aaaaaaaa pa to te pitam,znaci kad ti kazes PCT koji nije ''klasican'' smatras da ukoliko steta nije velika da se ne uzima nista ,vec samo trib itd ...ispravi me ako sam opet lupio,i fala na strpljenju ,jbg nemogu da nadjem nigde to sto kazes da se tvoje misljenje zna vezano za recimo propi i gal... al ako je ono sto si pisao na ex yu da je ne potrebno kljukati se lekovima posle ciklusa ako isti nije napravio veliku supresiju,onda kapiram
pa tako
oproavk ce ti biti brzi sigurno od brzih estera nego od slow action
e onda ovisi od doza
ovisi od duzine trajanja
i ono sto je najvaznije je subjektvni osecaj
sta to znaci
pa veoma jednostavno
raditi PCT samo iz razloga sto je to neko rekao je GLUPOST.
naravno da nije glupost koristi lekove za povrat hormonalnog statusa kada su u pitanju teske kure i to se podrazumeva
ali ako ti radis 2 kure godisnje sa veoma pametnim i isplaniranim pristupom onda znaci koje ces da pratis posle kure veoma JASNO UKAZUJU sta dalje i dali treba HCG koje bi doze bile primerene.dali treba novladex,trublus ce sigurno trebati u velikim dozama,.koje kombinacije da radis,u koje vreme i koliko dugo...
a da bi dosao do toga moras da poznajes dobro em osnove,em sovje telo em znakove koje ti telo salje
tacno je da iskustvo igra kljucnu ulogu u ovome ,ali neije iskuljucivo te onaj ko rauzme znakove hormonalnog poremcaja ce znati sta mu je ciniti ili NE ciniti
jos jednom
uzeti PCT zato sto je to neko rekao je glupost
ili dali je moguce u opste da neko veruje da je isti PCT nakon kure sa 500 mg propinata.300 mg trenbolona i 50 mg winstola ISTI kao i sa 1000 mg galenike,600 mg dece i 10 metana??
ZNACI GODINIMA CITAM FORUME I POSTPUAK ZA PCT JE ISTI I ZA JEDNU I DRUGU KURU..
e malo ste se zajebali...ne malo..nego malo vise...
i jos kada vidim recenicu.
IDEM STANDARD PCT
pa kaze.
2 clomifena dnveno 6 week
4 tamoxifena 6 week
1500 IU HCG nedljeno kroz 6 ili 8 nedlja.
a pre toga mu je kura naravno bila.
500 mg galenike i 400 mg dece!!!
HOROR FILM!!!!!!!!!
problem je sto se ljudi ovde prvo rapistaju KAKO DA SE ZASTITE a pri tome misle na zasititu OD GUBITKA MASE a ne na zaisttiu zdravlja pod 1,a pod 2 prvo pitaju kako da se zasitete a da pri tome pojma nemaju sta i hemija radi
dakle
ono sta ce hemija da uradi je potpuno nebitno i enma veze,bitno je da ja znam kako da se zaisttim
tj ovo je tipicna linija manjeg otpora gde se misli da ces sanirati posledice od upotrebe aas sa pct..
u neku ruku ovo jeste tacno,ali gledjauci dugorcno i onaj ko se razume i malo u ovu tematiku zna da su posledice upotrebe aas mnogo dugorocnije te da je pct samo mali deo price na koji se mnogi pouzdaju da ce da ih spasi
probem je sto svako hoce da uzima hemiju a niko nece da se nosi sa mogucim posledicama
e q..a malo...ne ide to tako....ako ces da se igras sa vatrom,znaj da mozes da budes i oprezen!!!