ma ovaj klip Disney antipropagande je stvarno pravila retardirana osoba ... ono crtanje penisa pa klovnova sta vec , to postoji drugi klip gde se neki lik bavi tim zajebancijama ... kako ih ne mrzi Smeško
Da, to je izvadio odnekud, to sam i ja posebno gledao...
Inache igrice tipa counter strike i ostale fps u kojima je potrebno razmishljati takticki razvijaju culo ruka-mozak, tj uticu bolje na tzv "brzo razmishljanje", naprimjer kada morate brzo intervenisati u saobracaju da bi izbjegli saobracajnu nesrecu moci cete pametnije postupiti, bar sam tako citao...
Ma kakve igrice i razvijanje cula mozak-ruka i razna istrazivanja itd.
Danas bre deca vise po ceo dan na TV-u, igricama i internetu jos kad su im pri ruci cola i kesa cipsa onda je to prava stvar.
Ja sam culo mozak-ruka vrlo dobro razradio na skijanju na fudbalu, na gimnastici , na karateu itd a ne u nekom virualnom svetu.Igrao sam i ja igrice ali ubacim 2 zetona cepam sat vremena i dovidjenja.
Meni su najvece zlo i zlostavljanje crtani tipa Teletabisi,Naruto itd itd
Tako sam ja cuo da su teletabise uradili tako da se deciji um uz njih odlicno razvija, a posle cujem deca se igrala teletabisa pa jedno skoci u bunar kao teletabis u onu rupu, katastrofa.