ma znam sad ubacicu winstrol!!nek ide sve u p.m
Imao sam ja jednog takmicara u teretani.Uhvatio me cim sam krenuo i kaze dianabol,eto 10ak kg misica za nekih mesec dana.. A najgore od svega je sto covek ima rezultate
Jedno pitanje da li plavo srce moze da se izkombinuje sa testeron depo...planiram da uzmem 50 komada plavo i 8 ampule depo...i da li ce 50 kom i 8amp, da me odrade!?? unapred hvala
Citat: rista019biceps Avgust 27, 2011, 11:55:11 pre podneJedno pitanje da li plavo srce moze da se izkombinuje sa testeron depo...planiram da uzmem 50 komada plavo i 8 ampule depo...i da li ce 50 kom i 8amp, da me odrade!?? unapred hvala odradice te,videces ruzicaste slonove i tripovaces da te juri dinosaurus
Citat: that Jun 09, 2011, 07:20:01 posle podneImao sam ja jednog takmicara u teretani.Uhvatio me cim sam krenuo i kaze dianabol,eto 10ak kg misica za nekih mesec dana.. A najgore od svega je sto covek ima rezultatena zalost OVAJ MIT O DANBOLU A NEKADA NAPSIMU A PRE NJEGA BIONABOLA se NIKADA..ALI NKADA NECE ISKORENITI IZ SRPSKOG NARODA...a mene samo intersuje DALI JE TO MOGUCEali s bozirom da i dan danas mi doalze u radnjui traze kreatin za masu....onda...
ja sam cuo pricu od jednog iskusnog hemicara ako se koristi u malim dozam i uz hranu da je manje stetan za jetru. I to je pravi put za uspeh u nabacivanju misicne mase. Ali po njegovom izgledu ubedjen sam da prica gluposti...
Odakle ti znas da je on iskusan ?