dizelasi rules.. samo sto bih se ja odlucila za druge hitove..... tipa... udri grome udri posred srca na komade neka neka puca ona me vise ne voliiiiiii.... pa da se roknes posle ovog hita
...ma kakvi dizleasi mala..ja nisam bio nikada u tom tripu...tih godina sam imaoneke druge obaveze :wink: :wink: ..ali neznam dali sale pamti..ja sam voleo te godine...
ufffff..kada se samo setim....koliko je emotivnih devojcica bilo tada i koliko ih je "palo"za slobodu.......pa to ej bilo vreme..
ostanes sam u disqoteq,i onda lagano dj platis pice i on pocme da pusta najpre..gun"s-e..don"t cry,pa redom..november rain..a ti meljes..ovo su moje omiljene pesme....pa ona kda serviras jednu dijagonalu sa rukama oko njengo struka uz "viktoriju i onu njenu pesmicu-daj ne pitaj,bez tebe su mi dani glupavi i prazni"-i onda sve po redu i za tren oka umorni goli i znojavi..hahahhahahhahahah...
a bilo je i onih koji su malo otprniji na te pesmice,ali stare vukove to niej sprecavalo i sve ovisi od tipa zene morao si da poznjaes uz anravno tadasnje hitove-emtoivne prirode-i knjizevnost :twisted: :twisted: ..pa tako,ni jedna koja se i malo branila na foru..obrzovana,kulutrna,skola,mama,tata i te fore nije uspela da izdrzi kada joj u konverzaciji spomenes da ti je omiljena knjiga "ALHEMICAR"od pabla koelja...hahahhahahahha...tu se cela prica zavrsavala..
ili jos bolja opcija je bila kada ostane ama kuci pa leo odes navecer kod nje i poneses film koji se tada gledali..tipa..ROBIN HOOD i kazes da zelis zajedno da gledate ovo,a onoooooooo....bryan adams kada pcme da pila sa onom svojom srceparajucom pesmicom..everything I do........pa sam tema filma......MISLIM FUJ.........ali jbg........metak ne bira.
..tako da su se i te zrtve podnosile...
sve us vemu......zeleo bih da se zahvalim gun"s-ma,vikotriji,bryanu admasu,pablu kolju.....hval vam sto vas je majka rodila...ako sam zaboravio nekoga..sorry....a veruje da sam zabroavio mnoge..
e moja dulse....pa sada ti vidi...to su bila vremena...romantika jebote....sta sada momak devojci tj na koji nacin..uz ovu muziku koja je dobra samo za razbijane kamena u bubrezima i da joj pokloni 1-2 tablete extazija??...nema od toga nista....to vise lici na silovanje...
MI SMO EMOTIVCI BRE!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
sale podrzi me u mojim nastojanjima u edukaciji mladih pokoljenja.....zamolio bih "velikog",ali kako vidim da je u kuli krenula seszona bazena tako da sada velikog zamisljajte kao jednog big bad wolfa,medju gomilom bespomocnih ovcica koje cekaju "sisanje"..... 8O 8O 8O .."sisanje"..hmmmmmmm///ovo je trebalo da bude "sisanje"..sa s-kao sabac :twisted: :twisted: :twisted: ......
dakle..veliki je sada u akciji i od nejga ocekujte da ce sve manje i manje da ucestvuje u edukaciji maldih narastaja
al sam se raspisao...jbg...lepo se setiti tih godina... :roll: :roll: