Cao,ja sam relativno nov clan,ali vec duze vreme posecujem sajt i upijam veoma dragocene informacije koje dajete,pa sam htela da pitam za nesto oko cega imam nedoumice,evo o cemu se radi:Poslednja 2 meseca sam redukovala ishranu tj uzimam oko 1.5g protina/kg telesne mase,koja iznosi 60kg,a visoka sam 178,ali nisam bila redovna ni u ishrani,a ni u vezbanju jer sam imala problema sa zdravljem-jaka upala bubrega,pa sam se uplasila i malo obustavila sve,ali se sada opet vracam jer imam veoma jaku zelju da svoje telo dovedem u stanje koje zelim.Sad sam trenutno na Pedjinom planu za trbusnjake a to je ukratko :
Ponedeljak ,utorak,sreda
Unos belancevina 2 gr po kg telesne tezine
Kardio trening 20-30 minuta umerenog inteziteta UJUTRO NA PRAZAN STOMAK.
UH treba da budu uneseni POSLE TRENINGA I to oko 50 gr !!!
CETVRTAK I PETAK
UNOS UH POVECAJTE NA 100-150 gr na dan !!
UNOS BELANCEVINA 1.5 gr po kg telesne tezine…--ZNACI..0.5 gr MANJE!!
U ovim danima raditi HIT kardio trening u trajanju od 40 min dnevno sa snaznim brzim intervalima od 1-2 min I isto toliko min spori interval
UH rasporediti u toku dana recimo-30-40 gr ujutro---20-35 gr PRED TRENING---50-75 gr POSLE TRENINGA
SUBOTA I NEDELJA
Unos UH 3- gr PO KG TELESNE TEZINE !!!!!!!!
Unos belancevina 0.75-1gr PO kg TELESNE TEZINE..
OBAVEZNO---KARDIO U OVA DVA DANA NIJE POTREBAN!!!!!!!
Pitanje je sledece:primetila sam da cim se prebacim na ishranu bogatu proteinima i povecam kardio treninge,pored kojih imam i treninge sa tegovima ,ali bez obzira na to grudi mi se na takvom rezimu obavezno drasticno smanje i to me je prilicno ubilo u pojam jer nije zanemarljivo smanjenje,pa sam htela da pitam da li preporucujete uzimanje soje i sojinih proteina,koji sadrze dosta fitoestrogena,koji nisu preporucljivi za muskarce,ali sam procitala da uticu na rast grudi kod zena,pa me interesuje da li je to jos jedna nebuloza ili ima bar malo istine u tome jer pored toga sto zelim zategnuto telo,ne zelim da izgubim grudi ))
Veliki pozdrav
Unapred zahvalna:)