Jel mozete da mi pomognete oko ovoga bio bih vam mnogo zahvalan, a to je ujedno i razlog zasto sam pitao za maltodekstrin. Ja imam dobru misicnu masu i nizak procenat masti tako da nemam potrebe da nabacujem masu ili skidam salo, ovako mi skroz odgovara. Medjutim ono sto me vec dugo otkad treniram muci, to je da nekako ne mogu da odrzim lepu cvrstocu i punocu misica. Desava mi se da nekoliko dana bude super (kad stegnem misic kao kamen, vene mi dodju do izrazaja, i misici izgledaju bas puni), medjutim posle toga dodje mi nekoliko dana da kad stegnem misic on bude kao sundjer, kao da sve izadje iz njega i to je bas mnogo osetne razlika i jako mi smeta. I to se tako stalno ponavlja, bude par dana lose, pa par dana super i tako u krug. Pokusavao sam da promenim dosta stvari u treningu i ishrani da vidim sta utice na to, pa sam pravio i duge odmore od treninga i opet isto. Pa bih voleo ako bi neko ko zna kako resiti i objasniti ovaj problem mogao da mi pomogne jer to je jedini koji trenutno imam. Da li se to desava zbog glikogenskih rezervi, nivo azota u krvi, hormoni ili...??
Hvala