Novembar 15, 2024, 09:15:56 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: DA SE I JA OKACIM...Mojke  (Pročitano 173191 puta)

Van mreže marelli

• Cruiserweight Member
    • http://www.bsdserbia.org
Odg: DA SE I JA OKACIM...Mojke
« Odgovor #555 poslato: Mart 30, 2010, 11:54:21 posle podne »
aje sad da vidimo istu tezinu sa sirim hvatom

Cemu ovo brate,ti izgleda bas imas visoke kriterijume.

pa neznam, i ja mogu da biram vežbe koje mogu da radim do sutra sa što većom težinom, da bih ispao džek ...

bre, ako hoće neka uradi, ako neće nikom ništa ... i mirna bosna :D
pa jel mozes ti ovakvih uskih sa 50 kg?

ne mogu, nisam ni rekao da mogu, a jel si ti video da sam na pisao negde da mogu
pa nije ni on napisao,napisao je zgibovi,a to mogu biti uski,siroki,nadhvat pothvat,..
umesto da pohvalis coveka ti nesto mudrujes,?

mojke kad ce biti rameni potisak 180 kg,to svi iscekujemo!

pa ni ja nisam napisao da je uradio jedno a napisao drugo
i ne mudrujem, vec ga tupim ...

i naravno, pohvale za trud prikazan na snimku ... a koliko je rad bio dobar, pokazace njegova muskulatura ...

pozdrav za Mojketa i samo napred ...
Samsung NX1000

Van mreže Mojke

• Bantamweight Member
« Odgovor #556 poslato: Mart 30, 2010, 11:59:35 posle podne »
Mojke,batali ovo glupiranje ako već poseduješ neku nadprosečnu snagu, pa se oprobaj u POWERLIFTINGU.

Mozda ko zna danas mi je tacno 2,5 meseca teretane posle 5 god...nemam nameru da se pojavljujem na nekome takmicenj samo da bi mi se ime upisalo u tablici...ili medalja ili nista...videcemo...bez god dana redovnog treninga..ne vredi ni pokusavati...

Van mreže EXTREME

• Administrator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #557 poslato: Mart 31, 2010, 12:13:46 pre podne »
Eee pa Mojke preduhitrio si me sa klipom. Ja sam ti veceras spremio klip iz EXTREME GYMa kako bi trebao da izgleda tvoj (siroki hvat i da se vidi tezina tegova...a ne da polemisemo o velicini tvoje bucice). Ali ti si to vec odradio pa ti na tome svaka cast (da kazemo da su uvek zgibovi sa uskim hvatom laksi nego siroki ali o tome nismo ranije ni pricali pa neka padne u zaborav)! Na mom klipu imas 10 zgibova sa 50kg (treba uzeti u obzir da sam to ovom drugaru trazio na kraju njegovog treninga nakon zestoko uradjenih ledja)! Ako pomenem njegove neke tezine stvorice se nove polemike (sto i nije u redu u ovoj tvojoj temi)...ali su njegove tezine stvarne (za razliku od nekih tvojih). 8)
P.S.Nadam se da cemo doziveti da vidimo i taj tvoj potisak za ramena od 180kg! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=SCYG1OEJkn0

Van mreže marelli

• Cruiserweight Member
    • http://www.bsdserbia.org
« Odgovor #558 poslato: Mart 31, 2010, 12:17:22 pre podne »
@EXTREME

prijavljuje da je video materijal nedostupan ???

EDIT

odoh i direktno na youtube, ali opet nista
« Poslednja izmena: Mart 31, 2010, 12:19:35 pre podne marelli »
Samsung NX1000

Van mreže EXTREME

• Administrator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #559 poslato: Mart 31, 2010, 12:22:23 pre podne »
Sve COOL...video sam tek podigao na YOUTUBE pa uvek treba neki period dok ga oni odobre! Bice jako brzo... ;)
P.S.This video is not yet processed! ;)

Van mreže EXTREME

• Administrator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #560 poslato: Mart 31, 2010, 12:28:55 pre podne »
Mortar, EXTREME, milan0507, VeljaP, Shumadinac, bcalic, bosko97, marelli, IGOR_X3M, andrejabg, SRDJAN VUKICEVIC, TeH FiLiP, NeshaS, Spartak, tenssa, Deja, Nele 3, Need for steel, Genius, r3d, Вучко, Naturalni, deki84, COOLic, pirat i 5 gostiju pregledaju ;D ;D ;D

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #561 poslato: Mart 31, 2010, 12:34:09 pre podne »
Al nas ima, mozemo da igramo fudbal na velike golove  ;D

Van mreže Remetik

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #562 poslato: Mart 31, 2010, 12:35:22 pre podne »
Eee pa Mojke preduhitrio si me sa klipom. Ja sam ti veceras spremio klip iz EXTREME GYMa kako bi trebao da izgleda tvoj (siroki hvat i da se vidi tezina tegova...a ne da polemisemo o velicini tvoje bucice). Ali ti si to vec odradio pa ti na tome svaka cast (da kazemo da su uvek zgibovi sa uskim hvatom laksi nego siroki ali o tome nismo ranije ni pricali pa neka padne u zaborav)! Na mom klipu imas 10 zgibova sa 50kg (treba uzeti u obzir da sam to ovom drugaru trazio na kraju njegovog treninga nakon zestoko uradjenih ledja)! Ako pomenem njegove neke tezine stvorice se nove polemike (sto i nije u redu u ovoj tvojoj temi)...ali su njegove tezine stvarne (za razliku od nekih tvojih). 8)
P.S.Nadam se da cemo doziveti da vidimo i taj tvoj potisak za ramena od 180kg! ;)

Ne radi video jos. Jel Vucko?

Van mreže EXTREME

• Administrator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #563 poslato: Mart 31, 2010, 12:41:33 pre podne »
Da...Vucko! ;) Valjda ce da ga puste uskoro nemam pojma sta se zbiva...vec podugo to traje! ???

Van mreže Remetik

« Odgovor #564 poslato: Mart 31, 2010, 12:44:45 pre podne »
Da...Vucko! ;) Valjda ce da ga puste uskoro nemam pojma sta se zbiva...vec podugo to traje! ???

Nece ni na Tubu. Imace sta da se vidi!  ;)

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #565 poslato: Mart 31, 2010, 12:46:43 pre podne »

http://www.youtube.com/watch?v=SCYG1OEJkn0

ustavri uski zgibovi neutralnim hvatom,najjaca poza za radjenje zgibova,ali ko sto rece,zaboravicemo to (iako je nas 99% mislilo na siroke zgibove kada se kaze zgib)

al ja bih u Mojektovu odbranu rekao da on realno nije ni napisao tehniku kojom radi niti sirinu stavova kod ovih dizanja...pa da nas en iznenadi ako za DL radi sumo stav,ili za cucanj isto neki PL raskorak...tkd bezveze se bunimo nije uradio po nasem misljenju dobro kada nije ni rekao kako radi vec samo tezinu...samo bi bilo dobro da ubuduce i Mojke stavi neki disclaimer ispod svojih tezina tipa

180kg rameni potisak-10cm range of movement
80 propadanja-koriscenje elasticne sile,nepun ROM

itd itd,jer izgleda da govorimo istim jezikom ali imamo drukce predstave o nekim stvarima.

ja opet kazem svaka cast Mojektu kako god da radi s ovim tezinama jer je bitno bar se baviti fiz aktivnoscu.Iako prikazanim tehnikama lako moze da narusi zdravlje istegnucima misica,sjebavanjem rotator cufa i raznoraznim stvarima...ali ako je cilj PL,go for it
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže EXTREME

• Administrator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #566 poslato: Mart 31, 2010, 12:49:02 pre podne »

Van mreže Remetik

« Odgovor #567 poslato: Mart 31, 2010, 01:02:25 pre podne »
Sutra kad Mojke okaci lokomotivu na ledja, pa krene da je vuce po Zrenjaninu...  ;D

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #568 poslato: Mart 31, 2010, 01:16:07 pre podne »
Nema sta,dokazao je da je SuperMojke ;D

"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže BIOHAZARD

• Član
  • *
« Odgovor #569 poslato: Mart 31, 2010, 01:31:56 pre podne »
Svaka cast na snazi ali pazi koristis uski hvat koji je mnogo laksi,plus gurtne i odbacujes noge mnogo je lakse tako druze.Kao da si stavio snimak nekog polucicnja ili 200kg bench do pola,ne bi me cudilo da takonesto vidimo uskoro.