Novembar 24, 2024, 09:16:20 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Podbradak  (Pročitano 18190 puta)

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
Re: PODBRADAK-VAZI ZA SVE!!!!!!!!
« Odgovor #30 poslato: Jul 01, 2006, 02:21:37 posle podne »
Citat: pedjos
jer nisi ti ovde moderator nego ima tu baja koje ce da vode racuna o tome umesto tebe..

8O Dakle nemam pojma kakve ovo veze ima sa bilo cim sto sam ja rekla... :?
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #31 poslato: Jul 01, 2006, 02:31:36 posle podne »
Citat: natasa
Citat: pedjos
jer nisi ti ovde moderator nego ima tu baja koje ce da vode racuna o tome umesto tebe..

8O Dakle nemam pojma kakve ovo veze ima sa bilo cim sto sam ja rekla... :?
..pa ima veze je sam jteo da kzem da ima ovde ko ce da vodi racuna o tome o tome sta se desava na forumu..

svka pomoc je dobro dosla ali ne u smislu kada nema pametnijeg posla hajde malo da kopamo po stari m postvima.

pa tema podbraddka je stavljena ko zna kada i sada ste nasle za shodno da raxvijamo teriju o tome...

ja stvarno nemam pojma do kuda ce ovo da ide..ali nece jos dugo jerl mislim da ima mnogo zanimljvijih tema od rasrpvaljanja jel je jod uzork ili kreatin necijem podbradku..

dakle jos jednom.....tema je toliko glupa da boli i sama pomisao na nju..i ne vidim ni jedan jedini razlog zasto je bilo ko sve skupa samnom u opste odgovrio i pogledao taj topic...

katastrofa

Van mreže Bane_NS

• Lightweight Member
Re: Podbradak
« Odgovor #32 poslato: Jul 01, 2006, 02:31:45 posle podne »
Citat: Nico
Ja imam jednu veliku muku, zove se PODBRADAK (nastao usled preteranog i nepravilnog koriscenja koriscenja kreatina).

A OVO JE GLUPOST.

Van mreže P

• Cruiserweight Member
« Odgovor #33 poslato: Jul 01, 2006, 02:32:27 posle podne »
Ja mislim da je ova rasprava ovde totalno nepotrebna... ne razumem sta pokusavate da kazete...

A i ti pedjos, nemas brate potrebe nikome da se pravdas ovde...
Ja sam dugo moderator na onom forumu "mom" i kakve sam ja sve nebuloze citao i sa kakvim ljudima sam imao posla... ma sve po kratkom postupku i gotova stvar...

Aj, pozdrav ;)
He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: Jul 01, 2006, 02:36:05 posle podne »
ja neznam jel ja moram ovde da crtam nekome po 1000 puta...

ali izlgeda da neci vise da crtam nego cu ovako glupo postove od sad apcoeti da brisem a ti draga natasa onda to nazovi TERORIZMOM..

jops jednom...momak da je hteo mogao je da nadje odgovvr kakav je god hteo...po 1000 put ai na 75 0000 mesta..

ali ne..on je otvrio nesto sto 99% frouam samtra glupsoti i samo 1% posto smatra da neko momka jase i ismeva..

licmno..i ja bih voleo da mene neko ismeje kada bi otsiao na foprum za nukleranu biologiju i pitao jel se atomi cepaju cekicem ili mogu i u mikseru..

ovo je slicno..

dakle....larra....nije stvar pomoci...nego kako neko jednom davno rece...

na glupo pitanje mora da bude jos gluplji odgovr da bi prirodna ravonoteza bila zadovljena...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #35 poslato: Jul 01, 2006, 02:37:43 posle podne »
veruj da ce tako i biti.....

ja necu d agubim vreme raspralvjuci se o necijem podbradku ovde...

dakle..od dasnas teme koje su toliko glupe da prevazilaze i bivseg clana exera...brisem......jer ne spadaju ni u offf

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #36 poslato: Jul 01, 2006, 02:56:27 posle podne »
Ja sam ove dve teme spojila jer nema potrebe otvarati dve teme istog sadrzaja!
Ovde niko nije duzan nikome da odgovara na postavljena pitanja...tako da pojedinci ne bi trebali da komentarisu "OVO ILI ONO VAZI ZA SVE"!
Pedjos je koliko vidim na skoro sva pitanja pokusao ili dao odgovor...jednom to ne uradi odmah frka! A i ja kao laik koji sam zaista puno citala o kreatinu i mnogim drugim stvarima na ovu temu izvlacim zakljucak da je decko postavio i vise nego glup o pitanje! Podbradak totalno nema veze sa kreatinom!!! :!: Pa sta drugo i da napise nego UFFF!

Van mreže Spale

• Bantamweight Member
« Odgovor #37 poslato: Jul 01, 2006, 04:38:31 posle podne »
Evo, ovo vam je to
" Al ja imam sebe, u sebi poštenog druga,
   i volim što su tako čiste, moja sreća, moja tuga "

Van mreže FANATIC

• Middleweight Member
« Odgovor #38 poslato: Jul 01, 2006, 05:00:19 posle podne »
Znas kako ide ona stara izreka Pedjos: Samo jasi svi smo nasi :)
Mislim da se ova tema pretvorila u jednu cirkusku zajebanciju :)))
Kada pobedim samoga sebe tek tada sam uspeo!
NO PAIN! NO LIMIT!

Van mreže bcalic

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #39 poslato: Jul 01, 2006, 06:22:53 posle podne »
off topic
@za one koji misle da sam nekog jahao :
hehehe sad cu ja sa nekim ko nikad nije izasao iz off topic-a na bilderskom forumu da se raspravljam o kalijum-natrijum pumpi,uticaju natrijuma na retenciju vode....i slicne stvari ...ma ne pada mi napamet....
kad naucite jos neke stvari ..objasnicu vam zasto je : (citat)  ... u kuhinjskoj soli, a to izbegavam isto u sirokom luku, posto so izaziva vezivanje vode.
Zajebana stvar.''/// mnogo velika glupost (osim ako nema zdravstvenih problema i mora smanjiti unos NaCl i natrijuma upste ili ako nije takmicar u zavrsnoj fazi priprema ) za najobicnijeg vezbaca ova cinjenica predstavlja glupost!!! nisam ni spomenuo podbradak niti kreatin.....
----e da jos jedna stvar: ne treba neki formaski baja da napadne nekog da bi ga ja posle popljuvao ..nisam ja takav , mogu ja to sam ...i slobodno cu snositi sankcije za tako nesto (ban) .....
pozdrav

Podbradak

nico sorry  ako sam te uvredio..al lupio si glupost.....slobodno soli hranu i jedi so umereno (nemoj samo da preterujes) ...osim ako nemas problema sa krvnim pritiskom ili sl....so ne moze znacajno da utice na velicinu podbradka...care,najbolje bi bilo da postavis sliku i ako je veliko,boli,i imas probleme sa pokretanjem vilice odi do lekara....kao sto su ti mnogi rekli to je verovatno zato sto si se malo ''zamastio''//
pozdrav
Boris Calic (covek koji ne jase druge)

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #40 poslato: Jul 01, 2006, 06:31:44 posle podne »
Boris Calic za gradonacelnika!
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #41 poslato: Jul 02, 2006, 07:36:22 pre podne »
Citat: bcalic
off topic
hehehe sad cu ja sa nekim ko nikad nije izasao iz off topic-a na bilderskom forumu da se raspravljam o kalijum-natrijum pumpi,uticaju natrijuma na retenciju vode....i slicne stvari ...ma ne pada mi napamet....
kad naucite jos neke stvari ..objasnicu vam zasto je : (citat)  ... u kuhinjskoj soli, a to izbegavam isto u sirokom luku, posto so izaziva vezivanje vode.
Zajebana stvar.''/// mnogo velika glupost (osim ako nema zdravstvenih problema i mora smanjiti unos NaCl i natrijuma upste ili ako nije takmicar u zavrsnoj fazi priprema ) za najobicnijeg vezbaca ova cinjenica predstavlja glupost!!! nisam ni spomenuo podbradak niti kreatin.....
----e da jos jedna stvar: ne treba neki formaski baja da napadne nekog da bi ga ja posle popljuvao ..nisam ja takav , mogu ja to sam ...i slobodno cu snositi sankcije za tako nesto (ban) .....
pozdrav

Podbradak

nico sorry  ako sam te uvredio..al lupio si glupost.....slobodno soli hranu i jedi so umereno (nemoj samo da preterujes) ...osim ako nemas problema sa krvnim pritiskom ili sl....so ne moze znacajno da utice na velicinu podbradka...care,najbolje bi bilo da postavis sliku i ako je veliko,boli,i imas probleme sa pokretanjem vilice odi do lekara....kao sto su ti mnogi rekli to je verovatno zato sto si se malo ''zamastio''//
pozdrav
Boris Calic (covek koji ne jase druge)
.....

amen

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #42 poslato: Jul 02, 2006, 08:17:26 pre podne »
Ipak mislim da je moguce razviti podbradak upotrebom kreatina, i podocnjake isto tako  :D
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Milan_NYC

• Lightweight Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 02, 2006, 08:27:05 pre podne »
Citat: MR.BIG
Ipak mislim da je moguce razviti podbradak upotrebom kreatina, i podocnjake isto tako  :D

da... ako oces da nabildujes podocnjake i podbradak mislim da moras da treniras kreatin i vodu bar 2-3 puta nedeljno... bitna je dobra forma. ;)

MA SAMO STABILNO !!!!

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #44 poslato: Jul 02, 2006, 08:46:38 pre podne »
Citat: bcalic
off topic

Slusaj sad,jer necu vise da se javljam na ovakve provokacije:Ti si procitao sta su pravi strucnjaci napisali na ovom forumu i sad mislis da si popio svu pamet sveta.Preseravas se na BB temama i to kao tebi daje pravo da mene prozivas da ne izlazim iz offtopica-ako ne ostavljam postove ne znaci da ih ne citam.Veruj mi da bi mi vise odgovaralo da se sad raspravljam s Pedjosom o steroidima nego o necijem podbratku. :roll: Ali ima vremena,ja sam ovde da ucim pa da posle mogu da kazem nesto korisno a ne da se po svaku cenu trpam u teme u koje se ne razumem-ovo se izmedju ostalog odnosi na tebe.
Tvoje obracanje ovom decku u sadasnjem postu i u onom proslom se veoma razlikuje,sto je u stvari i poenta ove price,ali ti to izgleda neces da shvatis jer ti vise odgovara da meni solis pamet.
Sto se mene tice,na ovu temu stavljam tacku.Ako smo posle svih ovih postova ja i dalje pri svom a vi pri svom misljenju nema vise smisla da se raspravljamo i da mlatimo praznu slamu.
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...