opsirno nema sta,ali nista bitno receno sto vec nije cuto
elem
Necu da ulazim u bespotrebnu raspravu, samo cu jednom da pitam (ne treba mi odgovor jer znam sa kakvim namerama i mislima sam pokrenuo temu) :
samo konstruktivna rasprva moze dovesti do cilja
ja bih probao taj rizik
kao sto rekoh da si citao onda bi video da jednsotavno NE VREDI ali dobro..ti probaj..sta da ja tu radim kada ti najbolje znas sta ti je ciniti..ko ne proba-ne zna,jedan probao pa se......itd..kako to vec ide...to je vec tvoja licna odluka.
Poredjenje tih cena za mene kao kupca je validno sta god ko rekao
o boze..
pa kako moze da bude validno iz prostog razloga sto ti zivis OVDE a oni zive TAMO i samim tim poredjenje cena je i vise nego glupo,a da ne krecem sa ppricom da su to DIREKTNI PROIZVODJACI KOJI KRAJNJEG KUPCA TRAZE PREKO INTERNETA
ja ti opet kazem,meni je glupo da sa tobom ulazim u bilo kakav obilik rasprave na ovom nivou kada ne poznjjes cinjnicno stanje i tamo a pogtovo kod nas.
ja ovde nisam u sluzbi da branim bilo koga pa ni sebe,samo ti kazem da jednostavno ne mozes da pricas tj poredis cene OVDE i TAMO DALEKO
da placa NOW 30capsa q10 od 100mg za 4000din koliko je okvirno kod nas
http://www.the-nutrition.com/en/i-the%20q10evo cena za tebe 1000 din
imam na lageru jedno 20 ak komada....
ne ulazim to kolike kome doze trebaju
pa ja ulazim jel kada nesto prodjaes nekome onda treba i da znas nesto o tome sta prodajes..bar bi valjd atako i trebalo
pa tako ja kao neko ko se i "malo"konta u ovu matreiju znam sa 100% sigurnosti da nikome ne treba veca doza od 100 mg Q10 dnevno.
Carlson ulje koje sam dao link.
vidi,ja necu da tebi rusim ilizije o tamo nekim productima koji kod nas nemaju a oni imaju a tako dobro rade i prokleta bila srbijo zasto nemas carlson ulje za mrsaljvenje.jbg,stvarno odlazis do krjanjih granica nekih stvari i verujes samo zato sto je na tom sajtu glupim amerkikacnima servirano 9 vrste tamo nekih ulja da ce od toga da mrsaju i po defatultu su ta ulja vrhunksa i sluze samo za to,a ja cu ti reci kao i 99% cele amerike OBICNA LAZ
a ti naruci pa ces i sam da se uveris i ovo sada nema veze sa nicim dali ima kod nas ili nema
Mozes lepo da me pitas po kom osnovu si zakljucio to i to ili da mi kazes racunicu kako to nije isplativo kako je zamisljeno
pa po koji put moram da ti kazem DA OVAKVIH TEMA IMA JEDNO 2000 NA RAZNO RAZNIM FORUMIMA gde su ljudi kao i ti naravno dolazili na ove briljajnte ideje i sve se naravno zavrsilo na pokusaju,ili je pokusaj prosao jednom ili ni jednom...a ti kako hoces PNAVLJAM PO 30 put..
. Da li kod nas ima omega ulje u rangu tog Carlsonovog a i sa konkurentnom cenom (ne 22$ naravno, uracuna se tu i posiljka i taj rizik, cena uvoza..)?
a ja ti opet kazem da to ulje ni blizu nije OMEGA ulju i da se ne zanosis sa tim stvarima..
2. Isto pitanje za q10 (da li ima kod nas q10 u Ubiquinol obliku?)
a iz kog razloga je bolji Q!0 u ubiquinol obliku od stanardnog
par suplemenata su po mom misljenju kod nas vrlo skupa
slazem se sa tim ali i ne mora da bude skupo jer nekada izadje skuplja pita od tepsije ako se izgiravaju razno razne performanse...
ali dobro...
i da mislim da mogu da ih nabavim spolja po vrlo povoljnijoj ceni
uff
pa ako mozes ja sam ZA
naravno da nisi budala da nekome placas ovde nesto po 3000 ili 4000 hilj din kada to mozes da dobijes za 400 din u nama tako prijaljteskoj USA..slazem se sa tobom.
da se opecem jednom makar cu znati sta i kako moze)
jbg.
A za par njih nemam para da izdvajam uopste ili u kolicinama u kojima bih hteo, a rado bih to uzeo kod nas da mogu, najmanji problem.
i na kraju svedosmo na staru pricu o novcanoj siutaciji u srbiji
jbg..znam i slaem se sa tobom u svemu ali u ovome da se traze krivine NE,ali ne iz razloga sto ja strahujem da ce ljudi da krenu masovno da porucuju tako jer od toga nema nista dok srbija ne udje u EU vec zato jel mi je zao da ti ili oni koji to probaju puknu u to malo para sta imaju..
ako me razumes