Poceo sam sa drugacijom ishranom od 1. februara, skinuo sam sa 93 kg na 85 kg... znaci dnevno od 4-6 manjih obroka, izbacio sam brasno, slatkise, gazirana pica, vocne sokove, grickalice, suhomesnate proizvode, svinjetinu i tako ta sra** ostala znate vec da ih ne nabrajam bzvz...e sad izbacio sam i grasak i pasulj kuvani mislim da nisu bas za zdravu hranu, hleb ni razani nisam ni okusio...Ne jedem posle pola 7, ili pojedem ellu i zelenu salatu npr...meso samo kuvano jedem ili peceno sa malo maslinovog...tunjevinu sam prao u vrucoj vodi, i bas je totalno bez ukusa... za to vreme sam i smrsao najvise...od 16. februara kad su mi pocela predavanja na faksu sam pravio sendvice od integralnog hleba sa tunom ili ellom ili za ona prva dva obroka...i tunjevinu nisam prao nego samo cedio od ulja, koliko toliko ima ukusa... i tih dana sam prestao da skidam salo, a ima ga jos na butinama...
I kardio treninge sam ubacio uglavnom kucni bicikl, i trcanje... Narucio sam i whey i pocecu sa njim u cilju dobijanja misica na ramenima, jer sam tu bas ''zakrzljao''...sad me zanima da li je ova slececa ishrana OK...i zasto sam prestao da gubim salo??mozda zbog ovog hleba sto sam ubacio, ali to je u veoma malim kolicinama i nije svaki dan..Pijem dosta vode takodje... od pocetka ove dijete od junk food-a pojeo sam sve ukupno pola plazme, i dve krem bananice...Mislim da je to ok...i procitao sam kod neki plan da prvih 5 dana totalno smanjim UH, 6 dan malo povecam i 7 jos malo povecam....pa posle ispocetka...Evo i ishrane konacno
:
1. 2. 3. 4. 5. 6. obrok kuvano povrce, salata i tunjevina...ili ella i tunjevina...ili ovsene i rizu ubacim u blender pa bude kao mlevena plazma, nekad dodam suvo grozdje
i dodam mleko ili jogurt 0 mm..... krompir i riba i salata....pa belo meso ili tunjevina, junetina, teletina sa belancima....integralni pirinac sa nekim navedenim mesom....i tako...nekad ali to je bas retko ubacim voce kao obrok...bananu i npr 2 jabuke ili pomorandze...mozda 2-3 puta nedeljno...
ovu hranu uglavnom miksujem svaki dan, nemam bas tacno odredjeno za prvi obrok npr ovsene i to da cepam svaki dan...
Jel valja ovo uopste?? i da li se ovo moze nazvati sredjenom ishranom da bi poceo sa whey-om i dextrozom (grozdjanim secerom- za to samo imam para
) ...posto sam zeleo prvo ishranu kao najbitniju da sredim pa posle na suplemente...