Pa rezultati su mi bili odlicni...sad da me ne shvatis pogresno nisu od mene napravili nesto za slikanje, ali...
ja sam bio u jednoj specificnoj situaciji, da ne duzim, ali poslije povrede i pauze, pa laganog vracanja u trening, pa ozbiljne dijete i treninga... e tek onda sam uzeo i... pa recimo da me ljudi na ulici i u teretani nisu mogli prepoznati...sto je jkos ljepse kad am prestao manje vise ali bas mi je dosta ostalo, ne znam u procentima, ali ovako, presrecan sam. Uradio sam PCT clomid/nolva, malo pojacao UH, nastavio da treniram i da jedem kako treba, suplemente manje vise ( koliko para toliko sam i supsa uzimao ), ali recimo da sam zadnjih 8 ndedelja kure i prve 4 poslije uzimao whey, bcaa, tecne, dex
Ono sto ces da vidis na trenu, naravno ako budes pratio dijetu, je rapidan nestanak sala i vene ima da ti poiskacu kao zmije.
Za snagu neznam, ja sam trenutno limitiran tezinama do kojih idem, uslijed povrede koju sam dozivjeo.Sto se tice izdrzljivosti, pa ako mozes da izguras giga-set trening, vjerovatno da je dobijas
Kad sam krenuo sa Trenom imao sam 112kg, a poslije 102kg. Najljepse je sto je otislo tacno odakle je trebalo. Naravno sam tren bez dijete ti tu nece pomoci, ali ako sve budes radio kako treba dozivjeces cudo. Tren je extra stvar, ali treba ga pametno koristiti.