su bili vrh nisam koristio ak uopste ,unosio sam oko 400 gr proteina iz hrane i praha zajedno...Mada sl. put kad budem na dijetu isao ipak cu pogledati malo po froumu sta kazu drugi pa cu naci nesto bolje i kupicu bcaa glm sigurno

Van mreže djordje

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 09, 2010, 06:41:52 posle podne »
tako nesto sam i ja planirao, samo sto ne znam s' jedne strane da bi skidao mast trebam biti prazan sa ug.h., a s' druge strane ako ih nema pre treninga sa tegovima telo ce mi razgradjivati misice, pa ne znam sta da radim?

Van mreže djuka777

• Bantamweight Member
« Odgovor #8 poslato: April 09, 2010, 06:56:41 posle podne »
ne znam brate stvarno,ja sam imao srece da nisam izgubio skoro uopste misica,da li je zbog tolko puno proteina ili cega ne znam..Nemam jos uvek iskustva sa AK ,verujem da me pravi rezultati tek cekaju kada odradim dijetu koja ce ukljucivati glm,bcaa neki sagorevac,detaljno odmerenu ishranu...To sto sam ja radio je bilo bas otprilike

Van mreže djordje

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: April 09, 2010, 07:56:35 posle podne »
hvala ti Djuka za ovo, ali voleo bih i ako moze neko iskusan da mi prokomentarise

Van mreže Naturalni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #10 poslato: April 09, 2010, 11:27:08 posle podne »
Pozdrav i sve pohvale za forum.
Treba da pocnem da radim definiciju i to samo da istopim salo oko struka, pa da li je ok ovako:
imam 5 obroka i u svakom po 50 grama proteina (meso, belanca, riba). E sad jel moze neko da mi kaze koliko pored ovoga da unosim ugljenih hidrata i masti? Visok sam 179 i 82 kg. To bih u pocetku krenuo tako sa istom dnevnom kolicinom hidrata i masti, pa bih posle rotirao ug.h.
Ne znam da li je ok da mi unos ug.h. konstantno bude nizak, a masti malo povecan ili drugacije?
Hvala
pa daj sliku da vidimo,jbg svi hoce pomoc a od podataka daju visinu i tezinu,i MI sada treba na osnovu toga da ti kazemo u gram sve;)
ne ide to tako bato.....daj slike ili sve dimenzije(obime)pa da odprilike znamo kako to izgleda itd,treba tu dosta info. da bi dobio u gram...jbg meni je lako da napravim neki jelovnik i samo COPY/PASTE ali nisam takav jbg...ajde uradi to pa ces dobiti pomoc;)
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #11 poslato: April 12, 2010, 01:35:45 posle podne »
meni nije jasno zasto ljudi ne svajtaju tj ne citaju sustine neke dijete,bit,bitak,poentu ili kako god vec..
ako je 100 000 pta napisano sta je B sta je UH sta je M..
i onda ne vidim ni jedan..ali ni jedan jedini razlog da neko kaze...
ja cu da unosim 50 gr B i gledati cu da smanjujm UH..
ok..
pitanje
STA CES DA URADIS SA TIM?...jel znas>
a evo..cika peki ce da ti kaze odmah...
1.ZAUSTIVITI CES STOPU BAZLANOG METABILIZMA
2.250 gr B ce poceti telo da koristi kao resurse tj poceti ce da B stekuje u deponuje kao salo
3.ako budes na celu tu pricu unosio jos masti....jbg..

znaci...
odaberi vrstu dijete koju mislis da ti je ok..
imas..
LOW CARB
ROTACIJE
CETTONIC...

nemozes da izmieljas toplu vodu...
stvari su veoma jasno definisane u tu se svaka prica zavrsava jbg..

Van mreže djordje

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: April 15, 2010, 01:49:31 posle podne »
Pedja ja sam ovde mislio da unosim 5 obroka, u svakom po 50 gr belancevina, a ugljene hidrate ujutru i posle treninga. To sam mislio pa ne znam da li bi me radilo ok, s' obzirom da nikada nisam drzao dijetu, pa bi posle 4-6 nedelja presao na neku od ove tri sto si mi napisao. Da li je to ok?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #13 poslato: April 15, 2010, 01:50:12 posle podne »
ppuno ti je 50 gr B u oborku
nemozes ti to da sintetites...
30-35
ali pazi na UH

Van mreže djordje

• Član
  • *
« Odgovor #14 poslato: April 15, 2010, 02:18:28 posle podne »
Aha ok. A ugljene hidrate 50 za dorucak i 100 posle treninga? A masti da stavim po kasiku lana u salatu uz svaki obrok?