plasim se da tu glasanje nista ne menja, cak sta vise ubedjen sam da se od pocetka znao pobednik i voleo bih da gresim, ali sve mi mirise da je to ona pedercina i da je cilj svega ovoga gay propaganda i navikavanje sirokih narodnih masa na pojave kao sto je onaj izblajhani nilski konj u cipkastim carapama, a narod koliko vidim jako brzo guta pricu kako je to nesto sasvim normalno
bravo
tacno tako
ali sto je jos gore
on kada pobedi narod ce da bude ravnodusan jos vise nego i sada
ovo me sva situacija podseca na vreme dragog nam slobe
,kada je karao sve od reda u dupe i nardo bio u tolikoj apatiji da je vredela ona prica o antilopi i lavu..
gde je lav napao krdo antilopa,oborio jednu i sa u zitkom je glocka dok mozda 30 ak metara dalje ove ostale koje su taj put prezivele,nastavljaju mirno da pasu travu,i gledaju u svoju kolegicu koju ovaj cereci ali im je u glavi samo jedna misao..DOBRO SMO PROSLI OVAJ PUT...NIJE NAS..
tako je i sada
pederi nas razbijaju kako stigu a narod je u tolikoj apataiji zbog svega ostalog da i ne razmislja sta nam u stvari rade na psihloskom planu preko tog posranog tv ali bitno je..maneka pobedi..ja i onako nemam nista od toga....tacno..nema niko nista od toga..osim sto ce deca da im smatraju da je normlano sutra na ulici da vide TAKVOG RETARIDRANOG DEBELOG MAJMUNA U CARAPAMA I NASMINKANIH NOKTIU i da ce dete rece...tj parodn..nece nista ni reci..JER JE TO NORMLANO..
MRSH BRE STOKO