"Spreman sam za Brocka Lesnara. Mislim da sam spreman već neko vrijeme. Ovaj sport je takav, moraš se dokazati kada imaš priliku. Želim se boriti protiv najboljih da bih bio najbolji", poručio je UFC-ovom prvaku, ali i cijeloj teškaškoj diviziji Cain Velasquez.
Upitan je li spektakularna pobjeda protiv Minotaura bio trenutak koji ga je doveo na vrh, Amerikanac meksičkog porijekla odgovara:"Ne. Mislim da sa tu već neko vrijeme. No, sigurno je da je pobjeda pokazala da sam među najboljim pojedincima u ovom sportu."
Velasquez već sada ima strategiju protiv gorostasnog Brocka... "Morao bih ga izmoriti prve dvije ili tri runde jer se radi o vrlo snažnom i velikom momku. Na početku bi moglo biti kritično", objašnjava Cain, ali ipak ostaje skroman.
"Ne mogu reći da bih ga pobijedio. On je sjajan sportaš koji se hrvao na najvišem nivou. Da bih ga pobijedio, moraš biti vrhunski. Mislim da imam najviše šansi da ga pokušam pobijediti na način koji sam maloprije opisao", zaključio je očito prvi na listi Brockovih izazivača.