I ja sam naturalan zadnjih 8 godina ..Pa sama punoca, napumpanost, cvrstina, koju postiges za vreme treninga npr osecaj kada sedis i jedes i ispravis ruke ono vene hoce da popucaju..Imas osecaj da ce misicna vlakana da se iskidaju...
Ujutru kada se probudis sve na tebi stoji kao da si sada istrenirao misicnu partiju..Probudis se u toku noci i poklopis sakom rame a ono veliko..pipnes biceps triceps ono ima pravi oblik..ujutru kada se pogledas u ogledalo nisi "mrsaviji " nego sinoc..
Ako posle treninga i posle sve prehrane izgledas kao da si ispumpana lopta..samo dve stvari nisi uradio kako treba , nisi trenirao dobro ili nisi prehranio kako treba..
Poznavanje svog tela je najosnovnija stvar..Koliko puta dobije upalu i super izgleda a kada prodje ono nista..
truba..Lazna pojava...
Ne znam, neke mi stvari nisu jasne u tvom odgovoru.
Kazes da je samo OSJECAJ pokidanih misicnih vlakana dosta, da znas da je trening odradjen dobro za tebe. Meni se taj OSJECAJ javlja kroz UPALU, nije mi jasno kako ti taj osjecaj dozivljavas, kroz cega, kako znas da su ti misicna vlakanca pokidana?
Ipak mislim da treba da si na AAS pa da imas taj OSJECAJ a da ga "MOZDA" ne osjecas kroz upalu. Zato sam mu i napisao da vjerovatno trening nije dobro odradjen, a mozda mu se misic navikao na jednolican trening i onda pod hitno nesto treba mijenjati u treningu, sokirati ga na drugi nacin, pa taman to znacilo da mora da radi sa laksom tezinom.
Ja sam se jutros probudio posle jucerasnjeg treninga grudi, tricepsa i ramena, stao ispred ogledala i vidio da su mi grudi, triceps i ramena jos uvijek lijepo napumpana. Ali brate, boli ova upala, mislim, iako je upala imam lijep osjecaj.
Moze se desiti, da imas upalu i da ne rastes, ali treba da se postavi pitanje, kakva ti je ishrana, da li dajes tijelu dovoljno proteina ,carbs-a, fat-a, vitamina, minerala, odmora.
Kada dodjes do tacke gdje si ispunio sve zadatke, i ne napredujes(naturalno), cak i ako imas upalu, onda je vrijeme za AAS, naravno ako imas zelju za tim, da probijes svoj naturalni limit i uradis ono sto nisi mogao naturalno.
Samo da dopunim za one koje bi postavili pitanje, a mozda nema veze sa ovom temom, da li bi me AAS napravili sampionom, naravno da to nije garancija.