Evo da ne kažete da skrivam informacije o sebi heheh..ukratko inače sam Vlatka ali eto moje društvo bikera me prozvalo lara lara croft.. zbog pletenice i kornjače na leđima.. a ruku na srce u tom izdanju me najviše vide
.Živim i radim trenutno u Zg,po THE BEST suppse odlazim u Slo kod janeza gdje sam živjela jedan period svog života i tako to
..volim sve što vole mladi iako nisam više baš mlada
,obožavam mooootoreeee i teeeretanu i mooooree i sport i zezanciju..eto...dec mi
A slike pa nemam nešto primjereno za bb forum tipa ovaj..bila sam crna,pa plava,pa crnih pletenica,pa smeđe plavih pletenica,pa ugodno popunjena većih cica, pa mršava sa cicama u tragovima i tak
.Upoznala Pedju na THE partyu,vidi se da su to slovenci organizirali jerbo..ne želim komentirat party a ni striptizetu,ako se to moglo tako nazvat
..
Sad hoću six pack svoj natrag..zato sam krenula opet u akciju..pa sto krivih puteva,uspona,padova ali nedam se..evo par slika laičkih od ljeta 2009..tu da sam bila pametna mogla sam drugačije dalje al dobro na greškama se uči.A sad kad se stešem onda ću napravit nove slike i ima da zasjam
.