Drago mi je sto sam ovako upao na ovu temu!!!Ovako ja koristim BIOTech crea i DYM amino i mogu da kazem da sjajno deluju kao kombinacija,mada sam jos nov u ovome!!!BIOTech jeste mozda jeftiniji od drugih ali zavisi kako utice na organizam svakog od nas!!!Nekoga radi,nekog ne!!!Mnogi su ovde u pravu rekavsi da neki suplementi mnogo kostaju i da nemaju para za te *jace * firme,ja sam takodje u toj grupi!!!Jedva odvojim i tih 800-900din za BIO crea...ali sam zadovoljan...
Imam za vas dva pitanja:
1.IMAM TACNO 100kg NA 192cm VISINE.ZANIMA ME KOLIKU DOZU TREBA DA UZIMAM CREA U ODNOSU NA TEZINU U FAZI PUNJENJA I ODRZAVANJA(inace sam koristi do sad 5g pre i posle treninga sa dexom,ali su mi rekli da je to malo za moju tezinu,pa su mi preporucili 15-20g pre i posle u fazi punjenja a odrzavanje sa 10g)?
2.DESAVA MI SE DA POSLE UNOSENJA KREATINA MI KONSTANTNO RADI BESIKA TAKO DA PISAM KAO LUDAK!!!!JER TO ZNACI DA SE CREA NIJE PRIMIO I DA JE ODMAH ODBACEN ILI...?
Odgovorite mi molim vas na ova pitanja!!!Inace koristim kombinaciju BIOTech crea+DYM amino i posle prvih 10 dana ima blagih pomaka sto se tice snage!!!