off topic
@za one koji misle da sam nekog jahao :
hehehe sad cu ja sa nekim ko nikad nije izasao iz off topic-a na bilderskom forumu da se raspravljam o kalijum-natrijum pumpi,uticaju natrijuma na retenciju vode....i slicne stvari ...ma ne pada mi napamet....
kad naucite jos neke stvari ..objasnicu vam zasto je : (citat) ... u kuhinjskoj soli, a to izbegavam isto u sirokom luku, posto so izaziva vezivanje vode.
Zajebana stvar.''/// mnogo velika glupost (osim ako nema zdravstvenih problema i mora smanjiti unos NaCl i natrijuma upste ili ako nije takmicar u zavrsnoj fazi priprema ) za najobicnijeg vezbaca ova cinjenica predstavlja glupost!!! nisam ni spomenuo podbradak niti kreatin.....
----e da jos jedna stvar: ne treba neki formaski baja da napadne nekog da bi ga ja posle popljuvao ..nisam ja takav , mogu ja to sam ...i slobodno cu snositi sankcije za tako nesto (ban) .....
pozdrav
Podbradak
nico sorry ako sam te uvredio..al lupio si glupost.....slobodno soli hranu i jedi so umereno (nemoj samo da preterujes) ...osim ako nemas problema sa krvnim pritiskom ili sl....so ne moze znacajno da utice na velicinu podbradka...care,najbolje bi bilo da postavis sliku i ako je veliko,boli,i imas probleme sa pokretanjem vilice odi do lekara....kao sto su ti mnogi rekli to je verovatno zato sto si se malo ''zamastio''//
pozdrav
Boris Calic (covek koji ne jase druge)