Novembar 14, 2024, 05:50:49 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Njeno velicanstvo - Tuna  (Pročitano 16959 puta)

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
Odg: Njeno velicanstvo - Tuna
« Odgovor #15 poslato: Februar 06, 2010, 05:02:31 posle podne »
bar na nbg-u ima prelep pileci file za 399din/kg cak i jeftinije

Gde to tacnije na NBGD--u...u mesarama koje ja posecujem, file je dosta skuplji od ove cene koju ti pominjes?

Van mreže Deja

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Februar 06, 2010, 05:47:39 posle podne »
Odlichna je tunjevina, josh samo da je nadjem sirovu, mogla bi mijenjati 2 obroka u toku dana bez problema...

Imas u Maxi-u bluefin svezu - 2700din/kg :D

Van mreže Deja

« Odgovor #17 poslato: Februar 06, 2010, 05:49:19 posle podne »
Pedja, gde ti zivis jbt?;)

A sto se tice treba kombinovati - jaja, "mleko", junetina, piletina, losos, pastrmka, oslic... dodati tunu nije nesto.
Mislim da je ukus dobar i da je cena super, OK - ali po ovome uopce nije tako.

Van mreže Pedja Legendos

• Član
  • *
« Odgovor #18 poslato: Februar 06, 2010, 10:24:52 posle podne »
Crna Gora-Zeta  ;D
   tolika konkurencija vlada da je to nevjerovatno  :D Evo sad cuh pilece meso na akciji 1.60e kg
Jbt jedem se sto sam trenutno u off fazi treninga,na "prinudnom odmoru"  :P  ::) zbog ovih pilica  ;D  Ali napunicu zamrzivac da imam  ;D

Van mreže oktagon

« Odgovor #19 poslato: Februar 06, 2010, 11:28:34 posle podne »
Dje je to kg pileceg 1,6e da skoknem do zete  ;D

Van mreže Deja

« Odgovor #20 poslato: Februar 07, 2010, 12:22:13 pre podne »
Za te pare da prosetam do zete na vikend, a razlikom u ceni pilica mogu da platim taj vikend i vise :D

Van mreže Grof of Milutovac

• Minimumweight Member
  • **
    • Grof of  Milutovac - sfposta
« Odgovor #21 poslato: Februar 07, 2010, 09:09:39 pre podne »
Gde ima po 3.5e u BG?

Van mreže Pedja Legendos

• Član
  • *
« Odgovor #22 poslato: Februar 07, 2010, 09:15:53 pre podne »
Dje je to kg pileceg 1,6e da skoknem do zete  ;D
Kod pumpe na zabjelo nemos promasit u onaj hard diskont i tamo je 2 e evo vec odavno ,a ovo u plus je 1,60e tako mi rekose danas cu poci :)
Za te pare da prosetam do zete na vikend, a razlikom u ceni pilica mogu da platim taj vikend i vise :D
PA  i tuna je extra po mene nista gora od eve cak ukusnija a kosta 5,99e a 1,380g cistog mesa  ;D
za file:

letos je bilo 9e kilogram u CG kad sam bio

zna se valjda koja piletina kosta euro po kili, kosovo vam je blizu, tamo je 1e 1kg brazilska...
taj za 1.6e po kg bas odgovara, dok urade prevoz i nesto zarade

u bg ima da se nadje po 3, 3.5 e po kg, inace uglavnom je oko 5e / kg

Pa dobro ja sam na pijaci placao kod jedne sto drzi farmu tovnih pilica po 2,5e kg.....
Cisto sumnjam da mozes naci u marketima nista osim brazilska pa bila ona 1,6e ili 5e. Ko ti garantuje da su domaca da na njih mozda ne pise NO FROM BRAZIL  ;D ;D ;D sve je to iz brazila bez obzira na cijenu...

« Poslednja izmena: Februar 07, 2010, 09:18:49 pre podne Pedja Legendos »

Van mreže saleza

• Član
  • *
« Odgovor #23 poslato: Februar 07, 2010, 10:20:35 pre podne »
bar na nbg-u ima prelep pileci file za 399din/kg cak i jeftinije

Gde to tacnije na NBGD--u...u mesarama koje ja posecujem, file je dosta skuplji od ove cene koju ti pominjes?

Pa ja sam kod opstine NBG .. kupujem na pijaci kod starog merkatora prodavnica Koka je 399din/kg super file a imas kod Matijevica i za 359din/kg ali je krvav sav i nije lepo ociscen od koze

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #24 poslato: Februar 07, 2010, 11:09:24 pre podne »
Cisto sumnjam da mozes naci u marketima nista osim brazilska pa bila ona 1,6e ili 5e. Ko ti garantuje da su domaca da na njih mozda ne pise NO FROM BRAZIL  ;D ;D ;D sve je to iz brazila bez obzira na cijenu...

Monteziv je dobio novog vlasnika, i izbacio jedan kontingent, ali su izgleda pukli, ista firma je godinama ranije radila i gotovo svugdje je bilo njihovih proizvoda, fileti su bili oko 6 eura kg u maloprodaji, a ko nije bio lijen da prodje do fabrike u Niksicu, koje je jako moderna, mogao je da prodje i povoljnije, kao i da kupi svjezu piletinu i da je onda sam zamrzne. Skoro sam sretao po prodavnicama jos neke domace proizvodjace sa slicnom cijenom, a Voli uvozi ogrmone kolicine Cekinove piletine i Vindonove curetine, u njihovim marketina ima, ajde da kazem, i svjeze petkom. To su skuplje varijante od ovih domacih proizvodjaca. Na svakoj pise ko je proizvodjac i da su pregledane od stane nadleznih institucija, tako da ne viidm cemu ova prica oko brazilske piletine, koju ja licno po marketima nijesam vidio dugo, nijesmo kauboj drzava, pa da se ne moze saznati sta se uzima u regularnim prodavnicima.

Tunjevina koju pomines je vjerovatno La Perla Superiore, odlicna tuunjevina, veliki komadi, koju u najluksuznijim restoranima koriste za svoja jela... mana joj je sto je u sojinom ulju.
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #25 poslato: Februar 07, 2010, 11:26:57 pre podne »
Pa ja sam kod opstine NBG .. kupujem na pijaci kod starog merkatora prodavnica Koka je 399din/kg super file a imas kod Matijevica i za 359din/kg ali je krvav sav i nije lepo ociscen od koze

Hvala na informaciji...pogledacu

Van mreže Pedja Legendos

• Član
  • *
« Odgovor #26 poslato: Februar 07, 2010, 07:49:30 posle podne »

Monteziv je dobio novog vlasnika, i izbacio jedan kontingent, ali su izgleda pukli, ista firma je godinama ranije radila i gotovo svugdje je bilo njihovih proizvoda, fileti su bili oko 6 eura kg u maloprodaji, a ko nije bio lijen da prodje do fabrike u Niksicu, koje je jako moderna, mogao je da prodje i povoljnije, kao i da kupi svjezu piletinu i da je onda sam zamrzne. Skoro sam sretao po prodavnicama jos neke domace proizvodjace sa slicnom cijenom, a Voli uvozi ogrmone kolicine Cekinove piletine i Vindonove curetine, u njihovim marketina ima, ajde da kazem, i svjeze petkom. To su skuplje varijante od ovih domacih proizvodjaca. Na svakoj pise ko je proizvodjac i da su pregledane od stane nadleznih institucija, tako da ne viidm cemu ova prica oko brazilske piletine, koju ja licno po marketima nijesam vidio dugo, nijesmo kauboj drzava, pa da se ne moze saznati sta se uzima u regularnim prodavnicima.

Tunjevina koju pomines je vjerovatno La Perla Superiore, odlicna tuunjevina, veliki komadi, koju u najluksuznijim restoranima koriste za svoja jela... mana joj je sto je u sojinom ulju.
Ja nasima mnogo ne vjerujem od kada Draškovićeva prijavila onih 50 tona i rekla da ih pakuju lokalne firme.....  ada eto sto znam mene je sve isto trujemo se na svaki korak pa od pilica dako prezivimo  ::)
A sto se tice tune nije perla vec Gold i mogu ti reci da ukusniju tunu nijesam jeo,po mene daleko ukusnija od eve...

Van mreže Alojzijus

• Član
  • *
« Odgovor #27 poslato: Februar 07, 2010, 11:45:24 posle podne »
Koliko tunjevine pojedete u toku nedelje?   Procitao sam da je propisana sigurna doza tunjevine 340g nedeljno zbog metil-zive koja se nalazi u njoj kao jednoj od najzagadjenijih riba (uz sabljarku, morskog psa i skusu) ...

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #28 poslato: Februar 08, 2010, 12:08:49 pre podne »
Koliko tunjevine pojedete u toku nedelje?   Procitao sam da je propisana sigurna doza tunjevine 340g nedeljno zbog metil-zive koja se nalazi u njoj kao jednoj od najzagadjenijih riba (uz sabljarku, morskog psa i skusu) ...

Ja jedem bar po jednu svaki dan

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #29 poslato: Februar 08, 2010, 01:25:38 pre podne »
e meni se konzerve ogadile :(
matere mi matere,
kupicu ti dimije